Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biraz futbol bilgisi olan adam bu takımı 40 metreden oynatmazdı. ersun bitik. elinde beyzbol takımı bile olsa 25 metrede oynayın sistem bu dese oynarlar. geniş alanda top tepicilikle 5. olduk ersunun katkısı izleyici katkısı.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Halilhodzic´i cok arayacaksiniz...
      Güldürdün...
      Hamiş

Yorum

• Merak ediyorum gerçekten Fatih Atik ve Mustafa Akbaş'ı joker olarak görüp takımda kalmalarını mı istedi
        .

Yorum

• yönetimle transferde fikir ayrılıgına düşmüşler 8-10 adam istiyormuş ersuncum

Yorum

• Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yönetimle transferde fikir ayrılıgına düşmüşler 8-10 adam istiyormuş ersuncum
            Az istiyor hocam

Yorum

• değerini bilemedik hoca yeeeaaaağ
              fenere gt en iyisi sen de istiyorsun biliyorum.

Yorum

• Bu sezonu onunla bitirmek zorundayız ...

Bitirmeliyiz ...
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Az istiyor hocam
                  her başarısız olunan sezondan sonra yeniden yapılanamayız gecen sezon yatırım yaptık bu sene birkaç nokta transferla devam etmeliyiz diye düşünüyorum, gecen sezon aldıgımız adamlardan faydalanamadık ki sakatlıklar şansızlıklar afrika kupası vs olmadı hoca erkanın üstünde durdgu gibi bu adamlara da şans vermesi gerekiyor!

Yorum

• En az 1 sezon sabretmeliyiz.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Halilhodzic´i cok arayacaksiniz...
                      Bunu hakikaten inanarak söylediğine şaşırıyorum.

Ne umut verdi Vahid hoca ,anlamış değilim.

Takım kendisiyle mücadele ediyordu sahada,afedersin ama kabız gibiydik....
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu hakikaten inanarak söylediğine şaşırıyorum.

Ne umut verdi Vahid hoca ,anlamış değilim.

Takım kendisiyle mücadele ediyordu sahada,afedersin ama kabız gibiydik....
                        Bir teknik direktorun istediklerini takima yaptirabilmesi icin en az 2 seneye ihtiyaci vardir. Ama gelde bunu bir Turk'e anlat. Hemde Trabzonsporlu..

Bu yuzdendirki Ersun Yanalin su anki oynattigi futbolu vs begenmesemde en az 1 bucuk sene daha bizimle olmasini istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir teknik direktorun istediklerini takima yaptirabilmesi icin en az 2 seneye ihtiyaci vardir. Ama gelde bunu bir Turk'e anlat. Hemde Trabzonsporlu..

Bu yuzdendirki Ersun Yanalin su anki oynattigi futbolu vs begenmesemde en az 1 bucuk sene daha bizimle olmasini istiyorum..
                          bir teknik adam kaliteliyse 3 ay yeter takıma damga vurması için.hamza hamzaoğlu geldi galatasaraydaki değişim ortada.

şenol güneş bursaya geldi.3 ayda şahane bir takım yarattı.stoperleri vasat olmasına rağmen.

yanalın kredisi oldukça azalmış durumda.özellikle devre arası 5 milyon avroluk transfer yaptırması ve sonuçları iyi olmadı.
                          TEKKEBALL

Yorum

• vahidi getirmek tarihi hataydı.50 milyon avroya mal oldu.
                            TEKKEBALL

Yorum

• Aykutun kadrosuyla şampiyon olan Ersun Yanal, bence başarılı olamıyacak.Aykut transferleri yapsaydı şampiyon olurduk.

Adam 9 tane adam istiyormuş.Kalan 2 kişide Erkan ile Uğur desen , bir tanede kaleci var 12 kişi eder.Demek ki transferlerinden bir taneside yaramaz diyor.Yada kaleci veya yedek alacağız bu kadronun üstüne.

Süpermiş.
                              En son sason tarafından düzenlendi; 06.06.2015, 11:12.

Yorum

• Ersun Yanal ın istediği isimlerin alınmaması gibi bir ihtimal yok. Çünkü adam her mevkiye 3-4 ye tane alternatif yazıyor. Ayrıca Sıkıysa alınmasın istediği adamlar. Hacı nin son şansı Ersun Yanal dir. Bu sene oldu oldu , olmadı o stada daha maç izlemeye bile gelmez. Ayrıca bu sene aramızda bayagi bjk lı olacak görünüyor, hayırlısı bakalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim