İlk önce formayı sonrada numarayı kapar,Gönlümüzü rahatlartır,milli takımın vazgeçilmezi olursun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Gülselam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi oyun kurucu olur bundaniyi yönlendiriyoe oyunu çok güzel uzun pas atıyor noktaya tak diye adamın ayağına oturtuyor...taktir ettim.
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrlando Engelaar'ın Türk versiyonu diyorsun yani
Yorum
-
brugge maçında hüseyin in yerine oyuna girdi..hüseyin kadar top kapıyo..kafa toplarında boyu var..hepsini topluyo..çok koşuyo..ve extra özelliği yani hüseyinden farklı ayağa çok güzel uzun paslar atıyo..bence ön liberoda ceyhun oynamalı..pişinde dahada leziz olacaktır xD
Yorum
-
Ben de kısa bir değerlendrimesini yapayım.
Fizik olarak çok iyi. Boy avantajını Hüseyin'den daha iyi kullanıyor. Song-Egemen kadar gözünü karartmıyor. Tatlı sert müdahaleleri var. Ancak Hüseyin daha iyi pozisyon alıyor. Yani rakip, ortasahamızı geçince önlibero Hüseyinse hemen karşılamış oluyor. Yok eğer Ceyhunsa bazen rakip sahada kalabiliyor. Ama en önemsenecek yanı Hüseyin'e kıyasla daha az pas hatası yapıyor olması. Uzun ve ölümcül paslar kullanamıyor; basit kısa paslar yapıyor ama en azından hatasız yapıyor.İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...
Yorum
-
Milli takima cagrilmasi beni cok mutlu etti. Insallah bizim ve Milli takimin degismezi olacak. Fizik yapisi bir on libero icin cok ideal. Ayrica yillardir on-liberolarimizda gormeye aliskin olmadigimiz etkili ve sert sutlarida varmis. Kapanan takimlara karsi bu ozelligide cok isimize yarayacak.
Yorum
Yorum