Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne senol günesi ya trabzonlu futbolcu bile olmasin bu takimda
    cok duygusal oluyolar kolay calisamiyolar sampiyon olursak 20 yillik bi anlasma yapilsin ersun yanalla
    [T][S]

Yorum

• ersun yanal bu sezonu 5. bile bitirsek takımın basında durmalı

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ersun yanal oldu ersun yalan

bu mudur yani...iki maç kaybettik rakip taraftarların ağızları açık şelkilde söylemek için bekledikleri lafı biz söylüyoruz...bu sezon şampiyon olmasak nolur...çok bişey kaybedermiyiz bence kaybetmeyiz ama bu yapılanmayı tamamlamadan birşeylere nokta koyarsak o zaman çok şey kaybederiz.....size bir örnek vermek istiyorum bilmiyorum ne kadar uyar bize ama, AZ Alkmar yaklaşık 25 yıldır şampiyon olamayan bir takım 3-4 sene önce Van gaal yönetiminde şota ve birkaç deneyimli oyuncunun yanında gençlerle yola çıktılar, ilk yıl avrupa kupalarına katıldılar ikinci yıl son haftada küme düşen takımı yenemeyerek şampiyon olamadılar....geçen yıl bocaladılar ligi orta sıralarda bitirdiler ama bu yıl açık ara şampiyonluğa koşuyorlar ve çok genç futbolcularla...yani sabır, çalışma, plan ,proje sonucu başarı elde ediliyor...onun için sadece sabır diyorum başka bişey demiyorum

Yorum

• hocam sonuna kadar seninleyiz
          Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• burada Ersun hocaya atilan elestiri oklarina gögüs geren arkadaslar bilsinlerki bu forumda Ersun hocanin gitmesini gercekten isteyen insanlar olamaz veya cok az hepimizin güvenini alan bir hocanin gitmesini istemeyiz ama giderse dünyanin sonu olmaz.bizim ondan beklentimiz sistem dedgimiz seyin kusursuz islemesi yani makinada bir disli islemiyorsa onun yerine yenisini takmasini yani mesela Gökhan Ünal.Formayi teri ile islatmayan ve eminim stattan evine dus almadan giden bu sporcu arkadasa ne kadar tahammül edecegiz.yani kacan pozisyonlar öyle böyle pozisyonlar degil alti pasin icinden plase yapamiyorsan ve onun gibiler bu ligde kral oluyorsa bundan önceki krallara hakaret oluyor.su kadroda bu adam yedek kalsa en asaga bes hafta onun yerine oynayacak topcu yoksa busefer yönetimde sucludur ki ben bu isin böyle olduguna inanmiyorum.artik isimlerin degil hak edenlerin oynadigi bir takim istiyor ve biraz daha hocayi objektiv olmaya davet ediyoruz.
            Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Bende duraksız eleştiriyorum bazı konularda seni, ama bakıyorum durumumuza ve hakkını veriyorum.
              Biraz daha cesaret, biraz daha kabullenme, biraz daha bilinç.
              Kendini BİZ'den biri gibi hissettiğin gün bu iş olmuştur Ersun Hocam.
              Sana, ekibine ve oyuncularımıza güveniyoruz.
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Lancet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şenol güneş gelsin diyenler...gelip de başarısız olursa yerden yere vuracaklar...samimi yorumlar yapın lütfen...ersun yanalın oyuna müdahalesi zayıf evet ama oynadığımız takımlara doğru düzgün pozisyon vermediğimiz gibi üstüne üstlük tonla net gol pozisyonuna giriyoruz arkadaşlar...yapmayın ya daha ne oynatması lazım bu adamın temelde iki felsefeyi yakalamış adam...az pozisyon veriyor..çok pozisyon buluyor..gökhan beklediğimiz gökhan olsa şu anda ersun yanalı kral yapmıştınız..yapmayın allah aşkına

kardeşim şenol güneş bi ton maç kazandı. son maçı kaybedince tribünler adama sırtını dönüp alkışladılar. adam da bıraktı. bence ersun kalmalı. manchester in teknik direktörü sir alex. kaç senedir takımın başında. takımı düşme hattına da girdi ama şampiyonda yaptı yetmedi şampiyonları ligi kupası. sir alex manchesterı herkesten iyi tanıyor nede olsa bizim şampiyon olamadığımız yıl kadar adam manchesterın başında kaldı bence şans verilmeli. biz zaten bu yıl için şampiyonluk hesapları yapmıyorduk. ona rağmen hepimiz şampiyonluk gidecek diye üzülüyoruz. buda ersun yanalın başarısını gösterir.
                En son rcp61 tarafından düzenlendi; 09.03.2009, 20:11.

Yorum

• İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  burada Ersun hocaya atilan elestiri oklarina gögüs geren arkadaslar bilsinlerki bu forumda Ersun hocanin gitmesini gercekten isteyen insanlar olamaz veya cok az hepimizin güvenini alan bir hocanin gitmesini istemeyiz ama giderse dünyanin sonu olmaz.bizim ondan beklentimiz sistem dedgimiz seyin kusursuz islemesi yani makinada bir disli islemiyorsa onun yerine yenisini takmasini yani mesela Gökhan Ünal.Formayi teri ile islatmayan ve eminim stattan evine dus almadan giden bu sporcu arkadasa ne kadar tahammül edecegiz.yani kacan pozisyonlar öyle böyle pozisyonlar degil alti pasin icinden plase yapamiyorsan ve onun gibiler bu ligde kral oluyorsa bundan önceki krallara hakaret oluyor.su kadroda bu adam yedek kalsa en asaga bes hafta onun yerine oynayacak topcu yoksa busefer yönetimde sucludur ki ben bu isin böyle olduguna inanmiyorum.artik isimlerin degil hak edenlerin oynadigi bir takim istiyor ve biraz daha hocayi objektiv olmaya davet ediyoruz.
                  bu takımın %70'i yeni transfer ise bazı bölgeler aksayabilir, bazı bölgelerde alternatif olmayabilir, bazı bölgelerde ise hiç adam olmayabilir..

ama bu takım şu anda hala şampiyonluk iddiası taşıyor ise kimse ne yönetime ne de hocaya laf edemez, aklı başında eleştiriler dışında..

demem o ki bende hem hocanın hem de yönetimin en az iki sezon daha kredisi var.. en az hem de..
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Hocam her zaman yanındayız...Sir Ersun Yanal yapacağız seni. Lakin işler iyi gitmiyor, bu işe ne dersun?
                    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• ersun yanal hüseyin selçuğu kessin alanzinho ve ceyhunu yerleştirsin barışa isaaca sık sık forma şansı wersin trabzon bütün maçları kazanmazsa ne olim

Yorum

• Hoca şu takımı şampiyon yap,sonra bas istifayı kapak olsun....
                        geldiği takımı ilk senesinde şampiyon yapan kaç hoca var...
                        ama ben olacakları biliyorum....
                        hoca takımdan giderse fenere ne olduysa bizede o olacak...
                        ilk sene beğenilmeyen zico 2. sene takımı ş.liginde çeyrek finale taşıdı...
                        istikrar neden önemli bazı arkadaşlar anlasın işte...
                        hoca kovulursa yerine mourinho yu getir yine 1 sene bekleyecez...
                        bekleyecez bekleyecez bekleyecez... ta ki trabzon istikrarın ne demek olduğunu öğrenene kadar...
                        eğer öğrenmekte direnirse şampiyonluğu ... alır....
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Desenki takım 2 sezondur beraber oynuyo hoca hiçbişi katamamış takıma EyvALLAH ama nerde...
                          hocam daima Yanındayım(z)...
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ersun yanal oldu ersun yalan
                            Takımı şampiyon yaptığı zaman da en kral hoca olur gözünüzde..
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İstikrar dan yanayım başarılı başarısız takımın başında en az minimum 5 yıl kalsın. A milli takım çalıştırmış değerli bir hoca, yanlız son maçta Colman'ı çıkartma sebebini hiç bir şekilde haklı bulmuyorum 2 tane balta adam Hüseyin le Selçuk ne gibi bir skor sağlayabilir bize selçuk maçın en kötülerinden di çıkartabilirdi. tamam bu mevzuyu geçtim. sen uzun zamandır forma vermediğin Girayın bu performansını beyenmiyorsan maça onla hiç başlama ben girayı beğendim. Tayfun Cora senin oğlun mu akraban mı bu takımda Tayfun gibi bir adam oynuyorsa biz şampiyon olmayalım Türk futbolu kaybetmesin. öle arada kornerde çıkıp gol atmakla olmuyor futbolculuk mal gibi bakıyorsun sağa sola çabuk oynamak yok bişe yok anca koş başka bişe yapma Seney bu takımda görmek istemediğin tek futbolcu Tayfun Cora
                              6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu takımın %70'i yeni transfer ise bazı bölgeler aksayabilir, bazı bölgelerde alternatif olmayabilir, bazı bölgelerde ise hiç adam olmayabilir..

ama bu takım şu anda hala şampiyonluk iddiası taşıyor ise kimse ne yönetime ne de hocaya laf edemez, aklı başında eleştiriler dışında..

demem o ki bende hem hocanın hem de yönetimin en az iki sezon daha kredisi var.. en az hem de..

kardesim acaba yazdigin yoruma kendini inandirabildinmi birakalim artik böyle yeni takim masalini sahada gördüklerimizi yazalim.adamlar her sene yeni takim kuruyor ama sampiyonluga oynuyor biz bu zihniyetle her gelene üc sene versek ömrümüz yetmez göremeyiz bu kupayi.birde su alternatifi olmayabilir dedigin pozisyonlara örnek verde bizde buna gercekten inanalim.trabzonspor un kadrosu acaba gercekten her bölgede alternatifsizmi ? ben inanmiyorum mesela senin dedigin gibi vaktimiz varsa neden Baris Memis forvet veya arkasi oynamasin ?
                                Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim