Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devre arasındaki yüklemelerin etkisi geçmiş gibi duruyor. Son 3 maçtır 70'den sonra defansa çekilen ve bir türlü ileri çıkamayan bir Trabzonspor var...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• oyunu okusan ne olur ki, kimi sokacaksın oyuna. istediğin kadar oku oyunu. kaddouri veya diğer torino'lu futbolcu alınsa, cacares gelmiş olsa bu konuda daha rahat eleştirebiliriz ki oyuncu değiştirme konusu kolay eleştiri mecrası. takımı hazırlamak oyunculara hükmedebilmek gibi çok daha önemli konular var. daha geçen hafta söyledi. çalışmadığımız varyasyonları sözle yapmaya çalışmak bana gerçekçi gelmiyor diye açıklama yaptı. bu da zaman meselesi.

yedekte hadi oyuna girsin diyebileceğin bir oyuncu yok.
      En son artvints tarafından düzenlendi; 25.02.2017, 21:15.

Yorum

• 1- Bero kanat değil orta saha
        2- Medjani ve Aytaç ''şartlar ne olursa olsun'' bu takımda orta saha OY NA YA MAZ LAR
        3- Oyuna kanat oyuncusu sokacaksan kulübede Yusuf var, Yusuf Erdoğan mı Bero mu ? 30 maçtır Bero yu kanat oynattın eline ne geçti, var mı bir gelişme ? Kulübeden bakınca Yattara gibi mi gözüküyor, gözlerinde mi problem var ? Sayende adam taraftardan küfür yiyor şu an.

Alanya maçından beri yazıyoruz şuraya, Medjani veya Aytaç ın orta saha oynadığı takım anormal şartlar oluşmadıkça maç kazanamaz. Okay veya Onazi yoksa Bero oynar, Abdüş oynar, biraz zorlasak Yazıcı oynar ama Aytaç ve Medjani oynayamaz. Oynarlarsa da böyle olur. Korkma koy oynat Abdüş ü Bero yu, Aytaç ve Medjani den kötü oynamazlar merak etme. İkisi de orjinal merkez orta saha.

Elinde olmasa yok diyeceğim hak vereceğim. Adam varını yok ediyor ona sinir oluyorum. Şenol Güneş işte bu yüzden büyük hoca.
        En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 25.02.2017, 21:28.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yapacağı değişikliğe başka adam bulamayınca ne yapsın yani? Yedeklerde ''süper yedek'' derecesinde bir oyuncumuz yok bence.
          Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
          Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Önünde iki seçenek vardı o garanti olanı seçmeye çalıştı. Deplasmanda anlayışla karşılıyorum bu sezonluk. Zaten yapacağı pek hamle yoktu.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• - Fizik gücümüzü, tempomuzu ekonomik kullanamadımız için 2 maçtır 70'den sonra oyundan düşüyoruz

- İleri uç 70'te oyundan düştü. 75'de iki diri oyuncu almalıydın. Geç kalındı.

- Medjani'nin transfer edilmesi rezaletti. Fakat onu orta sahada oynatarak bu rezaletin bütün damarlara yayılmasını sağladın.

- Mağlup durumdayken ilk defa telaş etmeden, iyi tepki verdik. Bu gelecek için olumlu bir sinyal oldu.

Yorum

• Ben hala daha sabır diyorum kulübede oyuna etki edecek adam yok 3 transferle takımın rengi değişti ama kulube boş

Bugün için eleştirecek tek nokta son pozisyonda kimsenin ceza sahasına gitmemesi oldu onur dahi oraya yıgmalıydı takımı

Şu dakikadan sonra Avrupa da hayal olduğuna göre lig bizim için bittiğine göre transfere ve Yusuf u geliştirmeye ve Abdülkadirı bu takıma monte etmeye odaklanmalı
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• En geç 70. dakikada Yusuf ve Castillo değişmeliydi. Anladığım kadarı ile beraberliğe sığınıp Ersun'a laf ettirmek istemeyenler var. Peki Konya üzerimize çullandığı dakikalarda bir gol yemiş olsaydık...
                  Bence Ersun bu maç saç baş yoldurdu.

Bir de takımın inanılmaz top kaybı var. Her topu acemice rakibe veriyoruz. Kaptırılan her top yürekleri ağıza getirir cinsten pozisyona dönüşüyor.

Yorum

• Oyun okuma ve değişiklik konusunda bir gram umut vermiyor Hoca..

Yorum

• Sorun şu ki bir alternatif planı yok. Elindeki kadroyla "şunu da yapabilirim" diye düşünmemiş hiç...

Resmen kargadan başka kuş tanımıyor. Mevcut düzende 3 puan alamıyorsa, 1 puan almaya çalışıyor. 3 puan aldıracak bir alternatif üretmek gibi dert edinmemiş. Oyuncu tercihlerine de bu gözle bakmak lazım.

Aynı sistemi bozmadan uyumlu/uyumsuz oyuncuları değiştiriyor sadece.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Kazanan takımı bozmayacaktı.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Zeki hamlesini yakıştıramadım

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Defalarca söyledim yine söylüyorum Ersun Yanal oyuna müdahale konusunda ligin en kötüsü. Saffet Susic geçen hafta 41. dakikada 2 oyuncu değiştirerek 1 puanı aldı adamlar pozisyon vermedi o değişikliklerden sonra acı ama gerçek
                            Saffet Susic mi 1 puanı aldı yoksa Rodallega mı aldı?

Bence Rodallega Alanya için maçın yıldızıydı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Defalarca söyledim yine söylüyorum Ersun Yanal oyuna müdahale konusunda ligin en kötüsü. Saffet Susic geçen hafta 41. dakikada 2 oyuncu değiştirerek 1 puanı aldı adamlar pozisyon vermedi o değişikliklerden sonra acı ama gerçek
                              41. dakikada 4-1 filan olmadığına şükretsin

Şanssızlık ve beceriksizlik sonucu ortaya çıktı 0-0'lık skor

Yorum

• en yüksek tempoda futbol oynayan takım biziz şu anda ligde. sürekli oyunu hızlandırmaya çalışıyoruz. bunu dengeleyecek, pasla savunma yapacak, temponun düştüğü yerleri kontrol edebilecek iyi pas yapabilen top tutabilen bir kaç oyuncuyla daha olgun bir takım olabiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X