Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Turkiyenin yerli yabanci en iyi teknik direktoru Senol Gunestir. Bursasporu izleyin rahat birakildiginda neler yaptigini goruyorsunuz. Turkiyenin en iyi futbolunu oynuyor kisitli imkanlar ile. Su anki kadro Senol Gunesin elinde olsaydi neler yapabilicegini onu sevmeyenler bile biliyor ama kabul etmek istemez. Nedenini bilmiyorum.

Ha ama bencede Ersun Yanal'a bir dahaki senenin sonuna kadar dayanilmalidir. Teknik direktor bolumunde en onemli sey istikrar..
    En iyi futbolu oynuyorlar, biz de en kötü futbolumuzu oynyoruz ama 3 puan önündeyiz

Ersun Hoca Türkiye'nin en iyi hocasıdır

Trabzonspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Manisa, şb hepsinde de fark yarattı ve güzel başarılara imza attı - kısıtlı imkanlarla, şb hariç-

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      En iyi futbolu oynuyorlar, biz de en kötü futbolumuzu oynyoruz ama 3 puan önündeyiz

Ersun Hoca Türkiye'nin en iyi hocasıdır

Trabzonspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Manisa, şb hepsinde de fark yarattı ve güzel başarılara imza attı - kısıtlı imkanlarla, şb hariç-
      Kardesim kadro farki var.. Tastan su cikartiyor Senol Gunes. Bunu butun Turkiye goruyor zaten Trabzonspor taraftari disinda. Adamlar bagrina basiyor hocasini..

Yorum

• Saldırın ...
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Bazı arkadaşlar halen ısrarla Ersun, Şenol kıstası yapıyorlar.

sadece Hakan ile Harunu değiştirin 10 puan fark atar Bursa.

Şuan istikrarlı bir biçimde kötü oynumuzu sürdürüyoruz ki zaten şampiyon olamıyacağımız bir yarışta beni sonuç değil futbol ilgilendirir.

Efendi efendi Ersunu destekleyin, lütfen Şenol Güneşe bulaşıp, sinirimizi zıplatmayın...............
          En son sason tarafından düzenlendi; 14.05.2015, 13:09.

Yorum

• Yazamadım...
            Allah da sizi güldürsün...
            "Kâinat Teknik Direktörü" kavramı hayırlı olsun...

Yorum

• Şenol Güneş.....

Türkiye'nin en iyi futbolunu oynuyor ; Kasımpaşa'dan 5 yiyor....

Türkiye ' nin en iyi futbolunu oynuyor ; Avrupanın belkide en kıytırık takımına eleniyor......

Türkiye'nin en iyi futbolunu oynuyor ; Türkiye'nin en kötü futbolunu oynayan takımından ( bizden ) 2 maçta sadece 1 puan alabiliyor.....

İyi oynamak böyle ise ben kötü oynayıp puan kazanmaya razıyım kardeşim......

Not : Tekrar tekrar yazıyorum ben Şenol Güneşi başarılı görüldüğü için Ersun Yanalla karşılaştırdım.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak sason tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bazı arkadaşlar halen ısrarla Ersun, Şenol kıstası yapıyorlar.

sadece Hakan ile Harunu değiştirin 10 puan fark atar Bursa.

Şuan istikrarlı bir biçimde kötü oynumuzu sürdürüyoruz ki zaten şampiyon olamıyacağımız bir yarışta beni sonuç değil futbol ilgilendirir.

Efendi efendi Ersunu destekleyin, lütfen Şenol Güneşe bulaşıp, sinirimizi zıplatmayın...............
                o zaman ilk devreyi de düşünmek gerek Harun'la Fatih'i yer değiştirseydik kaç puan fark ederdi?
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kardesim kadro farki var.. Tastan su cikartiyor Senol Gunes. Bunu butun Turkiye goruyor zaten Trabzonspor taraftari disinda. Adamlar bagrina basiyor hocasini..
                  Bu saydıgım takımlarda Ersun Hoca taştan su çıkarmış gibi görünüyor

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o zaman ilk devreyi de düşünmek gerek Harun'la Fatih'i yer değiştirseydik kaç puan fark ederdi?
                    Hiç bir şey fark etmezdi.Adam sezon başından beri fatihle oynuyor gibi işte.

Yorum

• Ersun hoca takımı sahiplenmiş artık "biz" diyor konuşmalarında. İlk zamanlardaki gerginliğini atmış gözüküyor bu güzel. Hocanın en büyük zaafı arkasında güçlü bir yönetimin olmaması. Zira ortada yönetim yok.

Bu sezon saha sonuçlarına da oynanan futbola da takılmamak gerekiyor. Birarada oynama alışkanlığı kazanmış 7-8 isim kazansak yeter.

**

Trabzonspor taraftarı hiçbir hocayı %100 desteklemez. Bu isim Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysa işi çok daha zor.
                      Şenol Güneş bizi şampiyon yapan 3 hocadan biri. Saygıyı hak ediyor. Ne Bursaspor'un saha sonuçları bunu etkiler ne de başka bir şey.
                      Ersun hoca inşallah 4. isim olur bunu yürekten istiyorum. Gerisi hikaye.
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• Bursaspor'un oyuncu kadrosu, bizden bir tık daha kalitelidir. Tek tek yazın ve görün. Bursa kalecisine Fatih benzetmesi yapan arkadaşlarımız ön yargılarını bir tarafa bırakırlarsa daha objektif ve zorlamadan uzak değerlendirme yapabilirler. Çıplak gözle ayda en az iki kez izliyorum Harun'u... Son derece kaliteli bir isim...
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 14.05.2015, 15:17.

Yorum

• Bir önerim var.:''Eleştiri'' hakkı saklı kalmak şartıyla bir sezonu aynı hoca ile bitirelim.
                          Bel altı vurma,hocayı istifaya davet,küfür,şiddet,kadro kurma,oyuncu değişikliklerine atıf yapma Trabzon şehrinde ve taraftar forumlarında,stadyumlarda yasaklansın.
                          Bu sezon bir hocaya emanet edelim takımı ! Ama ofli hocaya değil
                          Aksini hep denedik,bir sezonu birden çok hoca ile bitirdiğimiz çok oldu.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Kesinlikle istikrardan yanayım ve hocaya güvendiğim konu transfer+kamp dönemi.Vahide sunulan olanaklar ona da sunulursa iyi bir ekip kurar bize.

Gelelim sezon içi performansına , kadro seçimlerinde beni şaşırttı doğrusu. Evet elinde istediği türden ortasaha oyuncuları yoktu filan ama bence bazı ısrarları ve seçimleri yanlıştı. Bu sezonu zaten es geçiyoruz. Gelecek sezon hoca kendi kadrosuyla neler yapacak o zaman göreceğiz.Bakalım güveniyorum ben.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursaspor'un oyuncu kadrosu, bizden bir tık daha kalitelidir. Tek tek yazın ve görün. Bursa kalecisine Fatih benzetmesi yapan arkadaşlarımız ön yargılarını bir tarafa bırakırlarsa daha objektif ve zorlamadan uzak değerlendirme yapabilirler. Çıplak gözle ayda en az iki kez izliyorum Harun'u... Son derece kaliteli bir isim...
                              abi
                              bursa kadrosu bizim takimdan kaliteli degil
                              olamazda
                              zaten max 3-4 oyunculari var bizim takima girebilecek
                              tek fark onlarin daha iyi takim oyunu oynamasi

takimlarinin stari daha dün trabzondan nasil kovuldugu ortada, bizim zamaninda en zayif olarak gördügümüz hisiyinin onlarin sampiyonluk kadrosundaki önemli oyuncularindandi

serdar, ozan, sener, josue bizim takima girer
                              forvetleri cardozo oldugu yerde kulübede oturur
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hoca orta saha kurgusunu nasıl oluşturacak en büyük merakım bu açıkçası.Çünkü yıllardır bizans kulüplerine orta sahada diş geçirememekten bıktım.Başarısızlığımızın altında yatan en temel etken vasatın da vasatı orta saha oyuncularımızın olması bana göre,Ekici'yi ayırıyorum tabiki.

En az 2 orta saha şart hocam.Aman eldekilere güvenip tek adamla idare ederim diye düşünme,edemezsin çünkü.Orta saha için sadece De Jong isminin geçmesi beni korkutuyor çünkü De Jong tek başına yeterli olmaz bir de partner gerekli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim