Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocanın şu geri pas mevzusuna bir çözüm bulması gerekiyor bence. Son maçta Onur resmen hem stoper hem de kaleci olarak görev yaptı.
    Onur da bu konuda bir şey yapmalı artık, ayağı cidden epey kötü. Gelen çoğu topu taca atıyor neredeyse.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onur da bu konuda bir şey yapmalı artık, ayağı cidden epey kötü. Gelen çoğu topu taca atıyor neredeyse.
      Açık söylemek gerekirse taca atması çok iyi. Biraz ileri taca atsın sorun değil.

Futbolun doğasında var bu. Hem ayağı çok düzgün hem de seri refleksleri olan kaleci bulmak çok zor. Onur ile birlikte Karcemas var mesela. Çok benzer özelliklere sahipler. Bu kalecilerin ayağı maalesef futbolun doğası gereği düzgün değil. Ayağı düzgün hem de bu reflekslere sahip olan kaleciler zaten çok büyük takımlarda oynarlar.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Açık söylemek gerekirse taca atması çok iyi. Biraz ileri taca atsın sorun değil.

Futbolun doğasında var bu. Hem ayağı çok düzgün hem de seri refleksleri olan kaleci bulmak çok zor. Onur ile birlikte Karcemas var mesela. Çok benzer özelliklere sahipler. Bu kalecilerin ayağı maalesef futbolun doğası gereği düzgün değil. Ayağı düzgün hem de bu reflekslere sahip olan kaleciler zaten çok büyük takımlarda oynarlar.
        Bu siyah puntolarla yazılanları okuyamadım gözümün retinası yandı...... Yani ne demek? Trabzonspor "çok büyük takım değil mi" demek istiyorsun.... Çabuk başı vurula
        Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Bu siyah puntolarla yazılanları okuyamadım gözümün retinası yandı...... Yani ne demek? Trabzonspor "çok büyük takım değil mi" demek istiyorsun.... Çabuk başı vurula
          Real, Barça, Manu seviyesinde demek istedim abi

Oradaki çok kelimesi o anlama geliyor. Yani Trabzonspor büyük takım ama çok büyük bir takım değil Dünya klasmanında. Orada eğer ki büyük takımlarda oynarlar deseydim düzeltirdim
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

Oradaki çok kelimesi o anlama geliyor. Yani Trabzonspor büyük takım ama çok büyük bir takım değil Dünya klasmanında. Orada eğer ki büyük takımlarda oynarlar deseydim düzeltirdim
            Sen varya topçu olsaymışsın her takımda oynarmışsın valla Gittiği her takıma " burada futbolu bırakmak istiyorum" diyen bir forvet
            Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Bu [MENTION=39909]Sercan Keleş[/MENTION] hakkında derin bilgilere ulaştım. Ellemeyin uşağı. Tedavisi devam ediyormuş. aptığı büyük yalnıştan dönmüş. İlaçları kullanmaya devam

Yorum

Bu @Sercan Keleş hakkında derin bilgilere ulaştım. Ellemeyin uşağı. Tedavisi devam ediyormuş. aptığı büyük yalnıştan dönmüş. İlaçları kullanmaya devam
                Eyvallah abi Sağolasın bilgiler gizli

Yorum

• Ersun Yanal düşmanları nerdesiniz???
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun Yanal düşmanları nerdesiniz???

vasat bir hoca
                    50. yılımızı hiç edecek

Yorum

• Ersun Yanal düşmanı değilim ama kendisinin oyuna müdahale konusunda kötü bir hoca olduğu konusundaki fikrim sabittir dünkü maçta da gördük.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Hocanın şu geri pas mevzusuna bir çözüm bulması gerekiyor bence. Son maçta Onur resmen hem stoper hem de kaleci olarak görev yaptı.
                        O konuda kimse suçlu değil,Durica geriden oyun kurabildiği için Onura top atmıyordu hep dikine,kanatlara oyunu açıyordu.Son iki maçta Onura verdiğimiz geri pası Durica 20 maçta vermemiştir o yüzden bunda hocaya suç bulmamak lazım Uğur ve Medjani gibi ayağı olmayan oyuncular sıkışınca mecburen Onura dönüyor.

Yorum

• Zeki hamlesine anlam veremedim

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zeki hamlesine anlam veremedim
                            Zeki yerine a.ömür girse son çeyreklerde daha faydalı olabilir aslında.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• sezonun ilk yarısında bu takım hücum oynamaz diye çok eleştirildi ama o sırada genetik kodluyordu. yapılamayan eksik kalan transferleri de son derece anlayışlı karşıladı, fazla dışarı yansıtmadı, yerel basın dedikodularını hariç tutarsak. oyuncularını yönetimi medyanın önüne atmadı. çok zorlu bir süreç geçirdi arada ufak sızlanmaları oldu ama o sonuçlardan sonra basın karşısında konuşmak hiç kolay değildi.

şimdi kazanmaya başladık hala aynı sakinlikle uzun dönem projeden bahsediyor, sezonun içine sıkışıp üst sıraları kovalama gibi yakın ve kısır bir hedef yok. uzaklara baktığını, özellikle iç sahada çok dominant bir takımın hayalini kurduğunu görebiliyorum. bu vizyon yönetim ve hoca tarafından çizilmiş olmasaydı, çıkan fırtınalarda sağa sola savrulmuştuk. iho döneminde çok net gördük bunu.

ilk yarıda kadroya göre akıllı oynuyor denen fener'in durumu ortada, winner takım gs son 5 yıldır sonuçlara teslim ola ola dibe vurdu. ersun hoca da elinde zeki yavru, akbaş ile oyun oturtmaya çalışıyordu. bu konuda sezonun başından beri ısrar etmiş olmasa asla bu hızlı geçişi yapamazdık. bir anda bu değişimin yaşanması mümkün değil. trabzonspor şuan kendine yakışan tempolu futbolu oynamaya çalışıyor, futbolcu kalitesi ne olursa olsun. kalite arttıkça da daha iyi olacak ve oyun planı konusunda kafamız karışık olmayacak, sağlam temeller atmış olacağız.
                              En son artvints tarafından düzenlendi; 05.03.2017, 16:40.

Yorum

• Takımda toplu, topsuz sprinter, dripling yapabilen yegane oyuncu Castillo.

70-75 gibi onun değil diğer oyuncuların çıkması faydamıza olur.

Yusuf Yazıcı-Rodellega gibi.

Takıma yapılan takviyeler ile oyun felsefesini takımın içine sindirmiş.

Görsel zevki, iştahı iyi bir oyun izletiyor.

Geçen hafta ön libero'da Medjani'yi oynatmayıp, Aytaç'ı 11'de değerlendirse sonuç lehimize olabilirdi.

Önümüzdeki sezon bu tür hataların telafisi olamaz.

Pozisyon zenginliğimiz umut verici ama savunma ve hücum hattı arasındaki pas bağlantısı istenen seviyede değil.

Pas oyununda savunmadan, ortaya, merkezden dikine yahut çizgiden diğer kanada daha hızlı geçirmeliyiz.

Konya maçında da gördük ki bizi kontra yapmaya mahkum eden takımlar karşısında geçiş hücumlarını iyi yapamıyoruz.

Kadro zaafiyetinden, yorgunluktan dem vurabilir.

Fakat geride topun arkasında beklemeyi, hızlı akınlar yapmayı öğrenmeliyiz.

Topsuz oyunda. Almanların gegenpressing dediği pas arası yapıp, ani hücumlar yapmada tehdit yaratırsak gerisi gelecektir.

Hep oyunu forse ederek olmaz.

Biraz da arka alan dinlenmek, gücümüzü ekonomik kullanmayı becerebilmeliyiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X