Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman la birlikte takimin en iyisiydi.
    Bazi pozisyonlarda istedigini yapamasa da attigi 2 güzel golle önce cikmayi basardi.
    Tebrikler,basarilarinin devamini diliyorum.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İsmini hatırlayamayacağım bir teknik adam kurs babında ders verdiği hocalara sorar;

- İyi bir stoper için ilk olarak hangi özellik gerekir?

Hocalar tabi hemen cevaplar, verilen her cevabı tahtaya yazar; iyi pozisyon alma, ilk topları karşılama becerisi, konsantrasyon, oyunu iyi okuma, oyunu yönlendirme vs.

Hepsini tek tek dinler sevgili ismini hatırlayamadığım hoca, ardından tahtadaki bütün özellikleri siler ve BOY yazar.

- İyi bir stoperin ilk olarak uzun boylu olması gerekli

Tebrikler Ceyhun
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• kendiside cok mutlu, ve 2009 da ilk onbirde oynamayi düsünüyor, görüstüm cok sevincli bugün
        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Kafacı Helal olsun iki golüde güzeldi.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oynasa değil Ömer oynamalı.Bu sezon kaç tane kornerden ya da duran top organizayonundan golümüz var.Aklıma gelen Denizli'ye attığımız gol var sadece.

Sen önliberosun diyerek futbolcuyu o kalıba sokmanın manası yok.
            Toshack Nihat'ı sağ bekten aldı forvete koydu.O da gitti attığı gollerle Real Sociedadı sırtında taşıdı, Çekleri dağıttı.
            T.D. burada gösterir td.lüğünü.
            Riskse riske gireceksin.Ama ortada riske edilecek bir durum yok.
            Bu adam her türlü defansın kilidini açar kalitede.
            Kanka izlediğim kadar top tekniği ve hızı buna o kadar müsait değil gibi ama bir yanım hala olabilir gibi duruyor

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kanka izlediğim kadar top tekniği ve hızı buna o kadar müsait değil gibi ama bir yanım hala olabilir gibi duruyor
              Top "tekniği" olanları ve ışık hızıyla koşanlarıda görüyoruz Ömer.

Ersen Martin oluyosa bu uşakta bal gibi olur.
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak messiburhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ahhhhhh ersun hoca aaaahhhhhh ersun hoca gor artık su adamı gor huseyınde ne buluorsun artık ya ben kendımı bıldım bılelı huseyını trabzonsporda ızlıorum attıgı gol olarak hatırladıgım bı fenere var bı tane zamanında elazıga atmıstı bıde tsyd karadenız turnuvasından orduya atmıstı ya ne olur artık ergın adnan umut huseyın tayfun bu takımda gormek ıstemıoruz ne olur anlayın bu taraftarı ya ılla stada gelıp bu adamlara kufur mu edelım ya bu sene bu adamlar yuzunden trabzonsporun bır tane rahat macını ızleyemedım
                Hüseyinsiz bir orta sahanın yol geçen hanına döndüğünü nasıl göremiyorsunuz anlıyamıyorum.Evet Ceyhun oynamalı ama nerde ve nasıl oynamalı bende bilmiyorum.Ama Hüseyinin yerine değil,buna eminim.
                Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Gerçekten komik yahu

Takımın 3 gol yemesini ortasahada Hüseyin' in yerine Ceyhun' un oynatılmasına yoranlar, stoperinde Hüseyin oynayan bir takımın 3 gol yemesinin hesabını da hiç arlanmadan Giray' a keserlerse kimse şaşırmasın

Unutmayın; çaresizlik ve panik, insana her şeyi söyletir
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Hüseyınden asla Stoper olmaz Giray ın oyununu bozuyo
                    [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                    [/COLOR]

Yorum

• ceyhun bu takımda mutlaka oynamalı.

duran toptan gol attık daha ne olsun.
                      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Adam kornerden gelen topu kafayla ağlara yolluyor,hemde hiç zıplamadan
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerçekten komik yahu

Takımın 3 gol yemesini ortasahada Hüseyin' in yerine Ceyhun' un oynatılmasına yoranlar, stoperinde Hüseyin oynayan bir takımın 3 gol yemesinin hesabını da hiç arlanmadan Giray' a keserlerse kimse şaşırmasın

Unutmayın; çaresizlik ve panik, insana her şeyi söyletir
                          Siz söylenen lafları anlamadıysanız suç benim mi?Hüseyin bence de stoperde kötü ve dün defansta bana sorarsanız bence de en iyi Giraydı.Dediğim Hüseyin orta sahada mükemmel bir kesici.Ceyhun kaç topu kesti?Adamlar orta sahada resmen top oynadılar biz ise baktık.Bunun en büyük sebebi ne acaba?Ceyhun bencede takımda oynamalı ama bu kaptanın yerine değil,Selçuğun yerine veya tek forvet oynayıp Umutun yerine olabilir.

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siz söylenen lafları anlamadıysanız suç benim mi?Hüseyin bence de stoperde kötü ve dün defansta bana sorarsanız bence de en iyi Giraydı.Dediğim Hüseyin orta sahada mükemmel bir kesici.Ceyhun kaç topu kesti?Adamlar orta sahada resmen top oynadılar biz ise baktık.Bunun en büyük sebebi ne acaba?Ceyhun bencede takımda oynamalı ama bu kaptanın yerine değil,Selçuğun yerine veya tek forvet oynayıp Umutun yerine olabilir.
                            Ben yorumumu son zamanlarda sıklıkla zikredilen "Ortasahada Hüseyin olmayınca bizi rakiplerin ortadan yardığı ve adeta dağıttığı" safsatasına istinaden alıntı yapmadan genel bir ifade ile yapmıştım ama üzerinize alındığınıza göre sorun yok

"Ceyhun sadece Hüseyin' in yerine oynamasın da kimin yerine oynarsa oynasın.." kıvamındaki yaklaşım ise başlı başına ibretlik bir ruh hali olsa gerek..

Hüseyinsiz ortasaha yol geçen hanına dönüyormuş.. Vay anasını..

Hüseyin ile oynadığımız onca maçta rakipler göbekten adeta slalomlar yapa yapa ceza sahamıza girizlerken kayak pistine mi dönüyordu ortasahamız?

Hey gidi Ceyhun.. Sana kim dedi daha ilk maçında iki tane gol at diye..

Önliberoluğun da şerefini iki paralık ettin)
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• hüseyin li defansif oynayacagıma ceyhunlu ofansif oynarım... varsın 2 top kesmesin...oda gol atarak acıgı kapatıyo...
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ceyhun ben kötü demiyorum.Ön libero konusunda Hüseyinin eline su dökemez diyorum.Ama orta sahada rahatça oynar.İlk yarıdaki verimsiz Selçuktan çok daha verimli olur.Biraz elinizi vicdanınıza koyun ve hiç orta sahada bu kadar rezil olduk mu başka bir maçta söyleyin.Bu sözlerim Ceyhunun kötü olmasından dolayı değil.Diğerleride hiç basmadı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X