Zeki Uzundurukan : Trabzon avrupaya gitse bile ilk turda elencek gelecek sene tek hedef şampiyonluk demiş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Valla ben isterim. Açıkcası bu taraftarın "şampiyonluk" gazı var. Şimdi 2010-11 diyeceksiniz, sevinç bakımından bu dönemi koymuyorum. Önce taraftarın şampiyonluk gazını alıp, ertesi sene daha güçlü şekilde avrupa liginde tarih bile yazarız. Yeter ki plan, programlı olmamız gerek. Yoksa Şubat ayı hedefsiz takımlar sıralamasında yerimizi koruruz.İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki Uzundurukan : Trabzon avrupaya gitse bile ilk turda elencek gelecek sene tek hedef şampiyonluk demişMCMLXVII
Yorum
-
inandirici degil benim icinİlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki Uzundurukan : Trabzon avrupaya gitse bile ilk turda elencek gelecek sene tek hedef şampiyonluk demiş
bu sike atmosferinde hersey bir ele baglamak pek akil kari degilmis gibi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
gruplara girelimde sonra paf takim oynasinİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye canım gençleri oynatırız avrupada
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Espridir.İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki Uzundurukan : Trabzon avrupaya gitse bile ilk turda elencek gelecek sene tek hedef şampiyonluk demişÖzkan SÜMER
Yorum
-
DEEP BLUE
Bunu tartışmam bile... Bizim sağ bek, sol bek, ön liberolar, sağ açık ve santrfor mevkiilerinde kimler oynuyor yaz bir yere... "Abi ama Bosingwa" filan deme sakın, ne dediğimi biliyorum.. Şu an sağ bek değil, stoper... Onu oradan alırsan, geriden 60 metrelik Allah ne verdiyse toplarla çıkarsın artık...İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi
bursa kadrosu bizim takimdan kaliteli degil
olamazda
zaten max 3-4 oyunculari var bizim takima girebilecek
tek fark onlarin daha iyi takim oyunu oynamasi
takimlarinin stari daha dün trabzondan nasil kovuldugu ortada, bizim zamaninda en zayif olarak gördügümüz hisiyinin onlarin sampiyonluk kadrosundaki önemli oyuncularindandi
serdar, ozan, sener, josue bizim takima girer
forvetleri cardozo oldugu yerde kulübede oturur
Aynı mevkiilerde onların kadrosu bizden daha iyi... Kadro bütünlüğü ve uygunluk olarak keza öyle... Fernandao'mu Cardozo'mu dersen, banko Fernandao derim... İsmine kariyerine sonsuz saygım var ayrı konu... Volkan bizde tutmadı diye kötü oyuncu diyemeyiz. Becerip oynatsaydın...Sahi bizim sağ açığımız kimdi?.. Belluchi bizde oynayamaz diyorsun yani... Bizde, oralarda Atik filan var... Sol bekin zaten yok... Beğen beğenme, Bakambu bile şu haliyle bizde rahat oynar...
Aslında işin özü o ki, daha dengeli kadroları var.. Ve benzeri gibi şeyler...En son Misafir tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 08:16.
Yorum
-
Bursada'da bizim kadrodada yetenekli iş yapacak 6-7 oyuncu var.....Fazlası yok....
Senin başkanın tenekelere milyonlar saydırdı diye transfer maliyetin yüksek diye bu kadronun daha iyi olduğu anlamına gelmiyor maalesef......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Buradaki futbol bilgesi arkadaşların Ersun Yanal bu takımı gelecek sezon şampiyonluğa oynattığında bile onu eleştireceklerini adım gibi bildiğimden futbol zekalarına veya oyun okumalarına yönelik bir yorum yapmayacağım.
Zira Ersun Yanal'ın neden başarılı olduğuna dair maddelerce şeyler yazılabilir. Kabaca birkaç cümleyle mevzuyu özetlemek gerekirse (hoş yine anlamak istemeyen kafa anlamayacak) Takımı aldığında takımın 8 haftada 2 galibiyeti vardı ve oyuncular son derece motivasyonu eksik sezona havlu atmış bir şekildeydi. Kulübün bulunduğu bu kaos ortamında takımı alıp yavaş yavaş yukarılara doğru taşıdı bunu yaparken takımda arkadaşlık duygusunu ve mücadele hırsını yükseltti. Bireysel performanslardan daha fazla yararlanmayı başardı üstelik henüz kendi oyuncularına transfer dahi etmemişken eline verilen bir kadroyla bunu gerçekleştirdi.
