Hocam eline sağlık. Büyük takım hocası böyle olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hocam balıkesir bile cift forvet oynuyor (sercan ve gökhan ünal) sen ki bir önceki takımında 3-4 forvet oynatıyordun neden biz de tek forvet ?Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ersun hocam bugün ki oynadığımız musabakanın bazı kısımlarda hatalar yapmış olabiliriz ama ikinci yarı oynadığımız oyundan dolayı sana güveniyoruz . Kalecimizin yaptığı bireysel hatalardan dolayı koparabilecek olduğumuz maçı sıkıntıya soktuk. İnşallah ilerleyen zamanlarda sisteminize uygun yeni oyuncularla çok çok daha iyi olacağız. Yusuf sol bek pozisyonunda bazı hatalar yapmış olabilir ama bunda yusuf kadar ileriye çıktığında kademesine giripte pozisyon alamayan costant'ın ve Mustafa'nın da hataları var , Cardozayı da tam olarak kullanabilirsek çok daha güzel maçlar seyredeceğiz yavaş yavaş olacak inşallah
Yorum
-
-
Onur'un olmaması alınan sonucları cok etkıledı bu da hocanın sansızlıgı oldu.Kalede Onur'un oldugu, eksık bolgelerdekı sorunların gıderıldıgı zamanda cok sey degısecek her kulvarda.Bugun ıkıncı yarı oynanan oyuna ve tempoya sapka cıkartılır.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Elimizdeki stoperler ile önde, Baskılı, hücum oynayan bir takım olamazsın. Daha doğrusu olursun ama Rize den 2 tane, Bursa dan 3 tane yersin. Ama kaliteli bir hücum hattı var ve her maç yediği kadar veya daha fazlasını atıyor. Ben bu futboldan keyif alıyorum ama daha keyifli olmasi için iyi bir ortasaha oyuncusu ve hızlı bir stoper lazım. O zaman kafalar rahat maçlar izlenir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum