Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oyuna girecek adam eğer fatih atik gibi bir loserse, deniz yılmaz sahada kalır. baskı yerken defans tandemi bozulmaz, stoperdeki adam liberoya çekilip nereden geldim buraya yeaa der gibi sahaya giren adam stopere çekilmez.

yakışmadı bu hatalar, hiç yakışmadı. kulübede adam yok tamam ama oyuna soktuğun elemanlar yaktı başını, sivas maçında da yaptın aynısını hocam gerekli dersi çıkarmış olman lazımdı.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• inadina israr edip önümüzdeki seneye istedigi oyunculari alip en az 2-3 sene sabir edilmelidir

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maçın en iyilerini çıkarmasını anlayamıyorum.
        Geldiği günden beri fiziki yetersizliği her maç belli olan erkanı oynatmasını anlamıyorum. (Hoş transfer edilmesinide hiç anlamadımda)
        Son 5 dakika stoper tandemini değiştirmesini anlayamıyorum.
        Ben Ersun Yanal ın hocalıgını beğenirim, kendi takımını kurması için seneye de kalmasını isterim ama bu hali ile sanki hiç bir şeyi sallamiyor gibi . Vurdumduymaz tavırlar, garip değişiklikler yapıyor. Sanırım sene sonuna kadar cebini doldurmaya gelmiş.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben Ersun Yanal ın hocalıgını beğenirim, kendi takımını kurması için seneye de kalmasını isterim ama bu hali ile sanki hiç bir şeyi sallamiyor gibi . Vurdumduymaz tavırlar, garip değişiklikler yapıyor. Sanırım sene sonuna kadar cebini doldurmaya gelmiş.
          Ben Nötrüm hocaya karşı. Ne severim ne sevmem.
          Ama şuan kadro temelli sıkıntıların olduğu çok bariz. O Yüzden fazla suç bulamıyorum ama ara sıra tüy dikmesi çekilmiyor.

Yorum

• Lanet olsun oynattığın futbola da sana da...

Yazıklar olsun sana da oynattığın futbola da verdiğin taktiğe de...

Bu maç beraberliği hak edecek futbol bile sergilemedik. Hey gidi Ersun hey! En diri ve mücadeleci oyuncumuz Deniz Yılmaz'ı ne diye alırsın oyundan kardeşim. 1-0 öndeyiz Kasımpaşa arkada açık verecek belli ki! Sen kalkıyorsun defansın arkasına sarkabilecek tek oyuncu olan Deniz'i çıkartıyorsun. Carzo zaten piyasada yok.

Orta alanda adam akıllı pas yapan, takımın defanstan top çıkarmasına yardımcı olan Costant'ı oyundan alıyorsun. Maçın başından sonuna kadar yokları oynayan Erkan Zengin'i oyunda tutuyorsun. Bir de utanmadan sıkılmadan Uğur'u oyuna alıp defansın dengesini bozuyorsun. Yahu madem bu adam iyiyse neden ilk on birde yok? Kötüyse maçın en kritik zamanında neden oyuna girer? Bunlara yanıt ver Ersun efendi!

Yorum

• Senol Gunes

Yorum

• derhal kovulmalı.1 aydır bas bas bağırıyorum.çift ön liberoya dön diye.defans evlere şenlik.umutluydum ersun hocadan ama belliki kafası karışık.
                TEKKEBALL

Yorum

• Sen hocaysan ben jartiyerim. Öyle bi durum işte

Yorum

• hocam metalist deplasmanındaki maçı bi izle.takım müthiş pres yapmıştı.sebeb?çift ön libero.barca değilsen çift ön libero ile oynayacan aga.

mourinho psg deplasmanında ne yaptı.matic ile ramires i orta sahaya yerleştirdi.normal maçlarda matic-fabregas ile oynuyordu.teknik adamlık budur aga
                    TEKKEBALL

Yorum

• deniz çıkmazdı cardozoyu çıkartacaksın. fatih atik girmemeliydi. hoca oyunu okuyamıyor. Sene sonunda ayrılır... hamza hocaya bak adam nasıl top oynatıyor...
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocaya 2 ay izin verilsin. Oyuncu araştırsın, tatil yapsın. Nasıl olsa iş işten geçti bu sezon. Belki takımı sahiplenmesi gerektiğini hatırlar bu arada.
                        Kral Fahd böyle yaşamadı....Yağma Hasan böreği zaten ....
                        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Hoca oyunu okuyamiyor veya hoca değil sözlerine katılmıyorum. Sadece aklını ve ruhunu hala daha verememis Trabzonspor a.

Yorum

• .
                            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Hatalı olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

• Hocanin akli Trabjon da degil, umrunda degil!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim