Hocam, bizi orman çalı çırpısı yemiş de, bir türlü sıçamayan tavşan formatlı oyun düzeninden kurtarıp, aksiyon dolu, heyecan ve zevk dolu oyunlara ulaştırdığın için teşekkürler... Bir kaç takviyeyle neler yapabileceğini biliyor ve seni seviyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kadroyu tanımaya, kafasındaki oyun sistemini en uygun şekilde bu kadroya uyarlamaya çalışıyor. Bu süre zarfında -haliyle- bocalıyoruz. Bence bu sezon Avrupa'da tekrar olmak dışında bir hedefi yok, olmamalı da...
Bizim şanssızlığımız tüm bunların ligin ortasına denk gelmesi.
Bizim şanssızlığımız aslında mevcut yönetim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
hocanın daumun ilk dönemlerindeki gibi maçı ilk 20 daikakada bitirmek. bunun için sağlam bir defans ve orta saha kurgusu şart .bunu yaparsak takım uçar.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Vahidin oyun kurgusu ve felsefesine uygun futbolcularla zorlanmasi gayet normal, kendi oyun felsefesi zira bambaska, stoper ve orta sahaya kendi sistemine uygun futbolcular alip devre arasi kampini verimli gecirirse 6s macinin galibiyet sonrasindaki havayi yakalariz.
Sent from my iPhone using TapatalkNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ersun Yanalın Türk Futboluna Kazandırdığı Futbolcular
DENİZLİSPOR
Ümit Bozkurt-Beşiktaş
Bülent Akın-Galatasaray
Yusuf Şimşek-Fenerbahçe
ANKARAGÜCÜ
Adem Dursun-Beşiktaş
Augustine-Trabzon
Niyazi-Beşiktaş
Ramazan Özalp-Trabzon
Umut Bulut-Trabzon/G.Saray
Emre Güngör-Galatasaray
GENÇLERBİRLİĞİ
Filip Deams-M.Gladbach
Ahmet Hassan-Beşiktaş
Thomas-Bohum
Youla-Beşiktaş
Deniz Barış-Fenerbahçe
Okan Koç-Beşiktaş
Serkan Balcı-F.Bahçe/Trabzon
Veysel Cihan-Beşiktaş
Ali Tandoğan-Beşiktaş
Skoko-Wigan Atletic
MANİSASPOR
Hakan Balta-Galatasaray
Caner Erkin-CSKA Moskova/
G.Saray / F.Bahçe
Uğur İnceman-Beşiktaş
Sezer Öztürk-Eskişehir-
Fenerbahçe-Beşiktaş
Yiğit Gökoğlan-G.Saray
Arda Turan (Kiralık)-
Galatasaray / A.Madrid
Holosko-Beşiktaş
Ufuk-Galatasaray
Selçuk İnan-
Trabzonspor/GalatasaraySanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
1 yerli stoper (aykut demir in yanına) birde çok koşan ayağı iyi bir CM (tolgay arslan olabilir) transfer yaptırmalı.
medjani ve belkelam in gelecek sene bu takımda oynayacağını sanmıyorum.bu yabancı kısıtlamasında alınmaları hata idi.
kaleci artı dört defanstan sadece bosi yabancı kontenjanında yer kaplamalı.TEKKEBALL
Yorum
-
salih ten sağbek olmayacağını bu maçta görmüştür artık.salih ya stoper yada DM oynar aga.
yada salih umut bulut tarzında ileride pres yapan boş koşular yapan rakip defansı yıpratan bir santrafor olarak değerlendirilebilir.kafa vuruşları çok iyidir.sakaryasporda bir sezonda ileri çıkışlarda 9 golü bulmuş idi.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadroyu tanımaya, kafasındaki oyun sistemini en uygun şekilde bu kadroya uyarlamaya çalışıyor. Bu süre zarfında -haliyle- bocalıyoruz. Bence bu sezon Avrupa'da tekrar olmak dışında bir hedefi yok, olmamalı da...
Bizim şanssızlığımız tüm bunların ligin ortasına denk gelmesi.
Bizim şanssızlığımız aslında mevcut yönetim.
Tamamen katılıyorum.Adam her oyuncuyu her yerde deniyor.Çok fazla takmıyor skoru şuan.Muhakkakta sonuçlar çıkarıyordur.Aklındaki asıl takımı ancak 2. yarı görebileceğiz.
Bir yandan da yenilsek veya berabere kalsak bile tamamen adrenalin dolu bir maç izliyoruz.Sıkılmak hiç yok
Benim tek beğenmediğim ve özellikle gidermesini beklediğim şey, Beşiktaş maçındaki gibi geriye düştüğümüzde ki kabullenmişlik.En son sason tarafından düzenlendi; 25.12.2014, 23:07.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum