Serdar Bali'nin Ersun Yanal'a karşı kini eskiden vardır ama bugünkü Divan Kurulu'nda Ersun Yanal'ın 2010-2011 şampiyonu FB'dir dediğini iddia etti. Böyle bir söylemi gerçekten oldu mu ben hiç hatırlamıyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DEEP BLUE
Ersun hocanın öyle bir söylemi olmadı ama, Serdar efendinin "Şahin Aygüneş Trabzonspor'un santrfor ihtiyacını çözecek isimdir" söylemi oldu. Buna kulüpten bağlayacaksın 30.000 lira maaşı, bak Ersun'dan iyi hoca kalıyor mu piyasada...İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Bali'nin Ersun Yanal'a karşı kini eskiden vardır ama bugünkü Divan Kurulu'nda Ersun Yanal'ın 2010-2011 şampiyonu FB'dir dediğini iddia etti. Böyle bir söylemi gerçekten oldu mu ben hiç hatırlamıyorum...
Sahi, bu Serdar kongre bitiminde "Trabzonspor kurtuluş savaşını kazandı, siyaseti sandığa gömdük" diyen Serdar değil mi... İlahi Serdar... Bir azrail bir de sen, öldürürsünüz adamı...
Yorum
-
serdar bali denen karaktersiz adam olsa futbolculuğu zamanı trabzonspordan ayrılıp beşiktaşa gitmezdi ayrıca lig tv de yorumculuk yaptığı dönemde ersun yanal 2008 sezonunda stoper de song un yanında egemeni oynatıp girayı oynatmıyor diye ersun yanalı yerden yere vuruyordu şimdi giray efendi rize sporda da dökülüyor işte futbolu çok bilen serdar balinin futbolu ne kadar bildiğinin gerçeği ayrıca ersun yanalın bize 2. gelişinde eğer ersun yanal gelirse daha trabzona ayak basmam diye bir açıklaması var yani kısaca serdar bali denen karakter yoksunu ersun hocayı sevmediğinden dolayı başka yollarla saldırıyor tamam herkezi sevmek zorunda değilsin ama şuan ersun yanal trabzonspor klübünün hocasıdır destek vermekten başka şansımız yok
Yorum
-
6 aydır sen bu takımı tanımadıysan hoca ben mi tanıyım..
Onu geçtim Uğur ve Erkan'ı da sen aldırdın..ne yapıyor bu herifler sahada
İyi oynayan Aykut'u kestin..
Sağ bek adamı stopere koyuyon
Peki hoca orta yapamayan futbolcular yığını var
tek orta yapabilen adamı stoper oynatıyosun Gol atacaksın hemi
KÜLAHIMA ANLAT HOCAAAAAAAAölümüne trabzon !
Yorum
-
Resmen akıl tutulması yaşıyor. Haftalardır Bosingwa'yı stoperde oynatıp hücum etkinliğimizi sıfıra indirmesi bir yana Aykut gibi taraftarlarca pek tutulmasa da performansının zirvesini yaşadığı bir dönemde kesmesi anlaşılır gibi değil. Kalan 8 haftada hem içeride çok zor 3, hem de dışarıda çok zor 3 maçımız var. İkinci yarının en çok puan toplayan takımıyken inatları yüzünden bir anda yerin dibine çakılabiliriz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro Mühendisi napıyon akşam nereye uçuyoz
kendisinden önceki mühendisin eserini seyrediyor, ne yapacak.
ersun hocayı biraz tanıyabildiysem sezon sonu epey oyuncu yollar, ilk 11 e en az 4-5 takviye ister... ama bu yönetim varken yıldızlar topluluğu da olsak ligde ulaşabileceğimiz en iyi konum 4. lük olur. çünkü böyle bir yönetime sahip takımın başarılı olma ihtimali, futbolun doğasına aykırı bir durum.
eleştirmeden de gidemeyeceğim.. son haftalarda inanılmaz hatalar yapıyor.."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Hocanın oyuncular ıle olan ıletısımını arttırması gerek.Motıvasyon sorunu var takımda.Kaldıkı hedefsız kalan takımın oyuncuları motıve etmek zor ıs.Ikıncı bır durum hoca ve baskanın demeclerı onumuzdekı yıl uzerıne olması bır rehavet yaratmıs ve oyuncuların bu sezonu bıtırmesıne neden olmus.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Şansa 2 tane pozisyon bulmuş,sonra çıkıp bunları değerlendiremezseniz böyle olur falan diyo..Ya sen ilk önce çıkardığın takıma bak!Sahada 3 pas arka arkaya yapamıyor senin takımın!Böyle bahanelere başvuracaksan yarın hemen bırak bu görevi!Aykut'un elindeki kadro sanki seninkinden daha iyi anasını satayım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum