Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hocam olmuyor yönetimin başını yemeden ayrılın lütfen olmuyor bu kan tutmuyor bize sizin futbol.anlayisiniz Trabzonspor'un genlerine aykırı . olmuyor zorlamanın karşılıklı üzülmenin anlamı yok bırakın lütfen.

Bu sene ŞAMPİYONUZ.
    bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Ersun Yanal'a destek olmaya çalıştık ama kendisi ne yazık ki bize elle tutulur bir şeyler sunamıyor.

Yeni kurulan takımlar bizden daha sistemli ve taktiksel olarak daha ileride. Ersun Yanal eğer yapamıyorsa bu akşam bıraksın, güzel hatırlayalım. Mesele Göztepe mağlubiyeti değil.

Kazandığımız Konya maçını vura vura kazandık, fb maçında durum benzerdi. Peki bu maçta ? Her takıma her maça bir bahane mi üreteceğiz ?

Ben koşulsuz olarak destek olan arkadaşlardan "istikrar" dışında bir gerekçe bekliyorum. Sahada ne görüyoruz da bu duruma devam etmek isteyeceğiz ?
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Geçen sene kazara oturan tek şey Perreira-Olcay ikilisiydi. Onun da içine etti tebrikler.
        En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 27.08.2017, 02:14.

Yorum

• Ersun yanal kendini inkar ediyor kabul, kendisinden cesur olmasını bekliyoruz ... olası bir td değişikliği intihar olur

Yorum

• Ne kadar zamandir takimin basindasin gelisen degisen hic bir sey yok. Burak Yilmaz alinmasaymis 0 cekmistik gorunen o

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun yanal kendini inkar ediyor kabul, kendisinden cesur olmasını bekliyoruz ... olası bir td değişikliği intihar olur
              Abi selamlar, böyle bir anlayışa karşıyım.

Dünyanın en büyük takımları bile gerektiğinde anlı şanlı teknik direktörlerini değiştiriyor. 1.5 yıl 3 transfer döneminde istediği takımı kuramayan bir hoca bizi nereye götürecektir?

Sol bek yedeği olmayan bir takım konumundayız.

Mesele değişiklik yapmak-yapmamak değildir. Mesele doğru hamleyi yapmaktır. Ersun Yanal'ı gönderip alakasız bir adamı getirirseniz tabii ki yanlış bir değişiklik olur. Ama başarıyı getirebilecek tecrübe ile isteği harmanlayan sistemli ve disiplinli bir hoca gelirse bu takımı ileriye götürür. Böyle değişikliği fobi haline getirmeye gerek yok.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Transferlerin gec kalinmasinda sucu olmayabilir.

Fakat kadro yapilanmasi tamamen yanlis. Bunun bas sorumlususu da kendisidir.

Gecen seneden beri dedigimiz sey, bu orta sahaya enerji dolu bir fizigi tas gibi bir on libero lazimdi.

Okay-Onazi ikisi ayni anda olmuyordu. Orta sahayi forse edemiyorduk. Onazi 8 numara. Okay 8 numara.

6 milyon harcayip aldigimiz topcu Kucka. Kucka bence gercekten kaliteli topcu. Fakat Kucka da 8 numara.

TS bir adama bu kadar para harciyorsa, bu adam mevkisinde ki tum sorunlarini cozup level atlatacak bir adam olmali.

Maalesef goruyoruz ki hala ayni sakat orta saha yapilanmasi devam ediyor. Bunun bas sorumlusu da Ersun Yanal'dir.

Yorum

• İlk geldiği sene bir tepsi baklava ile karşılamaya gidenler arasındaydım. Ne kadar olumsuz şey yazsam da başarılı olmasını da o kadar çok istiyorum. Fakat olmuyor olmayacak. Eski zamanlarda bir ifade vardı: ERSUN YALAN

Yorum

• Mission completed..

Yorum

• hersey yik boz
                      ilk kez yenildik, digerleride hep mamaglup kalacak
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• "Kıymetli" teknik adam Ersun Yanal. Uzun süredir takımın başındasın ve hala takıma ne tür bir futbol oynattığını kimse anlayabilmiş değil. Pasların çoğu isabetsiz. Takım bir panik halinde. Orta alanda top çevirip de organize bir atak gerçekleştiremiyoruz. Trabzonspor taraftarı olarak ne zaman gönlü rahat bir maç izleyeceğiz! Sahada bir iki futbolcu kötü olsa anlarım. Ancak bütün bir takım felaket olabilir mi? Antrenman yapacağınıza eğlence gırgır şamata mı yapıyorsunuz anlamıyorum. Takımı maçlara hazırlayamadığın açık bir şekilde anlaşılıyor.
                        Lütfen koca bir sezonu heba etmeden onurlu bir şekilde istifanı ver git. Takım sen yokken de bu berbat futbolu oynar. Ama inanıyorum ki ligdeki sıradan bir teknik adam bile şu oynattığın futboldan daha iyisini başarabilir. Kafanın Trabzonda olmadığı, futbola motive olmadığın her halinden aşikâr. Kılıf uydurmana gerek yok. İstifa edip gece aleminde doyasıya eğlen. Ne yaparsan yap. Ama Trabzonsporumun geleceğini karartma!!!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hersey yik boz
                          ilk kez yenildik, digerleride hep mamaglup kalacak
                          bu mudur gerçekten ?

Yorum

• Peki kimi istiyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu mudur gerçekten ?
                              tabiiki

30 yildir aynisi
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ben burada bir iki üst üste başarısız sonuç sonrasında istifası istenmeyen, "hoca değil bu yeaa" denmeyen teknik direktör görmedim. Gerçekten görmedim. Sen ister beğen ister beğenme, adam bir kadro planlaması yapmış, sezon başlamış, sen 3. haftadan adamın istifasını istiyorsun. Ne geçecek eline? Sadece rahatlamış olacaksın o kadar. Ohh, mağlubiyetin acısı bi yerden çıktı, şimdi Hami gelsin de biraz da ona sövelim.

Gören de zanneder ki sürekli şampiyon oluyoruz, sürekli kafaya oynuyoruz. Kendinizi dev aynasında görmeyi bırakın. Bu takımın son 5 senedeki sıralamalarını yazıyorum: 9-4-5-12-6. Böyle bir takıma sahibiz ve bu yıl daha ilk mağlubiyette ilk kötü oyunda asıp kesiyoruz. Şampiyonluk öyle ha deyince gelen birşey değil, oturun tribüne maçı izleyin, kimseden istifa mistifa beklemeyin, adamlar ne yapacaksa yapsın rahatça. Ne biçim bir futbol kültürü var bunu çözemedim yıllardır.

Bir de şu muhabbet var: Neymiş efendim o zaman şampiyonluk sözü vermeselermiş, 50. yıl falan filan. Yahu bugüne kadar sezon başında "Şampiyonluğa oynuyoruz" demeyen bir yönetim oldu mu bizde? Lafta biz her sene şampiyonluğa oynuyoruz, bu senenin bir farkı yok ki! Bu söylem üzerinden niye bu kadar yükleniliyor anlamıyorum.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X