İlk olarak kyodou tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle

Fb den,Bjk den,gs den daha iyiymiş bizim kadroda haberimiz yokmuş şampiyon olduğumuz yıl.Problemli Enginler, parasız alınan Burak, herkesin küfür ettiği Umut,sıradan Serkan lar dünya yıldızı olmuşlar.Kalede siyahi muhteşem kaleci.Benim bildiğim bir adam gibi Selçuk vardı takımda, bir de Şenol Hocanın çıkardığı iki kalecimiz.Say bakalım o kadroyu ,Şenol Hoca'dan önce süper mi derdin yoksa Allah cezanı versin yönetim mi?Hele Burağ'ı izlemiş biri olarak ,inanamadım Şenol Hocanın neler yaptığına.
Ne güzel her başarıya bir kulp bulmanız...
Millet ne kadrolarla Şampiyonlar liginde 0 çekerken, Trabzon dağılmış, son gün transferli kadrosuyla ,dünyanın en sıkışık takviminde gruptan çıkmayı 90.dk da kaybettirdi.
Ama o kadroda muhteşemdir şimdi

Bana görede Şenol Güneş 1 numaradır.Hele Terim ile falan asla kıyaslanmaz.
Ha istermiyim gelmesini, sizin gibiler yüzünden asla bir daha Trabzon'a uğrasın dahi istemem.Çünkü Trabzon çok ama boş konuşan , her şeyi bildiğiğini iddia eden, iki tane çıkışla federasyonu, hakemleri etkileyebileceğini düşenen, akıl yerine, kendini bilmek yerine şov peşinde giden ,kendi takımına köstek,kendi adamına kinli,kadir,kıymet bilmeyen bir şehir.
Bu yüzdende hak ettiğimizi yaşıyoruz işte.Afiyet olsun
Yorum