İlk olarak must61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sanırım linç girişimi başarılı olmayınca farklı yollardan bor başka girişime hazırlanıyorlar. Ne salak milletiz yahu, elimize bundan daha iyi bir fırsat geçemez, Türkiye nin en iyi kadro mühendisi hocasını transfer sezonu göstermeden gönderenin yollarını arıyoruz. Ersun Yanal Trabzonspor için büyük bir sanstir, bunu degerlendirmem iz gerekiyor. Ama aksine biz yine kuyu kazma çalışmalarına girmiş iz.
Yorum
-
Ersun Yanal iyi teknik direktördür, kötü teknik direktördür konusuna değinmedim. Ağzıdan dökülen cümlelerin bende bıraktığı etkiyi dile getirdim. Hoca pot kırsın ağzından olumsuz laflar dökülsün diye pusuya yatmış kurt muamelesi yapmayın burada her insana ..
Yorum
-
Şenol, Ersun, Shota, Tolunay, Hami vb.
Bakın hocanın isminin ne olduğuna bakmadan söylüyorum.
Bir Türk Teknik Direktöre kendi istediği transferleri yapma şansı ve minimum 2 verirseniz, o takım şampiyon olur!!!
Açık net!!!
Fakat bizim gibi ülkelerde ''Sabır'' denen unsur her zaman göz ardı ediliyor.
Bu nedenle de aynı yıl içerisinde 3 tane hoca değiştiren takım da görürsünüz her sene 20 transfer yapanı da...
Önce zihniyet değişmeli zihniyet!
Bu kafa yapısı başarısız olmaya mahkumdur!
Maalesef ki benim memleketimin insanları ülkenin en sabırsız insanları...
Yukarıda bir arkadaş yazmış, Trabzonspor taraftarı böyle giderse 2050 yılında da hala şike muhabbeti yapar.
Millet 5. Yıldızı takmak için uğraşır!!!
Gerçekten de durum bu...
Yazık üzülüyorum...
Şehirde akıl ve mantık sahibi taraftar sayısı o kadar azaldı ki, böyle garip eleştirilerin artmasının sebebi budur.
Gerçekten de eğitim şart!!!
Yorum
-
Ersun Yanal | Teknik Direktör
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla sindirme konusunda haklisiniz %70 le sehir cok iyi sindiriyor
Yok boyle bi sindirim sistemi
Cuk diye oturdu derlerya, aynen öyle kardesim. Tebrikler
Gesendet von iPhone mit Tapatalkkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Önümüzdeki yıl şampiyon olamazsa kovulur. Ya da istifaya zorlanır. Bunu hepimiz biliyoruz. Doğru, yanlış konusuna girmeyeceğim ama gerçek bu. Sonuç olarak eğer şampiyon olamazsak önümüzdeki yıl ayrılacaktır.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Düşünün la bizde ingilteredeki gibi bir adamın 28(?) yıl teknik direktörlük yaptığını... Çıldırırsınız! 2 maçla şampiyon olunacağını sanan taraftara sahibiz aga, 2 maç üst üste kötü gidince(yenilgi değil, kötü oyun) Ersun gitsin lafları dönmüştü burada. Hatırlatırım!MCMLXVII
Yorum
-
Yarin bir gün demezlermi "Senin Hocan bile bunu diyor, sen ne sampiyonlugundan bahsediyorsun.." diye
Dil sürcmesi? Dil sürcmesi ise söylemini düzeltsin, bekliyorum Ersun Yanal !
Yarin bir gün yine bir Bizans takimi calistirma hayali ile yasamiyorsa, sorun nerede?“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşünün la bizde ingilteredeki gibi bir adamın 28(?) yıl teknik direktörlük yaptığını... Çıldırırsınız! 2 maçla şampiyon olunacağını sanan taraftara sahibiz aga, 2 maç üst üste kötü gidince(yenilgi değil, kötü oyun) Ersun gitsin lafları dönmüştü burada. Hatırlatırım!
Bizimkiler kendilerini "futbol şehri, futbolu bilen taraftar" diye kandırsın dursun bir "30 sene" daha.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Trabzonsporlu özellikle (Trabzonda yaşayanlar) taraftarların çoğu cahil bence.Cahillik zaten baştaTürkiyenin sorunu.Kusura bakmasın kimse.Ben bir Trabzonsporlu olarak Ersun hocayla ilgili saçma sapan eleştiriler görüyorum.Ersun hoca gayet sağlam bir teknik adamdır.Kalmalıdır.Bizi şampiyon yapacağına inanıyorum.İstediği kadroyu seneye kursun ve takviyelerini yapsın şampiyon yapar bu hoca bizi.Eğer geleceğe yönelik arsenal gibi bir kadro kurmak isterse onu da çok güzel yapar."Annuit cœptis"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum