Ceyhun'un tek şansızlığı Hüseyin'in 2 maçta gösterdiği yüksek performanstır. Ama ligin 2. devresine kadar formayı kapabilir Ceyhun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Gülselam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ceyhun merak etmesin, bu sene ama ilk 11 ama sonradan girerek oynar ama seneye forma yüzde yüz onun. Yaşı genç, iyice tecrübelensin. Maçları iyi izleyip analiz etsinOF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Attığın şutun konuşulmalı bence Ceyhun.
Çok sert ve düzgün vurduğun için değil, forvetlerimizin boşa kaçma konusundaki beceriksizliği için.
Baktın bir şey yapacakları yok çektin önüne vurdun.Çok da güzel vurdun.Bizim için çok değerlisin.Türk futbolu da Trabzonspor taraftarı da senden çok şey bekliyor.Devam Ceyhun devam.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
ceyhunun gelmesi hüseyininde performansını artırdı bence3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
BU çocuk acaba 10 numara pozisyonunda oynasa ne olur? hem ara paslari isabetli, hem de bu akşam gördük ki şutu düzgün. Presi de biliyor zaten mevki itibarı ile.pp
There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBU çocuk acaba 10 numara pozisyonunda oynasa ne olur? hem ara paslari isabetli, hem de bu akşam gördük ki şutu düzgün. Presi de biliyor zaten mevki itibarı ile.pp
Ceyhun asla 10 numara mevkiisinin adamı değildir bence..
O adeta doğuştan bir önlibero..
Fiziği, şutları ve mücadelesi ile Hollandalı Engelaar' dan bir farkı yok..
Yakın bir gelecekte Milli Takım' da da kesintisiz oynayacağını tahmin ediyorum..
Yeter ki fazlasıyla hak ettiği şans ona verilsin.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Hüseyin'in beklenmedik sezon başı performansına takıldı Ceyhun,oynasa daha iyisini yapabileceğine inanıyorum ama şu aşamada kaptanı kesmesi zor görünüyor.İlerleyen haftalarda formayı bir alsa bir daha da zor verir.
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
Yorum
-
Karabükspor ile oynayacağımız maçta 90 dakika sahada göreceğiz. Buna eminim.
Ceyhun'u da ayrı bir seviyorum. O şutta topun altına biraz daha girse 90'a asmıştı. Çalışmaya devam Ceyhun. Daha gençsin ve önünde uzun seneler var.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum