Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ertem bir şeyler ima etti sanırım hoca için. Kim nereye gidecekse gitsin doğruları konuşurum falan dedi.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Ertem Ersun'un mokunu yesin.
      Kopekleri titreme aldı.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Belkalem avraam medjani kaçı bizim takımın topcusu? Kaçını Ersun hoca aldırırdi?
        Üçünü de takımda düşündüğünü sanmıyorum sezon sonu hepsi gidecek.. Papa'nın sözleşmesi zaten bir yıllık sezon sonu serbest Belkalem'de kiralık.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Belkalem ve Medjani iyi stoperler.

Kimse Medjani'yi orta saha performansı ile asmasın. Avraam ise vasat bir arkadaş.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belkalem avraam medjani kaçı bizim takımın topcusu? Kaçını Ersun hoca aldırırdi?
            İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avraam ,Belkalem yerine Ricardo Costa gibi daha düzgün bir stoper alabilirdik mesela.Ha keza Medjani'nin yerine ayağı top yapan herhangi bir orta saha alabilirdik yine.

Diğer yabancı transferlerine bir şey demiyorum ama bu üçlünün yerine çok daha iyisini alabilirdik ve şu anki sorunlarımızın büyük bir kısmı mevcut olmazdı.Bu isimler net olarak transfer hatası oldu bizim adımıza.

Eğer Waris beklenen patlamayı yapamazsa onu da bu isimlere dahil edebiliriz zira 6 milyon euro gibi çok ciddi bir bonservis ödedik.Aynı paralara direk katkı yapacak bir yabancı alabilirdik.Ama Waris için hala umut var , Ersun hoca böyle adamları iyi kullanır.
            Yani kadroda eleştirilebilen 3 futbolcu var ve hepsi de stoper. Zaten maç içinde yalnızca 1 tanesi etkin olabiliyor. Mâlum yabancı sınırı

Doğruları görmemizi engellemesin. Belkalem forumun yarısına göre iyi bir stoperken diğer yarısı kötü diyemiyor. Gerek yok, seneye daha iyisini alabiliriz diyor.

Medjani ilk geldiği gün ve ilk performanslarına göre kötü bir oyuncu değildi, fakat zaman içerisinde geçirdiği değişim ve Egoist'in fantezileri yüzünden bu durumda şu an.

Kaldı ki bu iki oyuncu da Dünya Kupası'nda milli takımları adına başarılı bir performans sergileyerek getirildiler bu takıma.

Avraam ise bir riskti. Ya tutarsa diye alındı. Büyük ihtimalle alınırken Avrupa göz önünde bulunduruldu. Ülkesi ve kulübü adına Avrupa'da tecrübesi olan birini tercih ettik. Fakat büyük bir sakatlık geçirmiş. Olmadı ve olmayacak gibi görünüyor.

Zaten kastım bu kadro kurulurken alınacak "Yerli Oyuncular"ın kalitesiydi. Yabancı oyuncu olayı geniş portföy, değişik bir olay.

Piyasada aldığımızdan daha iyi yerli oyuncu yok. 1-2 tane belki onlar da göreceli.

Ersun Hoca'yı korumak için doğruları görmezden gelmemize gerek yok diye düşünüyorum ... Oda maksimum bu kadar kurardı, hepimiz biliyoruz. Belki 1-2 genç yetenekli yerli oyuncu getirirdi takibinde olan. Oda ya tutarsa ...
            9 # Osvaldo'

Yorum

• tolga ciğerci mutlaka alınmalı gerekirse borceanu gelmeli sedar aziz yada uğur demirok alınmalı ciddi transfer atağı şart badelji kiralanabilir

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Belkalem ve Medjani iyi stoperler.