Şu an mevcut kadroda bulunan futbolcuların çoğu zaten gelecek sezon bu takımda yer bulamayacaklarını bilmektedirler. Diğerleri ise son bir şans edasıyla canını dişine takarak mücadele vermekte. Bunlar futbolun doğasında var Ersun Yanal ilk geldiğinde bir süreci yönettiğini ve bu sürecin sonunun şampiyonluk olduğunu altını çizerek vurgulamıştı bu sürecin sonuda gelecek sezon. Siz daha namazın başında ruk'uya eğilmeden selam vermeye çalışıyorsunuz bunun örneği nerede vardır yahu? Hiçbir futbol takımı sezon ortasında takımın başına bir hoca getirip o takımı şampiyonluğa oynat diyemez bu dünyanın hiçbir yerinde gerçekleşmemiştir. Manchester United bu efsanevi durumlarına gelirken Alex Ferguson ilk senesinde ligi 12. Tamamlamıştır. Jürgen Klopp'un Dortmund'u inşaa etmesi yıllarını almıştır. Dünya futbolunda böyle sayısızca örnekler mevcut iken Ersun Yanal başarısızdır gitsin yerine Osman Özköylü gelsin demek hangi kafanın ürünü çok merak ediyorum. Fena gülüyorum böyle yorumlara...
Ersun Yanal şu anda bu takımın başına getirebileceğiniz enerjisi en yüksek hocadır. Ersun Yanal gittikten sonra bu takıma Osman Özköylü, Hami veya eski futbolcularından herhangi birisi gelince ne olacak? Cardozo'ya ne diyecek o adam ne kariyeri geçmişi var adam hayatında Avrupa kupasında maça çıkmamış adam UEFA Liginde final oynamış sayısız Şampiyonlar Ligi maçına çıkmış adama talimat mı verecek? Komik geliyor gözünüze ama öyle Trabzonspor'un başına şehir faktöründen dolayı yabancı ve nitelikli bir hocayı kolay kolay getiremezsiniz.
Ersun Yanal'ın eleştirilmesindeki esas neden hepimizin bildiği gibi Fenerbahçe'den gelmiş olması ve karı-kız olayları. Yahu adamın kondisyonu iyiyse antremana ihtiyaç duymuyorsa seni geren ne? Sende yok diye mi kıskanıyorsun? Adamın özel hayatı bu istediğini yapar isterse 400 metre koşar isterse 400 dakka yüksek tempo yapar bu konudan hocaya vurmak tam bir ezilmişlik göstergesidir.
Ersun Yanal'ın yerine Osman Özköylü olsa vaaaaaayy kralsın be hocam devam hocam olacak seneye şampiyonuz hocam yazılırdı bu başlığa fakat hocanın her kaybettiği maçtan sonra ajan, hain bilmem ne böyle saçmalıklar artık can sıkmaya başladı. Ersun Yanal'ın yat olayındaki fotoğrafları basına servis ettiren Aziz Yıldırım idi amacıda belliydi adamın üstüne resmen bir karalama kampanyası uygulayarak basın ve taraftar nezdinde kendisini haklı gösterdi ve Ersun Yanal'ı şutladı. Sizlerde Aziz Yıldırım'ı çok sevdiğinizden onun ekmeğine yağ sürüyorsunuz zannedersem.
Çatlasanızda patlasanızda Ersun Yanal bu takımı gelecek sezon ŞAMPİYON yapacak. Ve kondisyonu bitik olan sizler o zaman istemeye istemeye sevineceksiniz...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
DEEP BLUE
Sevgili Uğur,
Ben üşendim yazmaya, beni zahmetten kurtardın. Eline sağlık kardeşim. Tek itirazım var yazına; Ersun hocadan sonra gündeme gelmesi gereken isim Osman Özköylü değil, Hüseyin Kalpar olmalıdır. Hem Anadolunun bağrından kopan bizden biridir, hem de hovardalık girişimini aklından bile geçiremez. İzin günlerinde Bodrum'a değil Tunceli'ye gider. Şikecilerde zaten görev yapmadı. Üstelik, Trabzonspor'un muhasebe orijinli taraftarını mmnun edecek şekilde G.Antep Büyükşehir Belediyespor'dan Kazım, Tarsus İdmanyurdu'ndan Tacettin, Adıyamanspor'dan Hakkı ve Şalpazarıspor'dan Mükremin'i bedavaya transfer ettirir. Bosi'yi sağ beke çekip, Bourceanuyu da geri alınca misyon tamamlanır, herkes rahat eder...
Yorum
-
Sana "her devrin adamısın" diyeceğim, sevdiğimden demiyorumİlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradaki futbol bilgesi arkadaşların Ersun Yanal bu takımı gelecek sezon şampiyonluğa oynattığında bile onu eleştireceklerini adım gibi bildiğimden futbol zekalarına veya oyun okumalarına yönelik bir yorum yapmayacağım.
Zira Ersun Yanal'ın neden başarılı olduğuna dair maddelerce şeyler yazılabilir. Kabaca birkaç cümleyle mevzuyu özetlemek gerekirse (hoş yine anlamak istemeyen kafa anlamayacak) Takımı aldığında takımın 8 haftada 2 galibiyeti vardı ve oyuncular son derece motivasyonu eksik sezona havlu atmış bir şekildeydi. Kulübün bulunduğu bu kaos ortamında takımı alıp yavaş yavaş yukarılara doğru taşıdı bunu yaparken takımda arkadaşlık duygusunu ve mücadele hırsını yükseltti. Bireysel performanslardan daha fazla yararlanmayı başardı üstelik henüz kendi oyuncularına transfer dahi etmemişken eline verilen bir kadroyla bunu gerçekleştirdi.
Şu an mevcut kadroda bulunan futbolcuların çoğu zaten gelecek sezon bu takımda yer bulamayacaklarını bilmektedirler. Diğerleri ise son bir şans edasıyla canını dişine takarak mücadele vermekte. Bunlar futbolun doğasında var Ersun Yanal ilk geldiğinde bir süreci yönettiğini ve bu sürecin sonunun şampiyonluk olduğunu altını çizerek vurgulamıştı bu sürecin sonuda gelecek sezon. Siz daha namazın başında ruk'uya eğilmeden selam vermeye çalışıyorsunuz bunun örneği nerede vardır yahu? Hiçbir futbol takımı sezon ortasında takımın başına bir hoca getirip o takımı şampiyonluğa oynat diyemez bu dünyanın hiçbir yerinde gerçekleşmemiştir. Manchester United bu efsanevi durumlarına gelirken Alex Ferguson ilk senesinde ligi 12. Tamamlamıştır. Jürgen Klopp'un Dortmund'u inşaa etmesi yıllarını almıştır. Dünya futbolunda böyle sayısızca örnekler mevcut iken Ersun Yanal başarısızdır gitsin yerine Osman Özköylü gelsin demek hangi kafanın ürünü çok merak ediyorum. Fena gülüyorum böyle yorumlara...
Ersun Yanal şu anda bu takımın başına getirebileceğiniz enerjisi en yüksek hocadır. Ersun Yanal gittikten sonra bu takıma Osman Özköylü, Hami veya eski futbolcularından herhangi birisi gelince ne olacak? Cardozo'ya ne diyecek o adam ne kariyeri geçmişi var adam hayatında Avrupa kupasında maça çıkmamış adam UEFA Liginde final oynamış sayısız Şampiyonlar Ligi maçına çıkmış adama talimat mı verecek? Komik geliyor gözünüze ama öyle Trabzonspor'un başına şehir faktöründen dolayı yabancı ve nitelikli bir hocayı kolay kolay getiremezsiniz.
Ersun Yanal'ın eleştirilmesindeki esas neden hepimizin bildiği gibi Fenerbahçe'den gelmiş olması ve karı-kız olayları. Yahu adamın kondisyonu iyiyse antremana ihtiyaç duymuyorsa seni geren ne? Sende yok diye mi kıskanıyorsun? Adamın özel hayatı bu istediğini yapar isterse 400 metre koşar isterse 400 dakka yüksek tempo yapar bu konudan hocaya vurmak tam bir ezilmişlik göstergesidir.
Ersun Yanal'ın yerine Osman Özköylü olsa vaaaaaayy kralsın be hocam devam hocam olacak seneye şampiyonuz hocam yazılırdı bu başlığa fakat hocanın her kaybettiği maçtan sonra ajan, hain bilmem ne böyle saçmalıklar artık can sıkmaya başladı. Ersun Yanal'ın yat olayındaki fotoğrafları basına servis ettiren Aziz Yıldırım idi amacıda belliydi adamın üstüne resmen bir karalama kampanyası uygulayarak basın ve taraftar nezdinde kendisini haklı gösterdi ve Ersun Yanal'ı şutladı. Sizlerde Aziz Yıldırım'ı çok sevdiğinizden onun ekmeğine yağ sürüyorsunuz zannedersem.
Çatlasanızda patlasanızda Ersun Yanal bu takımı gelecek sezon ŞAMPİYON yapacak. Ve kondisyonu bitik olan sizler o zaman istemeye istemeye sevineceksiniz...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
abi düsüncelerine saygiliyim ama kesinlikle yanlissinİlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu tartışmam bile... Bizim sağ bek, sol bek, ön liberolar, sağ açık ve santrfor mevkiilerinde kimler oynuyor yaz bir yere... "Abi ama Bosingwa" filan deme sakın, ne dediğimi biliyorum.. Şu an sağ bek değil, stoper... Onu oradan alırsan, geriden 60 metrelik Allah ne verdiyse toplarla çıkarsın artık...
Aynı mevkiilerde onların kadrosu bizden daha iyi... Kadro bütünlüğü ve uygunluk olarak keza öyle... Fernandao'mu Cardozo'mu dersen, banko Fernandao derim... İsmine kariyerine sonsuz saygım var ayrı konu... Volkan bizde tutmadı diye kötü oyuncu diyemeyiz. Becerip oynatsaydın...Sahi bizim sağ açığımız kimdi?.. Belluchi bizde oynayamaz diyorsun yani... Bizde, oralarda Atik filan var... Sol bekin zaten yok... Beğen beğenme, Bakambu bile şu haliyle bizde rahat oynar...
Aslında işin özü o ki, daha dengeli kadroları var.. Ve benzeri gibi şeyler...
bence bursada yasadigindan o takima asiri sempatinden biraz öyle bakiyorsun
bizim kadrodakiler kesinlikle yazdigim oyuncular disi bursadakilerden daha kaliteli
biz becerip adamlardan yeteri verimi alamiyoruz, o baska konu
ben iddiaya giriyorum bizim hau sefa bursaya gitsin volkanin yüzüne bile bakmazlar
mustafa yumlu bile eskisehirde star oldu abi, gerisini sen düsün
fernandaoyuda cardozoylan kiyaslamam
evet bugünki futbolumuzda fernandao bizim icin daha dogru olabilir ama cardozoda forvet yani abi
benfikada adami 14 kez cezaalaninda ortalama toplan bulusurken trabzonda ortalama 4 kez bulusuyor, ama yinede 15 gol atti adam
hemde o cakalligi olmasaydi rostovda ne yapacaktik
avrupadan kazandigimiz 5 million cöpe gitmis olacakti
bu sürec bu yilla sinirlandirilmamaliİlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradaki fut...
önümüzdeki sezon olmasa bilen bir sonraki sezonada razi olunmali
yazi genel olarak harika
kondisyonu düsük arkadaslara elestirin biraz sert olmus olsada
En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 12:32."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManchester United bu efsanevi durumlarına gelirken Alex Ferguson ilk senesinde ligi 12. Tamamlamıştır. Jürgen Klopp'un Dortmund'u inşaa etmesi yıllarını almıştır. Dünya futbolunda böyle sayısızca örnekler mevcut iken Ersun Yanal başarısızdır gitsin yerine Osman Özköylü gelsin demek hangi kafanın ürünü çok merak ediyorum. Fena gülüyorum böyle yorumlara...
Ersun Yanal şu anda bu takımın başına getirebileceğiniz enerjisi en yüksek hocadır.
anlamıyorlar işte... şota gelsin iki espiri patlatsın, hami var gelsin zeki li yumlu lu abdülkadir li öze dönüşü gerçekleştirelim sonra şampiyonluk kelimesini telafuz edelim, ispanyol gelsin tiki taka yapalım, alman gelsin disiplin getirsin, isviçreli gelsin çikolata getirsin bla bla blaa... sonra vay efendim şampiyon olamayruk. 22 yaşındayım 2 sene üst üste kimle çalıştık sorusunu kendime soruyorum, şenol hoca dışında biri aklıma gelmiyor.
en azından ben bilmiyorum.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ben her devrim adamı değilim doğumumdan bu yana Trabzonspor'un adamıyım. Beni burada en yakın tanıyan 15-20 kişiden birisin yıllardır kardeşimsin.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana "her devrin adamısın" diyeceğim, sevdiğimden demiyorum
Benim söylediğim stratejiyi Trabzonspor hiçbir zaman ne başkanlık makamında ne de teknik direktörlük makamında uygulayamadığından dolayı benim bu yöndeki dayatmalı fikrim ve aşırı katı savunuculuğum devam ediyor. Bu istikrarı görene kadar ben bu fikrimde sonuna kadar devam edeceğim. Ayrıca Trabzonspor'un hocasını İstanbul'un çakallarının ortaya attığı malzemelere yem etmemeyede kararlıyım senide yanımda görmek isterim
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum