şu ana kadar orta sahadan en iyi şut çekenlerin başında selçuk-gökhan ve ceyhun geliyo...daha çok şut..daha çok gol demektir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Gülselam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
inşallah artık hep hüseyinin yerine izleriz...
amin...
Yorum
-
Bugün Mehmet Topal'ı takdir edenler , acaba Ceyhun Trabzonspor'da gerçek futbolunu oynamaya başladığında ne yapacak ?
Trabzonspor'un unutulmazları arasına girebilecek potansiyeldeki Ceyhun'un ilk 11 oynamaya başaladığı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz .
Hüseyin'in bu sezon takımda tutulmasıda kendisini kanıtlayana dek üzerindeki baskıyı hayli azaltacak bir durum .
Yorum
-
başarılı olacağına inanıyorum...çalışırsan başarırsın...bu yetenek sende var...
Yorum
-
İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun'u şöyle 90dk izlemek istiyorum.Acaba ne zaman kısmet olcak...diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun'u şöyle 90dk izlemek istiyorum.Acaba ne zaman kısmet olcak...Bakalımm, kısmet..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun boyunun yanına tekniğinide ekleyince çok iyi bir topçu olacaktır. biraz daha fazla dakika verilse kendisine nasıl bir oyuncu olduğunu daha iyi görebiliriz.
Yorum
Yorum