Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk önce formayı sonrada numarayı kapar,Gönlümüzü rahatlartır,milli takımın vazgeçilmezi olursun...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İYİ DE OYNASA KÖTÜ DE OYNASA DEVAMLI OLARAK ŞANS VERİLMESİ GEREKEN Bİ OYUNCUMUZ. bence bu oyuncuya yatırım yapmalıyız onu devamlı oynatarak..
      taraf

Yorum

• Kesinlikle busenin en iyi transferi.Milli takımın ve Trabzonsporumuzun 10 senesi kurtarılmıştır..Alanlara helal olsun...

Yorum

• Ceyhun'a ilk 11 de şans verirse Ersun hoca hem takımımız hemde milli takım için çok güzel olur. Ceyhun'a güveniyorum .

Yorum

• Pek top kapamasa da rakibin pas yollarını iyi kesiyor. Daha iyi olacak inşallah.
            "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Yürü be Ceyhun.Geleceğin en iyi topçularındansın.
              Més Que Un Club

Yorum

• iyi oyun kurucu olur bundan iyi yönlendiriyoe oyunu çok güzel uzun pas atıyor noktaya tak diye adamın ayağına oturtuyor...taktir ettim.
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iyi oyun kurucu olur bundan iyi yönlendiriyoe oyunu çok güzel uzun pas atıyor noktaya tak diye adamın ayağına oturtuyor...taktir ettim.
                  Orlando Engelaar'ın Türk versiyonu diyorsun yani

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Orlando Engelaar'ın Türk versiyonu diyorsun yani
                    Dogru söylüyorsun birazcık daha geliştirince kendini o ayarda olucak

Yorum

• brugge maçında hüseyin in yerine oyuna girdi..hüseyin kadar top kapıyo..kafa toplarında boyu var..hepsini topluyo..çok koşuyo..ve extra özelliği yani hüseyinden farklı ayağa çok güzel uzun paslar atıyo..bence ön liberoda ceyhun oynamalı..pişinde dahada leziz olacaktır xD

Yorum

• Alman ekolünden etkilendiği bariz belli sert bi futbol tarzı var
                        .

Yorum

• Ben de kısa bir değerlendrimesini yapayım.

Fizik olarak çok iyi. Boy avantajını Hüseyin'den daha iyi kullanıyor. Song-Egemen kadar gözünü karartmıyor. Tatlı sert müdahaleleri var. Ancak Hüseyin daha iyi pozisyon alıyor. Yani rakip, ortasahamızı geçince önlibero Hüseyinse hemen karşılamış oluyor. Yok eğer Ceyhunsa bazen rakip sahada kalabiliyor. Ama en önemsenecek yanı Hüseyin'e kıyasla daha az pas hatası yapıyor olması. Uzun ve ölümcül paslar kullanamıyor; basit kısa paslar yapıyor ama en azından hatasız yapıyor.
                          İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• Umuyorum ve tahmin ediyorum ki, fizik gücü ve oyunu okuma kalitesi ile takımımızın değişmez isimlerinden birisi olacak.

Oyunu iyi okududğunu düşünüyorum.

Hemen belirtelim ki, çok kısa bir süre izlemek fırsatı buldum.

Yorum

• Milli takima cagrilmasi beni cok mutlu etti. Insallah bizim ve Milli takimin degismezi olacak. Fizik yapisi bir on libero icin cok ideal. Ayrica yillardir on-liberolarimizda gormeye aliskin olmadigimiz etkili ve sert sutlarida varmis. Kapanan takimlara karsi bu ozelligide cok isimize yarayacak.

Yorum

• vay be adamın hayatına bak almanya 3. lig takımı unterrachting den türkiyenin en büyüğüne oradanda milli takıma
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X