İlk olarak Oruç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
şampiyonluk meselesini ayırarak hocanın sözlerini anlamaya çalışmak lazım. hoca şikeden önce de trabzonda çalıştı.yine benzer muamelyle karşı karşıya kalmıştı.sabırsızlık, tahammülsüzlük, şampiyon olmamızı engelleyen biz kaynaklı sorunlar 30 senedir var.
Yorum
-
Haklı,sonuna kadar haklı,İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyonluk meselesini ayırarak hocanın sözlerini anlamaya çalışmak lazım. hoca şikeden önce de trabzonda çalıştı.yine benzer muamelyle karşı karşıya kalmıştı.sabırsızlık, tahammülsüzlük, şampiyon olmamızı engelleyen biz kaynaklı sorunlar 30 senedir var.
benim üzülüp isyan ettiğim bunu dile getirirken kullanacak başka cümle yokmuydu,bizlerin hatırına o cümleyi kullanmasa olmazmıydı. O mertebeye gelmiş bir zeka başka türlü o sorunları anlatamazmıydı.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
o konuda ben de eleştiriyorum.daha dikkatli ve hassas olmalıydı ama bilerek yaptığını da düşünmüyorum.hemen komplo teorileri sıralanıyor. hocam bu konuda dikkatli olun, bizim kırmızı çizgimiz demek yeterli.küfürler, istifalar, yazıklar olsunların bize faydası olmaz.İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklı,sonuna kadar haklı,
benim üzülüp isyan ettiğim bunu dile getirirken kullanacak başka cümle yokmuydu,bizlerin hatırına o cümleyi kullanmasa olmazmıydı. O mertebeye gelmiş bir zeka başka türlü o sorunları anlatamazmıydı.
şike süreci de artık çok değişik yerleri gitti.sürece bakınca miden bulanır, ülkenden, hukuk sisteminden, insanlardan nefret edersin bu saaten sonra. kendi içimize dönüp futbola odaklanmak en doğrusu.hergün sisteme lanet okumak sağlığa zarar.En son artvints tarafından düzenlendi; 22.03.2015, 21:32.
Yorum
-
Haklısın,İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo konuda ben de eleştiriyorum.daha dikkatli ve hassas olmalıydı ama bilerek yaptığını da düşünmüyorum.hemen komple teorileri sıralanıyor. hocam bu konuda dikkatli olun, bizim kırmızı çizgimiz demek yeterli.küfürler, istifalar, yazıklar olsunların bize faydası olmaz.
şike süreci de artık çok değişik yerleri gitti.sürece bakınca miden bulanır, ülkenden, hukuk sisteminden, insanlardan nefret edersin bu saaten sonra. kendi içimize dönüp futbola odaklanmak en doğrusu.hergün sisteme lanet okumak sağlığa zarar.
ben şahsım adına ilk şok ile 2-3 yerde yazdım bir daha da dillendirmem,
kaşıyıp kanatmanın gereği yok,Trabzonsporumuz için atalım içimize sabredelim bakalım,çünkü başımıza ne geldiyse sabırsızlıktan geldi,acımasız eleştirilerimizden geldi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Yok Sibel kardeşim. Zamanında Şenol Güneş I bu söyleminden dolayı savunanlar şimdi ahlak bekçisi kesildiler. Onadir kizginligim. Bu takımın Ersun Yanal dan başka şansı yok başarı için. Artık büyük düşünen , büyük hedefleri olan bir Taraftar kitlesi haline gelmek lazım.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlışı başka yanlışları örnek vererek savunmaya çalışmak, komik.
Yorum
-
hoca belkide gaza getirmek için kendine seneye de şans verilmesi için bazı şeyleri direk söylüyordur....
sonuçta seneye kalırsa kendi takımını kurabilir...
einimki şu andaki kadrodan en az 10-12 kişi ersun hocanın kafa yapısına oyun sistemine uymuyordur...
seneye bunlardan kurtulur yerine 3-4 adam gibi transfer yapılırsa çok daha keyifli maçlar izleriz....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Bence bildiğin linç var.
Hoca bizim düşünmüş olduğumuz şeyi söylemek zorunda değil, şu 2010-2011 olayına biz takılalım eyvallah, ancak teknik direktöre falan bunun için hesap sormayalım, hiçbir işe yaramıyor, hiçbir işe de yaramayacak. Gerekli çalışmaları yönetim ve hukuk kurulu yapsın, hocaya boşuna yüklenmeyelim.
Yorum
-
ersun hoca kasıtlı söylemediği belli zaten ama daha dikkatlı olmalıydı, yalnız bazen ben bile bahsetmek istediğim şey doğrultusunda 30 senedir şampiyonluk yaşamadık diyecek oluyorum düzeltiyorum yanlış anlaşılır diye. o sezonun şampiyonu biziz bunu bazı fb'liler bile içten içe kabul ediyorlar
fakat biz gerçekten şampiyonluk YAŞADIK mı?
anti ersunculara gün doğdu yalnız bunu pişirir pişirir önümüze koyarlar artık.#
Yorum
-
Bugün ki konuşmada yediği halttan sonra kendisine olan nefretim 2 kat arttı.İsterse dünyanın en iyi hocası olsun, bu lafları eden adam bu külüpte durmamalı ama kime anlatıyoruz.Her şeyi yutmaya alışkın taraftarımız unu da yutup hazmeder.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum