biraz futbol bilgisi olan adam bu takımı 40 metreden oynatmazdı. ersun bitik. elinde beyzbol takımı bile olsa 25 metrede oynayın sistem bu dese oynarlar. geniş alanda top tepicilikle 5. olduk ersunun katkısı izleyici katkısı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Güldürdün...İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalilhodzic´i cok arayacaksiniz...Hamiş
Yorum
-
Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör
Az istiyor hocamİlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimle transferde fikir ayrılıgına düşmüşler 8-10 adam istiyormuş ersuncum
Yorum
-
her başarısız olunan sezondan sonra yeniden yapılanamayız gecen sezon yatırım yaptık bu sene birkaç nokta transferla devam etmeliyiz diye düşünüyorum, gecen sezon aldıgımız adamlardan faydalanamadık ki sakatlıklar şansızlıklar afrika kupası vs olmadı hoca erkanın üstünde durdgu gibi bu adamlara da şans vermesi gerekiyor!İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz istiyor hocam
Yorum
-
Bunu hakikaten inanarak söylediğine şaşırıyorum.İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalilhodzic´i cok arayacaksiniz...
Ne umut verdi Vahid hoca ,anlamış değilim.
Takım kendisiyle mücadele ediyordu sahada,afedersin ama kabız gibiydik....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Bir teknik direktorun istediklerini takima yaptirabilmesi icin en az 2 seneye ihtiyaci vardir. Ama gelde bunu bir Turk'e anlat. Hemde Trabzonsporlu..İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu hakikaten inanarak söylediğine şaşırıyorum.
Ne umut verdi Vahid hoca ,anlamış değilim.
Takım kendisiyle mücadele ediyordu sahada,afedersin ama kabız gibiydik....
Bu yuzdendirki Ersun Yanalin su anki oynattigi futbolu vs begenmesemde en az 1 bucuk sene daha bizimle olmasini istiyorum..
Yorum
-
bir teknik adam kaliteliyse 3 ay yeter takıma damga vurması için.hamza hamzaoğlu geldi galatasaraydaki değişim ortada.İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir teknik direktorun istediklerini takima yaptirabilmesi icin en az 2 seneye ihtiyaci vardir. Ama gelde bunu bir Turk'e anlat. Hemde Trabzonsporlu..
Bu yuzdendirki Ersun Yanalin su anki oynattigi futbolu vs begenmesemde en az 1 bucuk sene daha bizimle olmasini istiyorum..
şenol güneş bursaya geldi.3 ayda şahane bir takım yarattı.stoperleri vasat olmasına rağmen.
yanalın kredisi oldukça azalmış durumda.özellikle devre arası 5 milyon avroluk transfer yaptırması ve sonuçları iyi olmadı.TEKKEBALL
Yorum
-
Aykutun kadrosuyla şampiyon olan Ersun Yanal, bence başarılı olamıyacak.Aykut transferleri yapsaydı şampiyon olurduk.
Adam 9 tane adam istiyormuş.Kalan 2 kişide Erkan ile Uğur desen , bir tanede kaleci var 12 kişi eder.Demek ki transferlerinden bir taneside yaramaz diyor.Yada kaleci veya yedek alacağız bu kadronun üstüne.
Süpermiş.En son sason tarafından düzenlendi; 06.06.2015, 11:12.
Yorum
-
Ersun Yanal ın istediği isimlerin alınmaması gibi bir ihtimal yok. Çünkü adam her mevkiye 3-4 ye tane alternatif yazıyor. Ayrıca Sıkıysa alınmasın istediği adamlar. Hacı nin son şansı Ersun Yanal dir. Bu sene oldu oldu , olmadı o stada daha maç izlemeye bile gelmez. Ayrıca bu sene aramızda bayagi bjk lı olacak görünüyor, hayırlısı bakalım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum