Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her gelene 3 sene vermek mi??

bizim bu dinazor zihniyet kime 3 sene verdi ki??
    bu zihniyet değil mi 96'daki kadroyu dağıtan??

Vaktimiz var, bu takımın kredisi var.. Şampiyonluğa oynayan liderin dibine bir takım var ve bunun mimarı bir hoca var.. bu adam her Allahın günü bu takımın başında biz ise haftadan haftaya.. neyin ne olduğunu bilmeden burdan sallıyoruz kolay kolay..

forvet alternatifimiz yok, isaac yetersiz..

selçuk ve colman'ın yaptıklarını karşılayacak bir alternatifimiz yok..

yattara'nın alternatifi yok..

hüseyin'in bu taktikle oynanadığı sürece alternatifi yok..

yeterli mi senin için??
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• hocam lutfen karamsarliga dusme,,, bu taraftarin yuzde 99 u senin arkanda..
      o serefsizlere inanip bizleri birakma gozunu seveyim.
      Allahin izni ile sen bu takimi bu sene olmadi seneye sampiyon yapacaksin.
      Biz taraftarlar olarak sana sonuna kadar guveniyoruz hocam.
      Lutfen gozunu seveyim bizleri birakip gitme hocam.
      Senin adamligin bu serefsizleri satin almaya yeter de artar bile ve ustune bunlari adam edebilmek icin bile yeter.
      Sen bunlara kanip da bizleri birakma hocam ne olursun.
      Allahima dua ediyorum seni Turkiyedeki en basarili teknik direktor yapmasi icin, senin bizimle sampiyonluk yasaman icin.
      Hocam sana guveniyoruz sana inaniyoruz sana sonuna kadar destek veriyoruz.
      Seni biz saydik sevdik gonlumuzde taht kurdun hocam. Sen bizleri uzmedin hocam, biz seni uzduysek kusur ettiysek ozur dileriz hocam, buyukluk sende kalsin bizleri uzme hocam.
      Seni cok seviyoruz sen gidersen bizlerin hayalleri yikilir be hocam.

Yorum

• Hocam sen bunu bize yapmazsın eminim,
        moralin bozuk olabilir ama sadece şahsi çıkarları uğruna 25 yıldır şampiyon olamamamıza sebep olan kaos çığırtkanlarına aldırıp sen bizi bırakmazsın,bırakamazsın
        Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• hocam bu taraftar arkanızda. size güveniyor ve de inanıyoruz. bildiğiniz yoldan şaşmayın.
          taraf

Yorum

• bir yazarin dedigi gibi sanki her sezon bu haftada sampiyonluktaki rakiplerimize 10 puan fark atiyordukta ersun hoca bunu bu sene engelledi.biraz sabir Istikrar sart bir konya maciyla sil bastan yapamayiz.

Yorum

• RÜya kadromu gÖnderİyorum.sİzİlerİn yorumlarinizi beklİyorum arkadaŞlar.ancak tamamen hayal teknİk olarak pek dÜŞÜnmeden oluŞturdum.
              En son endlessdeath tarafından düzenlendi; 11.03.2009, 13:20.
              https://www.saltanatmt2.com.tr/
              https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
              https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• ersun hocam durmak yok yola devam oyum sana.......
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• arkandayız ersun hoca

Yorum

• Yorum

• 2 sene daha arkandayız ama bu demek değildir ki seni eleştirmeyeceğiz, hataları söylemeyeceğiz, ama merak etme ayak oyunları ile seni yıkamayacaklar bu sefer değil.
                      bir lafa bakarım laf mı diye,
                      bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Endlessdeath lüften o kadro sadece hayallerinde kalsın
                        • TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak NeoTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Endlessdeath lüften o kadro sadece hayallerinde kalsın
                          mantıklı
                          Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                          Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• abi hoca ıyı ama ara sıra cıldırtıyor adamı serkan dururken tayfunu oynatıyor colman ıyı oynarken dısarı alıyor gokhan sahada yok tuttuyor ara sıra takımı cok yanlıs dızıyor ama genelde ıyı hoca begenıyorum...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• hoca devam....

Yorum

• Hocam senin dünyanın en iyi hocalarından biri olduğunu düşünüyorum.İnşallah gelecek yıllardada takımımızın başında olursunuz.Sizden ricam nasıl olur bilmiyorum ama Trabzonspor maça adı gibi fırtına gibi başlamalı.Maçın başında rakibi bunaltmalı ve kalesine hapsetmeli.Ligin ilk yarısında bunu yapabiliyorduk.İkinci yarıdaki maçlarda göremiyoruz.Stresden olduğunu tahmin ediyorum.Bunu yapabilirseniz taraftarda maça motive olup maç daha farklı seyredebilir.Ben şahsen takımımızın maça başlamasından maçın sonucunu tahmin edebiliyorum.
                                Bu takımı şampiyon yapacağınızdan en ufak bir kuşkum yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim