Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam eline sağlık. Büyük takım hocası böyle olur.

Yorum

• hocam balıkesir bile cift forvet oynuyor (sercan ve gökhan ünal) sen ki bir önceki takımında 3-4 forvet oynatıyordun neden biz de tek forvet ?
      Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
      Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
      Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ersun Hocam sana güveniyoruz,devre arası 1-2 takviyeyle beraber takım senin sistemine alışınca ard arda galibiyetler gelecek buna inanıyorum..Şu 2 maçı kayıpsız geçelim yalnız,daha fazla açılmasın ara

Yorum

• Hocam Bursa karşısında oynanan futbolu beğendim.
          Devre arası takıma çok şey katacağına inanıyorum.
          Allah yardımcın olsun Hocam. Destekçinim!
          Hamiş

Yorum

• Senin de şanssızlığın kaleci.

Sırf kaleci yüzünden sen de hedef tahtası olabilirsin hocam.
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Ersun Hoca sende bu şehrin kıyımına uğrarsan emin ol ki bu şehir hiçbir şeyi hak etmiyormuş demektir.

Yorum

• Ersun hocam bugün ki oynadığımız musabakanın bazı kısımlarda hatalar yapmış olabiliriz ama ikinci yarı oynadığımız oyundan dolayı sana güveniyoruz . Kalecimizin yaptığı bireysel hatalardan dolayı koparabilecek olduğumuz maçı sıkıntıya soktuk. İnşallah ilerleyen zamanlarda sisteminize uygun yeni oyuncularla çok çok daha iyi olacağız. Yusuf sol bek pozisyonunda bazı hatalar yapmış olabilir ama bunda yusuf kadar ileriye çıktığında kademesine giripte pozisyon alamayan costant'ın ve Mustafa'nın da hataları var , Cardozayı da tam olarak kullanabilirsek çok daha güzel maçlar seyredeceğiz yavaş yavaş olacak inşallah

Yorum

• hocaya hızlı bir göbek ve sol ayrıca melo gibi ortasaha lazım. bu oyun taktiği için şart

papado-constant giderse aynı işi yapacak sağlam adamlar alınabilir.

waris te postalanabilir. bu yabancı kriterlerinde.
                  En son Vkgz tarafından düzenlendi; 21.12.2014, 21:33.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ön libero olmadığı için rakip çok rahat geliyor ortadan
                    hayırlısı ne diyelim
                    orada oynayacak borce tarzı adamımız yok ne yazıkki
                    特拉布宗冠軍

Yorum

• bu hocayı da eleştiriyoruz ya bursa maçından sonra. bize hiçbişey layık değil. ne istiyosunuz allah aşkına , geçen 3 senedir izlediğiniz bezgin futbolu mu arıyorsunuz ?

haddini bilmeyen , ukala bir taraftar topluluğuyuz bunu kabul edelim önce.

Yorum

• Ersun hoca ilk geldiğinde yardımcı antrenör için bir kaç kişiye teklif götürmüştü...bence hocanın şuanda en çok ikinci adama ihtiyacı var...hocayı yönlendirebilecek vs. tarzda
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Onur'un olmaması alınan sonucları cok etkıledı bu da hocanın sansızlıgı oldu.Kalede Onur'un oldugu, eksık bolgelerdekı sorunların gıderıldıgı zamanda cok sey degısecek her kulvarda.Bugun ıkıncı yarı oynanan oyuna ve tempoya sapka cıkartılır.
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Macin belirli bölümlerinde cok iyi oynadik ama prese karsi bir planimizda olmali,
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Inanilmaz guveniyorum hocaya. Elinde tam istedigi gibi bir kadro var fakst kaleciden yana sansi yok. Ikinci yari iyi bir takim izletecek bize insallah.

Yorum

• Elimizdeki stoperler ile önde, Baskılı, hücum oynayan bir takım olamazsın. Daha doğrusu olursun ama Rize den 2 tane, Bursa dan 3 tane yersin. Ama kaliteli bir hücum hattı var ve her maç yediği kadar veya daha fazlasını atıyor. Ben bu futboldan keyif alıyorum ama daha keyifli olmasi için iyi bir ortasaha oyuncusu ve hızlı bir stoper lazım. O zaman kafalar rahat maçlar izlenir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim