Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haysiyet eksiği olan hakem bey bizi iki pozisyonda yemeseydi, şimdi Ersun'a sallayanlar methiyeler dizeceklerdi. Bana, Belkalem çıkarsa yerine Waris'i sahaya sürebilecek hoca lazım. İsimler sembolik tabii, önemli olan hocanın hücum futbolu zihniyeti.... Yıllardır aynı şeyi söylüyorum ; asla skor taraftarı olmadım. Defansif oyundan da, öyle oynatan hocadan da nefret ederim. Hoca takıma bir oyun formatı yerlestirmeye çalışıyor. Bu kolay degil, arada kazalar olacak elbet. Bu formata uygun oyuncu takviyeleri yapıldıkça, iş kazalarında belirgin bir düşüş yaşanacak.

O nedenle diyorum ki; Ersun hocam asla vazgeçme... Daima hücum...

Yorum

• Ekici-Özer ikilisini tamamlayan iyi bir ortasaha oyuncusu bulacağına eminim.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haysiyet eksiği olan hakem bey bizi iki pozisyonda yemeseydi, şimdi Ersun'a sallayanlar methiyeler dizeceklerdi. Bana, Belkalem çıkarsa yerine Waris'i sahaya sürebilecek hoca lazım. İsimler sembolik tabii, önemli olan hocanın hücum futbolu zihniyeti.... Yıllardır aynı şeyi söylüyorum ; asla skor taraftarı olmadım. Defansif oyundan da, öyle oynatan hocadan da nefret ederim. Hoca takıma bir oyun formatı yerlestirmeye çalışıyor. Bu kolay degil, arada kazalar olacak elbet. Bu formata uygun oyuncu takviyeleri yapıldıkça, iş kazalarında belirgin bir düşüş yaşanacak.

O nedenle diyorum ki; Ersun hocam asla vazgeçme... Daima hücum...
        Dünyadaki tüm takımlar defans yapmayı artık ön plana çıkartıyor.Defans yapamazsan istediğin kadar hücum yap birşey olmaz.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dünyadaki tüm takımlar defans yapmayı artık ön plana çıkartıyor.Defans yapamazsan istediğin kadar hücum yap birşey olmaz.
          Tam tersini düşünüyorum. Ayrıca skor taraftarı olmadığımı bininci kez yazmış olayım. 0-0 veya 1-0 biten maçlar yerine 4-4 biten maçları tercih ediyorum. Huy işte...

Yorum

• Umutsuz, hedefsiz kaldık bu yüzden inişli, çıkışlı bir dönem yaşarız.

Hal böyleyken bu tabloyu oluşturanların aksine Ersun hocayı günah geçisi yapmak haksızlıktır.

Hem 17 maçı üst üste kazansakta birşey ifade etmez. İleriye adım atamayacağımız ortadayken.

UEFA AL hiçbir zaman kaybedilecek, gitmediğimiz zaman üzüleceğimiz bir platform değil.

Bu yüzden 3. veya 4. olmak. Türkiye Kupası kazanmak bize birşey kazandırmaz.

Trabzonspor'un yeri Şampiyonlar ligi olmalıdır.

Tabi prestij, takım puanı ve küçük miktarda kulübe girdi sağlamak UEFA avrupa ligi cezbedici olabilir.

Ancak önümüzdeki sezonu tek kulvarda oynamakta ilgi çekici bir sebep gösterebiliriz.

Ersun hoca ile asıl sınanacağı dönem önümüzdeki sezon olacak. Bu yüzden Lig,kupa ve AL'ndeki alacağı neticeler onu tartışılır yapmaz.
            En son Tuğrul tarafından düzenlendi; 02.01.2015, 00:41.

Yorum

• Önümüzde ki sezonu göreceğine inanmıyorum.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adamın elinde ortasaha yok.Salihle,Medjaniyle,Fatih Atikle devşirmeye çalışıyor.Bunun en büyük suçlusu Vahid efendidir.Medjaniyi önlibero oynatmayı planlayıp defansif ortasaha istemedi,durum ortada.
                Hocanın oyun anlayışında arkayı toparlayan,pas alışverişi yapan güçlü ve dayanıklı bir adam lazım.
                Ayrıca stoperlerin hızlı ve pozisyon bilgisinin yüksek olması lazım,bizde bu durum tam dersi.
                Vahid hocanın transferleri kendi oyun sistemine göreydi.Ersun Hocaya güveniyorum ben.Gerekli takviyelerle istenen düzeye çıkacağız.
                +1

Gören zaten görüyor ortada ki vaziyeti.

Yorum

• bence motivasyon sıkıntısı yasıyor takım..

ortasahan yok demek kolay ama ona gore takım surersın sahaya hoca..zaten ersun hocanın taktııgnde onlıbero kavramı onemlı bunuda medjanı ile yapıyor.

bence asıl sıkıntı sağbeke sağaçığa çözüm bulamaması

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önümüzde ki sezonu göreceğine inanmıyorum.
                    Sağ bek sol bek ya da önlibero yok demekle kurtarılmayacak bir anlayışsızlığı var. Bu adamın taktiğini bundan 5 sene önce de şimdi de 5 sene sonra da beğenmeyeceğim. Kendisinin inandığı sistem başı kesik tavuk sistemidir. Kimin nerede olduğu belli olmayan abuk subuk kontrolsüz bir pres. Bunların hepsi insana ilk başta güzel gelse de amatörde bir sürü top oynamış arkadaş var burada ben de dahil taçtan gol yesek bizi odunla kovalardı hoca... Bu adam 5 sene önce de bu şekilde gol yediriyordu maşallah iki haftadır da aynı şekilde goller yiyoruz.

Kimse adamını takip etmeyen ortasahadan falan bahsetmesin. Bu taktik dehanın istatistikleriyle göremediği şey dengeli bir takım oluşturmak için aynı bölgede ve kanat önlerinde oynayan adamların ne şekilde yardımlaşması gerektiğini çalıştırmaması.

Kimse kusura bakmasın. İyi bir antrenör berbat bir taktisyendir kendisi. Zira taktik olarak defanstan aldığı adamın bölgesinde oynayan oyuncuyu kahraman yaptı.

İshak çıkacak adam mıydı? önden bir adam al... Dafansif ortasahanı al ama beki alma. Kesinlikle önümüzdeki sezon kendisi bizimle olmayacaktır. Olmamalıdır da...
                    "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• İlk olarak bakigokhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sağ bek sol bek ya da önlibero yok demekle kurtarılmayacak bir anlayışsızlığı var. Bu adamın taktiğini bundan 5 sene önce de şimdi de 5 sene sonra da beğenmeyeceğim. Kendisinin inandığı sistem başı kesik tavuk sistemidir. Kimin nerede olduğu belli olmayan abuk subuk kontrolsüz bir pres. Bunların hepsi insana ilk başta güzel gelse de amatörde bir sürü top oynamış arkadaş var burada ben de dahil taçtan gol yesek bizi odunla kovalardı hoca... Bu adam 5 sene önce de bu şekilde gol yediriyordu maşallah iki haftadır da aynı şekilde goller yiyoruz.

Kimse adamını takip etmeyen ortasahadan falan bahsetmesin. Bu taktik dehanın istatistikleriyle göremediği şey dengeli bir takım oluşturmak için aynı bölgede ve kanat önlerinde oynayan adamların ne şekilde yardımlaşması gerektiğini çalıştırmaması.

Kimse kusura bakmasın. İyi bir antrenör berbat bir taktisyendir kendisi. Zira taktik olarak defanstan aldığı adamın bölgesinde oynayan oyuncuyu kahraman yaptı.

İshak çıkacak adam mıydı? önden bir adam al... Dafansif ortasahanı al ama beki alma. Kesinlikle önümüzdeki sezon kendisi bizimle olmayacaktır. Olmamalıdır da...

çare giray bulak. plase ünal karaman.

5 sene önce sezon boyunca 13-14 adamla oynattığı futbolu izlemesek inanırdım da, umut ve g.ünal + şans faktörü bu adamı yakmıştı o sene. kaç sene o kurulan kadroyu izledik, adam 15 milyon euro bütçe ile kurmuştu o kadroyu. gökdeniz den gelen 9 milyon euro ile ligin sağlam yerli oyuncularını toplamıştı bize. vahid e verilen 30 milyonluk bütçe buna verilse şuan başta fenerliler olmak üzere bütün istanbul kuduruyor olurdu, en iyi kadroyu kurardı.

yine aynısını yapmak istiyor, en iyi yerlileri istiyor. iskeleti kurmak istiyor ama şu zihniyet izin verirse tabi. hee unutmadan, ünlü taktisyen mourinho da tottenham dan 5 yedi dün... olabiliyor yani futbolda böyle şeyler, gol atacaksın gol yiyeceksin. hele bir kendi kadrosunu kursun, oyun sistemini oturtsun bakalım. sonra başlarsınız kelle avcılığına.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Aziz Yıldırım foruma üye olmuş diye düşünmüyor değilim bazen...

Bence de çare Hüseyin Kalpar. Tecrübesi, karizması, üstün başarılarla dolu kariyeri, dengeli oyuna yumuşak dokunuşlar yapan taktik dehası ve halk adamı tiplemesiyle aradığımız kandır.

Yorum

• Defans kurgusunu iyi düzenlemeli. Aklı havada adamlarla defans olmaz. İşini iyi bilen akıllı kaliteli futbolcular gerek

Edit: Bu arada, Yusuf'tan sol, Sefa'dan sağ bek olmaz. Bu oyuncular ilerdeki başarıların tadını almış ve olgun olmayan oyuncular. Bundan vazgeçmeli
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 03.01.2015, 11:36.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Belkalem yerine Warisi oyuna alıp maçı rakibe hediye eden bir hocanın ben diplomasını sorgularım ama söz konusu tanıdığımız bildiğimiz Ersun Yanal olunca eleştiri dozu da ona göre ayarlanıyor.Ersun YANAL bizim başımıza gelecek en doğru hoca olduğundan sabırlı olmak lazım,sabırlı olup destek vermek şart..

Yorum

• Oyunculardaki form düşüklüğüne çare bulması lazım.
                              Vahid döneminde sıkı çalışma yapıldığını biliyoruz.
                              Şu an oyuncuların yürümeye hali yok.

Yorum

• Hala Cyzio gorunmuyor burda, bu iyiye isaret.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X