Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör

Gs maçı hariç bütün maçlarda bir şekilde orta sahayı rakibe verdik...

Tamam hücum güzel, risk iyidir diye avunuyorduk ki Cardozo'yu bu maçta yedek soyundurarak benim için eskiye geçmiştir...

Yorum

• cardozo niye oynamadi aciklamasi nedir bilmiyorum ama ben ersun hocaya guveniyorum,sonuna kadar arkasindayim..

Yorum

• Sonuna kadar Hocamızı destekliyorum...
        ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Ikinci yarı minimum 32-33 puan toplanacaktır.Cardozo hatasını da bir daha yapmaz heral.

Yorum

• eldeki malzeme yetersiz bu sezon ersun yanal a diyecek bişeyim yok

oyuncu seçimine de saygım var

transferlerden sonra ve gelecek seneyi görelim
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Yalnız şöyle de bir durum var...
              Cardozo'ya her fırsatta sallayan, beğenmeyen, eleştiren çok bilmiş taraftarlarımızın bu maç neticesinde Cardozo'yu ilk 11'e almadı diye Ersun Hoca'ya sallaması da bir garip.
              Hamiş

Yorum

• cardozo meselesine girmek istemiyorum ilk kez bugün oyuncu tercihleriyle sinirlendirdin beni hocam ama sonuna kadar arkandayız diyerek şunu söylemek istiyorum ;

Allah ını seversen vahid in çöplerinden bizi kurtar. zarar etmeden bir bir sattır şunları ve yerlerine nokta atışları yap göster fm ci scout özelliğini bul getir bize iyi adamlar, ben bunları izlerken çıldırıyorum.

umarım gs aklında kalmamıştır, tek korkum budur. gs den bu yıl bir cacık olmaz şampiyon fb olacak, seneye bunların en büyük rakibi biz olalım hocam temeli şu kısa sürede at, sattır çöpleri getir gerçek yıldızları.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Gördüğün gibi bizim mahallede değişen bir şey yok. O şerefsizler bizi engellemek için her şeyi deniyorlar/deneyecekler.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Bizim millet kahraman yaratmaya bayılır. Gsyi yan toplardan gol atarak yendik Ersun Yanal mucize yarattı dediniz. Ersun Yanal takımları en sevmediğim takımlardir. Sürekli gol yiyoruz ayıptır. Tüm ligin ustunden buldozer gibi geçtiği takımı bile yenemiyoruz. Neymiş Ersun Yanal fbyi şampiyon yapmış. Ya fbyi bu satılmış ligde şampiyon yapmanın nesi başarılı be. Alın yerli mourinhonuzu keyfini sürün. Bu takımı yönetenleri çoktan geçtim de bu takımın taraftarından da hiçbir yol olmaz. Doğruyu yanlıştan ayıramayan bir sürüyuz. Bir değil beş değil milyonlarcayiz maalesef.

Sonuç : 25 milyon euroya 25 puan toplayamadik. en tepedeki zat ile birlikte herkesi istifaya davet ediyorum. Yeni oluşacak yönetimin önünü açması için sayın yerli mourinhoyuda istifaya davet ediyorum. Bilet al, ürün al, diyerek beni taraftar değil müşteri olarak gören bu anlayistan aldığım yetkiyle bu rezil futbol anlayışını toptan reddediyorum.

Yorum

• Fantezileri bırak.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim millet kahraman yaratmaya bayılır. Gsyi yan toplardan gol atarak yendik Ersun Yanal mucize yarattı dediniz. Ersun Yanal takımları en sevmediğim takımlardir. Sürekli gol yiyoruz ayıptır. Tüm ligin ustunden buldozer gibi geçtiği takımı bile yenemiyoruz. Neymiş Ersun Yanal fbyi şampiyon yapmış. Ya fbyi bu satılmış ligde şampiyon yapmanın nesi başarılı be. Alın yerli mourinhonuzu keyfini sürün. Bu takımı yönetenleri çoktan geçtim de bu takımın taraftarından da hiçbir yol olmaz. Doğruyu yanlıştan ayıramayan bir sürüyuz. Bir değil beş değil milyonlarcayiz maalesef.

Sonuç : 25 milyon euroya 25 puan toplayamadik. en tepedeki zat ile birlikte herkesi istifaya davet ediyorum. Yeni oluşacak yönetimin önünü açması için sayın yerli mourinhoyuda istifaya davet ediyorum. Bilet al, ürün al, diyerek beni taraftar değil müşteri olarak gören bu anlayistan aldığım yetkiyle bu rezil futbol anlayışını toptan reddediyorum.

işte o sonucu yönetime soracaksın, ersun dan önceki işe yaramaza soracaksın bu takım bu adamın eseri değil. ersun hocanın böyle kalitesiz loserlerle işi olmaz, hepsini tek tek yollayacak az sabredin destek çıkında gelecek 5 senenin kadrosunu kursun adam. önceden yapmıştı, yine yapacak.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim millet kahraman yaratmaya bayılır. Gsyi yan toplardan gol atarak yendik Ersun Yanal mucize yarattı dediniz. Ersun Yanal takımları en sevmediğim takımlardir. Sürekli gol yiyoruz ayıptır. Tüm ligin ustunden buldozer gibi geçtiği takımı bile yenemiyoruz. Neymiş Ersun Yanal fbyi şampiyon yapmış. Ya fbyi bu satılmış ligde şampiyon yapmanın nesi başarılı be. Alın yerli mourinhonuzu keyfini sürün. Bu takımı yönetenleri çoktan geçtim de bu takımın taraftarından da hiçbir yol olmaz. Doğruyu yanlıştan ayıramayan bir sürüyuz. Bir değil beş değil milyonlarcayiz maalesef.

Duyan da takımı Ersun topladı zannedecek!
                          Sen az biraz kenarda bekle bence...
                          Ayrıca dünyanın en büyük kulüplerinde bile taraftar potansiyel bir müşteridir.
                          Hangi yıldan geliyorsun ?
                          Hamiş

Yorum

• şu takıma 2 tane stoper,1 tane de önlibero aldır başka şey istemiyorum senden

Yorum

• Hocayı ıkıncı yarı gorecegız ınsallah.Farklı bir takım ve oyun bızı beklıyor olacak hocanın dedıgı o ahengı yakalayacagız .
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Yanal: Ahengi yakalayacağız
                                İnşallah Hocam! Allah yardımcın olsun!
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X