Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal bence iyi hoca. Ama burada işini ciddiye almıyor gibi geliyor bana. Mesela Napoli'nin seyredilmemesi ayıptır.

Yorum

• Geldiği ilk 2 hafta harici takım ne top oynadı ne hırs yaptı nede birşey.Çok ümidim vardı ancak büyük bir hayal kırıklığı
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ersun Hoca ile niye rahat maç kazanamıyoruz diyen 2008-2009 sezonuna bakabilir. O sezon Ersun Hoca takımdayken 29 maçta alınan 15 galibiyetin 10'u tek farklaydı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun Hoca ile niye rahat maç kazanamıyoruz diyen 2008-2009 sezonuna bakabilir. O sezon Ersun Hoca takımdayken 29 maçta alınan 15 galibiyetin 10'u tek farklaydı...
          Ancak takımın mücadelesi,her maçta geriden gelmesi o sezon ruh vardı.Ersun Hocanın taktik zekası çok yüksek değil bu resmen belli oluyor.

Yorum

• Constant ı anlarımda Deniz i ne düşündün de çıkardın merak ediyorum...

Yorum

• Hocam kusura bakma da her maç Uğur u sokup , Medjani yi on liberoya kaydırmanın adı taktik değildir. Tamam takımdan 4-0 dönüşü farklı bir futbol beklemiyordum ama yaptığın değişikliklerin yanlışlığı yüzünden 2 puan gitti.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynı hatayı 2. Kez 3. Kez yaparsan onun adı artık hata olmaktan çıkar. Kadro tercihi yüzünden kaybettiğimiz kaçıncı maç bu?

Ümidim azalıyor diye futbol bilgimi sorgulayan çok bilmiş taraftarımız,
                Ersun Yanal'ı Türkiye'nin en iyi teknik direktörü diye lanse eden taraftarımız iyi analiz etsin hocanın yanlış taktiklerini..
                Aynı soruyu tekrar sormak istiyorum..

İyi oynayan Aykut-Medjani tandemini bozup gol yediğimiz kaçıncı maç oldu bu?
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Yani bir oyuncunun mevkisini değiştirmek özellikle son dklar için resmen kaos yaratıyor ki önliberoda Medjani adamını kaçırdı ve bomboş kaldı orası

Yorum

• Yaptığı değişikliklerle maçı verdi.

Yorum

• Napoli maçındaki mücadelesizliği bir nebze anlayabilir, tolere edebiliriz....

Ancak hedef olan Kasımpaşa maçında adamlar iki kişilik oynuyor, Ekici'nin frikik golü olmasa futbol adına ortada bizim adımıza hiç bir güzellik yok....

Kasımpaşa takımı bizden 1 gömlek aşağıda bir takım ve maddi olarak değerimiz onların 2 katı...

Kasımpaşa oynayanlar insan ise bizdeki de insan...

Bjk maçında oynama, mazeret üret, fb maçında tarihin en teslim oyununa bizleri mahkum et, napoli maçında adamlar iyi niyetli olmazsa "10'luk Manisa tarifesi " olacağımız bir performans koy ortaya, son olarak hedef oynadığımız Kasımpaşa maçında maçı kazanmak için ortaya hiç bir şey koyma....

O olmaz, bu olmadı, eeeee...Kasımpaşa......hangi maç oynarsın ? Hı !
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Hocam ben de yelkenleri indirdim. Ümidim yok senden.
                        MCMLXVII

Yorum

• hocam 2.kez aynı hatayı yapıyorsun.uğuru stopere alıp,medjaniyi önlibero yapıyorsun.sivas maçı da böyle gitti.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Maçın en iyilerini çıkarmasını anlayamıyorum.
                            Geldiği günden beri fiziki yetersizliği her maç belli olan erkanı oynatmasını anlamıyorum. (Hoş transfer edilmesinide hiç anlamadımda)
                            Son 5 dakika stoper tandemini değiştirmesini anlayamıyorum.

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Herşeyi geçtim heyecan yok adamda, Napoli maçında da böyleydi, bu maçta da.

Takıma motivasyonu sıfır.

Yorum

• Hocaya 2 ay izin verilsin. Oyuncu araştırsın, tatil yapsın. Nasıl olsa iş işten geçti bu sezon. Belki takımı sahiplenmesi gerektiğini hatırlar bu arada.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim