Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Salih'i neden 11 oynatmadı ? Cidden bilmediğim için soruyorum ?
    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Salih'i neden 11 oynatmadı ? Cidden bilmediğim için soruyorum ?
      beğenmiyor. ersun hocadan sonra performansı düştü bence.ben de çok ısrarcı değilim artık.

Yorum

• Bazi arkadaslar istikrar diyor,Hocayla 5 sene devam diyor yalniz hocanin kontrati bu sezondan sonra 1 sezon ve uzatmayacak.Ilk geldiginde böyle yapmisti!

Yorum

• Trabzonspor sürekli yıkıp sıfırdan yapmaya kalkmaların, devamlı yeniden başlamaların, sabırsızlıkla linçe yeltenmenin, "küçük olsun, benim olsun" zihniyetindeki eski kafaların, medarı maişetçilerin camiasıdır.

Sabretmeyerek, linç ederek kelle alarak bir 30 yıl geçti. Görünen o ki Ersun Yanal'ı da yiyecekler ve yine, yeni, yeniden yeni başlangıçlara teşebbüs edilecek aynı kafasızlık, iradesizlik, samimiyetsizlik ve aymazlıkla...
          ne diyelim: Bu kafalarla nice 30 yıllara daha!

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor sürekli yıkıp sıfırdan yapmaya kalkmaların, devamlı yeniden başlamaların, sabırsızlıkla linçe yeltenmenin, "küçük olsun, benim olsun" zihniyetindeki eski kafaların, medarı maişetçilerin camiasıdır.

Sabretmeyerek, linç ederek kelle alarak bir 30 yıl geçti. Görünen o ki Ersun Yanal'ı da yiyecekler ve yine, yeni, yeniden yeni başlangıçlara teşebbüs edilecek aynı kafasızlık, iradesizlik, samimiyetsizlik ve aymazlıkla...
            Arada bi 5-10 senede şampiyonluk yakalarız, sonra o hocayı da yeriz. biz yeriz yani

Özeleştiri yapamayan kocaman bi topluluğuz bu kadar.
            MCMLXVII

Yorum

• Seneye devre arasi istifa eder veya ettirilir ve Gs'ye yol alir.
              "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
              "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
              Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Yine basladi eski kafalar pis ellerini takim üzerinde tutmaya...

Yine basladi kaostan yasayanlar kelle avciligina...

Yetmedi mi?! Daha kac kere yikilip küllerimizden yeniden dogmayi bekleyecegiz?

Bir kere de olsun sabredelim arkadas!

Her defasinda "seneye artik" demekten biktim! Ersun Hoca degil miydi 2008/2009 sezonunda ona verilen takimi kafaya oynatan?

O degilmiydi 2010-2011 Sampiyon kadronun mimari?

Sonuna kadar arkandayim Hocam!

Kurdugun kadroyu sampiyon yapmak Senol Hoca'ya nasip olmustu ve insallah sen de bu basariyi elde edersin...
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yine basladi eski kafalar pis ellerini takim üzerinde tutmaya...

Yine basladi kaostan yasayanlar kelle avciligina...

Yetmedi mi?! Daha kac kere yikilip küllerimizden yeniden dogmayi bekleyecegiz?

Bir kere de olsun sabredelim arkadas!

Her defasinda "seneye artik" demekten biktim! Ersun Hoca degil miydi 2008/2009 sezonunda ona verilen takimi kafaya oynatan?

O degilmiydi 2010-2011 Sampiyon kadronun mimari?

Sonuna kadar arkandayim Hocam!

Kurdugun kadroyu sampiyon yapmak Senol Hoca'ya nasip olmustu ve insallah sen de bu basariyi elde edersin...
                  Seni 30 sene sonra sampiyon yapmis bir hocanin arkasainda duramayan taraftar, takimin mimarinin arkasindami duracak? hehe gulerim

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor sürekli yıkıp sıfırdan yapmaya kalkmaların, devamlı yeniden başlamaların, sabırsızlıkla linçe yeltenmenin, "küçük olsun, benim olsun" zihniyetindeki eski kafaların, medarı maişetçilerin camiasıdır.

Yeni başlangıç? Yakıştıramadım hocam size. Şenol hoca boşuna mı duruyor orda?
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Savunmayı orta sahada kurmak gibi fantezisi var hocanın. 1-0 öndesin savunma orta sahada, 0-1 geridesin savunma yine orta sahada. Bu biraz panik futbol oluyor. Geçmişte pek böyle fantezisi yoktu diye hatırlıyorum. Dün yediğimiz ikinci golde kaptırılan bir top -savunmanın orta sahada olması ve seri paslaşan takımın anında cezayı kesmesi. Sen Türkiye liginde dahi bu mantelite ile kendi sahanda ikişer üçer dörder gol yerken, Napoli senin güzünün yaşına bakar mı hiç? Zaten kadroda birçok as oyuncu yok. 1-0 geride dahi olsan biraz daha kontrolü futbol tercih edillebilirdi.. Bir anda allahını seven ileriye gitsin mantığı İBB'ye- Antep'e karşı işlemediki Napoli'ye işlesin. Beraberlik yederli derken 4 tane çaktı gitti adamlar.

Hocam sen yinede deplasmandaki maça kontrollü çık. Bu takıma gol yemeden 5 atamayız. Bari berabere bitirelim. Savunma yap. Yani ne bilim Hakan'ı da düşün hani.
                      O fantaziye oyunu rakip alana yikma deniyor. Eger basarili olursa iste o zaman bekledigimiz futbolu rakip yari alanda oynama oluyor. Futbol bilmiyorsunuz bari yorum yapmayin.

Dip Not: Ersun Yanalin su an basarili oldugunu dusunmuyorum ama az 1 sene daha sabredilmesi lazim oldugunu dusunuyorum

Yorum

• birakin bi kez olsun 3-5 sene sahip cikalim teknik direktöre. her sene sifirdan basla nereye kadar

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O fantaziye oyunu rakip alana yikma deniyor. Eger basarili olursa iste o zaman bekledigimiz futbolu rakip yari alanda oynama oluyor. Futbol bilmiyorsunuz bari yorum yapmayin.

Dip Not: Ersun Yanalin su an basarili oldugunu dusunmuyorum ama az 1 sene daha sabredilmesi lazim oldugunu dusunuyorum
                          Aynı sistemi Mehmet Ekici, Aytaç Kara, Constant gibi oyuncular varken Sivasspor, Erciyesspor gibi takımlara bile oynayamayan takımın, orta sahadaki en önemli oyunları yokken bunu Napoli'ye karşı oynayabileceğini nasıl düşündü acaba Ersun Yanal? Kendi takımından mı haberi yok? Yoksa rakibi mi hiç tanımıyor?

Napoli maçının nasıl oynanacağını Ersun Yanal dışında herkes görüyordu ama hocanın hücum fantezisi pahalıya mal oldu. Durum bundan ibaret..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynı sistemi Mehmet Ekici, Aytaç Kara, Constant gibi oyuncular varken Sivasspor, Erciyesspor gibi takımlara bile oynayamayan takımın, orta sahadaki en önemli oyunları yokken bunu Napoli'ye karşı oynayabileceğini nasıl düşündü acaba Ersun Yanal? Kendi takımından mı haberi yok? Yoksa rakibi mi hiç tanımıyor?

Napoli maçının nasıl oynanacağını Ersun Yanal dışında herkes görüyordu ama hocanın hücum fantezisi pahalıya mal oldu. Durum bundan ibaret..
                            Bu mac yenilirz, bi dahaki mac yenilirz, bir daha yeniliriz bu sene yeniliriz ama yavas yavas oturturuz sistemi belki seneye oturmus bir sistem ve takim gorecegiz? Istikrar olmadan goremeyiz.

Dip notumu yineliyorum.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeni başlangıç? Yakıştıramadım hocam size. Şenol hoca boşuna mı duruyor orda?
                              Adaşım, O "bizim çocuğumuz. Gel deriz gelir, git deris gider." demişti camiamızın ileri gidenlerinden biri.
                              "Yeniden başlama" kısır döngünün başa döndüğü anlara diyorum ben.

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                birakin bi kez olsun 3-5 sene sahip cikalim teknik direktöre. her sene sifirdan basla nereye kadar

Basarinin istikrar ile gelmeyecegini ogrendik yillar yili

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim