Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bjk macindan itibaren her mac icin görüsüm ayniydi son mac icinde öyle.

Inanilmaz sacma sapan isler yapiyor...Yabanci hoca olsa eyvallah...Yerli hoca böyle sacmaliklar yapamaz hakki yok.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu bırakıp gitme meselesini düşündüğünü sandığımızı duysa her halde kahkaha atar hoca.

Kendi kurmadığı ve kaos halindeyken geldiği bir oyuncu grubuna yap-boz yöntemiyle sistemini ve felsefesini benimsetmeye çalıştı. Kimisi bunu kaptı kimisi devre arasında gidecekler listesine adını altın harflerle yazdırdı

Bu mağlubiyetler biraz da neyin ne olduğunu iyice göstermiştir diye düşünüyorum. Devre arasında artık bütün taraftarında gördüğü eksikler giderilirse oyun oynamaya ve devamlı puan almaya başlarız.

Hocaya güvenim tam çünkü futbolu biliyor.
      Anlayan birileri var çok şükür!
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eldeki malzeme bu, onu oynatma bunu oynatma, kim oynayacak ?

sunu artık kabul etmek gerekir, kadro büyük ölcüde yetersiz.

ya es-es dedigin takımda mı bizden güclü diyebilirsin. hayır güclü degil ama büyük takımlara karsı cok iyi direnc gösteriyorlar, bizde o dirence karsılık veremedik. onun dısında anadolu maclarında kayıplar.
        Salih girmeliydi. Hocanın Waris'in işe yaramadığını bilmesi gerekiyor.
        En azından Salih ortaya direnç katardı. Waris'ten bin kat faydalı olurdu.

Yorum

• Galibiyette de mağlubiyette de hocaların payı vardır.Dolayısıyla Ersun hoca da bu skorun sorumlularından biridir.

Lakin bu hocayı yemek için yeterli bir sebep değil.Benim hocaya güvenim tam.

Yorum

• Hata şu ki yumuşak orta saha ile asla başarı yakalayamassınız. Ekici ile Hurmacı aynı orta sahada luks. Rakibin pozisyonunu bozan ısıran orta saha en az iki tane olacak. Bunun yanında kanat oyuncularınız atletik olacak. Eskişehir macında Sisokko denen adamın ayagından top alamadık. Ersun Hocanın boyle hareketleri coktur. Hucumcu oyuncu ile doldurma taktigi. Bizim ligimizde iş yapmaz.
            Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Ersun yenal cok bilinmeyeli bir takimin basina gectiginin galiba yeni farkina vardi eskisehir maci sonrasi kamuoyunda olusan olgu soyle lk golu biz atsaydik sonuc 5-1 falan olurmus! hatta bursa macinda kalecimiz hata yapmasa bursa fark yerdi cok tuhaf gelebilir ama gercek payi daha fazla istikrarsiz ve duygusal bir takimimiz var her sonuca acik dileriz ikinci yari isler rayina oturtulur

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Galibiyette de mağlubiyette de hocaların payı vardır.Dolayısıyla Ersun hoca da bu skorun sorumlularından biridir.

Lakin bu hocayı yemek için yeterli bir sebep değil.Benim hocaya güvenim tam.
                Acik konusmak lazimsa ilk yarim saatte eskisehir cok kotu bir goruntu verdi belkalem sakatlaninca acik alanda etkili olma ihtimali!!! olan waris oyuna girdi gunumuz futbolundaki kanunlara gore salih dursun veya fatih atik oyuna girip medjaninin stopere gecmesi lazimdi hoca,da bizler gibi 6 milyonluk adami cozemedigi icin ne olur ne olmaz onu oyuna alip malesef nafile bir patlama bekledi

Yorum

• hoca medjaniyi orta sahadan çekerek futbol bilgisini çöpe atmıştır.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Yabancı stoperlerden birini kovup,bir tane de türk stoper aldırmazsa 4'üncü olamaz bu takım.Ön libero ve kaleci olayına zaten girmiyorum.Erkan Zengin iyi adam ama bu takımın ihtiyacı kanat oyuncusu değil.Gidip gereksiz yere Erkan'ı aldırmaz umarım

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hoca medjaniyi orta sahadan çekerek futbol bilgisini çöpe atmıştır.
                      Tamamda yedekler arasinda stoperimiz kimdi? ustelik yabanci sayisi sorunu var o hakki en iyi kimle kullanabilirsin ilk akla gelen 6 milyonluk adam!

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tamamda yedekler arasinda stoperimiz kimdi? ustelik yabanci sayisi sorunu var o hakki en iyi kimle kullanabilirsin ilk akla gelen 6 milyonluk adam!
                        medjaniyi stopere çektikten sonra orta sahaya salihi alsaydı maçı kazanmıştık. en azından orta sahayı boşaltmayacaktı defansa kimi koyarsa koysun...
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hoca bence transfer yapılana kadar Fatih Atik, Ferhat veya Bosingwa'yı defansın önünde oynatmalı. Bu oyuncular hücuma da destek verebilecek kapasitede ve hızları da gayet iyi. Hocanın sisteminde o mevkiide en önemli şey hız. Constant gibi adamlar oynarsa o bölgede her atak kalemizde tehlike olur. Ayrıca Waris'i forvette oynatmalı ve piyasasını yapmalı. Waris'in forvet arkası ve kanatta oynadığı her maç bir kişi eksiğiz.

Yorum

• Ersun Hoca'ya transfer konusunda güvenim sonsuz ama taktikleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Takım hep önde basıyor ve kaybettiği toplarda geride eksik kalıyor.Bu yüzden kalemize gelen hertop pozisyon oluyor.

Yorum

• Adamın elinde ortasaha yok.Salihle,Medjaniyle,Fatih Atikle devşirmeye çalışıyor.Bunun en büyük suçlusu Vahid efendidir.Medjaniyi önlibero oynatmayı planlayıp defansif ortasaha istemedi,durum ortada.
                              Hocanın oyun anlayışında arkayı toparlayan,pas alışverişi yapan güçlü ve dayanıklı bir adam lazım.
                              Ayrıca stoperlerin hızlı ve pozisyon bilgisinin yüksek olması lazım,bizde bu durum tam dersi.
                              Vahid hocanın transferleri kendi oyun sistemine göreydi.Ersun Hocaya güveniyorum ben.Gerekli takviyelerle istenen düzeye çıkacağız.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Selçuk gibi Colman gibi ortasaha istiyor.
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X