Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyini keser falan demiştik,ama hüseyinde boş durmadı çok çalıştı ceyhunda çalışmalı ceyhun sanırsam stoper ve ön libero oynayabiliyor stoper de birini kesmesi imkanzı (Egemen-song)

Yorum

• zaten formayı bir giysin daha da çıkarmaz.

Yorum

• Ümit Milli Takım'a takviye!

Bosna Hersek galibiyetinin ardından Estonya maçı hazırlıklarına başlayan A Milli Takımımız, kamp yaptığı Swissotel'in spor merkezinde bugün öğleden sonra bir rejenerasyon çalışmasıyla programını sürdürdü.
        Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası finalleri için play-off mücadelesi veren Ümitlerimizi de çok önemsediklerini belirterek, A Milli Takımda yer alan 4 futbolcunun Belarus'da oynanacak rövanş maçına gönderilmesine karar verdi. Terim'in yardımcılarından Müfit Erkasap da bu önemli karşılaşma için Ümit Milli Takım'la birlikte bu sabah Minsk'e uçtu.
        Yaşları Ümit Milli kategorisi için de uygun olan oyuncularımızdan Aydın Yılmaz, Caner Erkin, Ceyhun Gülselam ve Serdar Kurtuluş yarın Minsk'e gidecek ve Salı akşamı U-21 takımımızın kadrosunda yer alacak. Bosna Hersek maçında omzu çıkan Batuhan Karadeniz, daha önce kadrodan çıkartılmıştı.

12.10.2008
        Kaynak : DHA

Yorum

• Gs maçında çift önlibero oynayacağımızı düşünüyorum...Burda 2.ci alternatif Ceyhun olur büyük ithimal..

Çünkü hem defansif hemde ofansif duran toplarda büyük avantaj olucak bizim için...

Çok iyi bir maç çıkaracağını tahmin ediyorum...

Hatta gol bekliyorum ona göreOynarsan..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• valla hüseyin böyle giderse zor biraz formayı alması AMA ceyhun çok yetenekli bi oyuncu ilerki yıllarda hem trabzonsporumuzun hemde a milli takımımızın vazgeçilmezi olur...
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Insallah ceyhun sabreder, insallah... Ama ersun yanalinda onu artk yavas yavas daha fazla oynatmasi lazIm

Yorum

• ceyhun ümit millide stoper oynadı geçen maç ve gerçekten süperdi de.o nun şanssızlığı song ve egemenin süper uyumu ve hemen arkalarında bekleyen girayın olması.o nu mecburen ortasahada izliyecez fakan oradada hüseyin iyi götürüyor.takım yeterki böyle iyi gitsinde ceyhunda biraz sabrediversin artık,önünde uzun yıllar var

Yorum

• ceyhun genc bi futbolcu almanyada izlemistim hem unterhaching hemde hazirlik maclarinda...cok hosuma gitmisti...ilerde oynar genc birisi...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Batuhan 17 yaşında Milli olmuş bana ne,
                    Ceyhun Trabzonsporda olmuş sana ne,
                    Bir maçta direk oynamıyorsa kime ne,
                    Galatasaray Maçında oynar mı?
                    En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 13.10.2008, 20:35.
                    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Ceyhun gelecek'de Trabzonspor'un vaz gecilmez bir oyuncusu olacak bence,Ceyhun'u izledigim maclarda cok begenmistim...Sadece biraz sabretmeli,gerisi kendiliginden gelir

Yorum

• İşte belarus macında ki ceyhun ile ilgili pozisyonlar..

88' Tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanacağız... Ceyhun topun arkasında... Haydi Ceyhun gol olsun bu...67' Sağ kanattan Aydın ile kullandığımız köşe atışından gelen topa Ceyhun altı pas içinde kafayı vurdu ama top üstten auta gitti...

62' Dmitri Komarovski'in sol kanattan penaltı noktasına doğru yaptığı ortayı Ceyhun taça gönderdi... Sol taraftan taç atışı kullanacaklar...

56' Sol kanattan ceza alanıza gönderdikleri topu Ceyhun ile uzaklaştırdık..
                        52'Malesef top yine ağlarımızda... Ceyhun'un defansta yaptığı hata sonrasında kaptırdığımız topla başlayan atak sonrasında yaşanan ilk pozisyonu Onur ile savuşturduk ama uzaklaştıramadığımız topu Igor Shitov ceza alanı içinde sol tarafta dar açıdan ağlarımıza gönderdi...
                        47' Orta alanda kaptırdığımız top sonrasında Andrei Chukhlei sağ kanattan ortayı yaptı. Ceyhun zamanında kademeye gireret tehlikeyi uzaklaştırdı...
                        38' Andrei Chukhlei'in ceza alanımızın içine doğru gönderdiği ara pasını Ceyhun kornere gönderdi...
                        29' Caner dokundu. Ceyhun vurdu ama top az farkla direğin yanından geçerek yan ağlara takıldı..
                        23' Siarhei Kryvets sol kanattan çalımlarla ceza alanımıza girdikten sonra ortasını yaptı. Ceyhun, Dmitri Komarovski'den önce araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı...13' Sol kanattan ceza alanımızın içine yerden yapılan ortayı Ceyhun uzaklaştırdı...
                        10' Ara pası ile Siarhei Kryvets'i ceza alanımızın içine kaçırdılar. Ceyhun iyi kademeye girerek topu kornere gönderdi...
                        7' Siarhei Kryvets'in defansımızın arkasında doğru attığı topu Ceyhun ile uzaklaştırdık...
                        7n bitirdin bizi

Yorum

• ceyhun bu akşam iyiydi.ben beğendim.
                          Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• bugünkü oyunu iyidi. Erenle beraber takimin en iysiydi
                            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• bence de iyi oynadı daha iyi olcak gibi

Yorum

• Ceyhun fena deĞİldİ ama sercan-bariŞ deĞİŞİklİĞİnde hamİ yanliŞ yapti bence
                                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X