Kimse Medjani'yi orta saha performansı ile asmasın. Avraam ise vasat bir arkadaş.

lokeren maçında inanılmaz soğudum avraağm dan, yani son zamanlarda futbol dünyasında gördüğüm en berbat hataları yaptı. lokeren e yenilmediysek bu biraz şans birazda rakibin beceriksizliğiydi çünkü resmen defansta eksik oynattı bizi.

devre arası eğer yabancı mevzusu esnerse (ki hollanda 5 tane çakınca bir turnuva bileti daha yanacak, işte o dakkadan sonra bir yabancı propagandası bekliyorum.) belkalem ve medjani ikilisi bizi rahat götürür. süper lig burası beyler, thiago silva-d.luiz hattı kuracak değiliz ya bizanslıların stoperlerini de görüyoruz işte...

ayrıca tekrar yazıyorum, yabancı olayı esnediği an transfer yapmamıza bile gerek kalmaz çünkü ortada transferlik bir durum yok, burcu yu ilk uçakla getiririz direk koyarız 11 e. bakıyorum millet 4-5 transfer felan yazıyor, yok öyle bir dünya beyler.
                En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 18.11.2014, 11:29.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Medjani kaliteli bir stoper. Bana göre stoper kalitemiz Avraam-Belkalem-Medjani şeklinde.

Devre arası alacağımız kaliteli bir yerli stoper kadroyu epey rahatlatacaktır.

Medjani-Serdar Taşçı her türlü iş yapar.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Şu cevat kol'mudur ne karın ağrısıysa şuna biri tepki göstermiyormu Allah aşkına nasıl afkurabiliyor böyle sinirimi tepeme çıkardı herif ya böyle adilik olmaz olamaaaz gözümüzemi inanıcaz sanamı aksini söyleyen bir sen varsın argadaş sen kimsin de takımı karışdırmaya çalışıyorsun
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Ersun Yanal'ın Trabzonspor'un hocası olması beni mutlu ediyor.
                      Düşüncesi bile şu ortamda mutlu edebiliyor. Kupamızın çalındığı, siyasetin kucağına düştüğümüz ve küme hattına dayandığımız şu günlerde hocamıza bakıyorum sonra da kadro kalitesine bakıyorum ve mutlu oluyorum.
                      Sizi bilmem ama ben takımımın başında işini bilen birisini görmek istiyorum, ve Ersun Yanal bu anlamda Trabzonspor'un başına gelebilecek en doğru isim.
                      Keşke ilk seferinde hemen harcamasaydık.
                      Umarım bu sefer harcamayız. Ersun 4-5 yıl bu takımın başında kalsın çok farklı bir yerde oluruz.
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        lokeren maçında inanılmaz soğudum avraağm dan, yani son zamanlarda futbol dünyasında gördüğüm en berbat hataları yaptı. lokeren e yenilmediysek bu biraz şans birazda rakibin beceriksizliğiydi çünkü resmen defansta eksik oynattı bizi.

devre arası eğer yabancı mevzusu esnerse (ki hollanda 5 tane çakınca bir turnuva bileti daha yanacak, işte o dakkadan sonra bir yabancı propagandası bekliyorum.) belkalem ve medjani ikilisi bizi rahat götürür. süper lig burası beyler, thiago silva-d.luiz hattı kuracak değiliz ya bizanslıların stoperlerini de görüyoruz işte...

ayrıca tekrar yazıyorum, yabancı olayı esnediği an transfer yapmamıza bile gerek kalmaz çünkü ortada transferlik bir durum yok, burcu yu ilk uçakla getiririz direk koyarız 11 e. bakıyorum millet 4-5 transfer felan yazıyor, yok öyle bir dünya beyler.
                        Sadece 1 yabancı daha sahada olabilecek şekilde esnesin kural, ortalığın tozunu attırırız diye düşünüyorum. Yalnızca 1.

Yorum

• ishak doğan yusuf mustafa yumlu adına sevindim hocam sizden daha iyi bir fırsat bulamaz bu 3 adam kullanmaları lazım Ersun hoca şansını

Yorum

• Umarım Ozan Tufan'da ısrar eder..

Yorum

• Nasıl sahada Cardozo guven verıyorsa kulubede hocanın Ersun Yanal olması o derece guven verıyor.
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Belkalem de mejdani de iyi stoperler. hatta bence hucuma destekleri de iyi. avraam zatem yabancı hakkımızı kullanalım diye alındı. ama sonucta savunmayı en iyi yapan bir takımın stoperi.

cevat kol boregi ise bunu dedi ise hainden baska bir sey olamaz.
                                yahu elbette idmanların tamamını basın izlemesin. adam yer, gelcek kufur edecek. yeri gelcek tartısılcak. her yerin bir mahremiyeti var
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X