Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sahanın en iyilerindendi..

Yorum

• Ayakda duran tek adamdı Hüseyinin yeri boş kalmayacak bundan eminiz
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ceyhun'u daha dogru dürüst izleyemedik Trabzonspor da,cok seyler bekliyorum ondan,yakinda formayi kapar insallah

Yorum

• Koy şu ceyhunu artık hüseyinin yerine görelim bi kaç hafta. bence hüseyine on basar..
          Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Hüseyin ve Serkan kart sınırındalar, Ceyhun için formayı kapma zamanı yaklaşıyor, bir daha bırakmamak da kendi elinde...
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• 3 metreye pas atamayan Hüseyin e sabrediyoruz ama genç bi yeteneğe şans bile vermiyoruz.Hüseyin ne kadar iyi oynarsa oynasın top kessin kademeye girsin ama 3 metreye pas atamıyor topun şiddetini ayarlayamıyor.Verdiği paslar da o kadar zor duruma düşürüyorki oyuncularımızı ve hala sahada hatasız oynuyor diyorlar.Ceyhun sizce Hüseyinden kötü oynayabilir mi? Bence hayır.Bi an önce formana kavuşursun inşallah Ceyhun...
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• ersun hocadan 3 oyuncuya şans vermesini istiyorum biride ceyhun , oynat bir maçta görelim hocam illa ki hüseyinin kart cezalısı olmasınımı bekleyeceğiz...
                Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• Hazırlık maçlarında Hüseyin'den çok çok daha iyi görünen Ceyhun ne oldu da 7 haftadır yedek anlamıyorum... Hüseyin'in iyi niyetine lafım yok ama yanındaki adama pas vereyim derken topu taca atan adamı artık görmek istemiyorum Trabzonspor'da... Hele de kolunda kaptanlık pazubandıyla...
                  BORDO MAVİ

Yorum

• Ceyhun' u çok beğeniyorum, fizik üstünlüğünü çok güzel kullanan bir futbolcu. Takımda yerini alacaktır en kısa sürede inşallah.
                    Pavel Nedved; "futbolcular gider, iyi futbolcular kalır."

Yorum

• Ceyhunu izlemenin tek yolu hüseyinin kart cezalısı durumuna düşmesidir.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• hüseyinin yerinde bi kaç hafta denense nasıl olur acaba...
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• bence sabırlı olursa bu çocukta gelecek var hüseyinin alternatifi olma yolunda gidiyor
                          milli takımda da vaz geçilmezler arasında olacak benim kanımca

Yorum

• Oynasada bi gorsek Ceyhun'u. Huseyin'in yerine bir kac hafta oynasada neymis ne olacakmis bi anlasak.

Yorum

• mükemmel bir şut çıkardı kaleye ceyhuna güveniyorum daha da iyi olacak

Yorum

• O ne şuttu arkadaş

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X