Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hala mustafa ve zeki diyenler var hayret gercekten

Yorum

• Yeni hocanın eski twetleri

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni hocanın eski twetleri

Daha eskilere git. Cocuklugunda kaldirim taslarin yazdiklarina kadr inmek gerek. Arsivlerde yokmudur acaba siyah beyaz fotograflar?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eee ?

Çıkarmamız gereken sonuç nedir ?

Bir arsızlık, bir yüzsüzlük ,bir şike, bir ahlaksızlık mı var bu tweetlerde ?

Yahu bizim mücadelemiz fenerbahçe ile değil.Şunu bazı beyinler bir türlü algılayamıyor.

Bizim mücadelemiz haksızlıkla,bizim mücadelemiz şikeyle, şikeyi yapan ve buna destek olanla.aziz yıldırım'la, yıldırım demirören'le ,siyasilerle.

Şu ayrımı yapın bi zahmet.Profesyonellik ve ahlaksızlık arasındaki ayrımı bir fark edin artık.
          En son must61 tarafından düzenlendi; 12.11.2014, 22:27.
          #Dik oyna

Yorum

İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eee ?

Çıkarmamız gereken sonuç nedir ?

Bir arsızlık, bir yüzsüzlük ,bir şike, bir ahlaksızlık mı var bu tweetlerde ?

Yahu bizim mücadelemiz fenerbahçe ile değil.Şunu bazı beyinler bir türlü algılayamıyor.

Bizim mücadelemiz haksızlıkla,bizim mücadelemiz şikeyle, şikeyi yapan ve buna destek olanla.aziz yıldırım'la, yıldırım demirören'le siyasilerle.

Şu ayrımı yapın bi zahmet.Profesyonellik ve ahlaksızlık arasındaki ayrımı bir fark edin artık.

Aynen dedigin gibi.

Yorum

• Yerlileri görünce şok oldum.
              Vahid hoca ne yaptıysa artık.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sizler böyle yaptıkca ben iyice Ersun Yanal diyorum.
                HOŞGELDİN ERSUN YANAL
                HOŞGELDİN ERSUN HOCA
                HOŞGELDİN YANAL

Yorum

• Bu ne beyler.. Ne oliy laaa
                  En son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 12.11.2014, 22:50.

Yorum

• Ersun hocanın büyük dedesi, komşusunun tavuğuna kışt demiş 1918'de... Bunu da kullanın. Bu bir istifa sebebidir.

Yorum

• Büyük büyük büyük dedesi Nuh'un gemisine kaçak binmiş...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun hocanın büyük dedesi, komşusunun tavuğuna kışt demiş 1918'de... Bunu da kullanın. Bu bir istifa sebebidir.
                        Ümit abi nasılsın

Yorum

Eminim ersun yanali istemeyenlerin arasinda, mustafa denizliye sicak bakanlar vardir, dünya cok tuhaf
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk maçlarda başarısız olursa taraftar, başarılı olursa Derin Trabzon kellesini isteyecek. Bakalım ipi kim göğüsler.
                            Abi bu yönetimin belki de en iyi tarafı Derin Trabzonu takmaması. Belki o taraftan rahat olunabilir.

Yorum

• İçerideki maçlarda çift forvet oynayacağız büyük ihtimalle hoca Medjani/Constant ikilisinden birini Yatabare'ye karşı feda edecek.

Önümüzde GS maçı var muhtemelen tek forvet başlar yukarıdaki değişikliği ilerliyen dakikalarda izleriz diye düşünüyorum.
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Abi anlayamıyorum ersun yanal bazılarına çok fena dokunuyor, hayır dandik kıytırık futbol oynatıp vahid hoca gibi takıntılı futbol oynatırsa tamam ben de saydıracam ama şu ön yargılar yok mu..
                                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                                Бургундия синий
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim