Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak endlessdeath tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    RÜya kadromu gÖnderİyorum.sİzİlerİn yorumlarinizi beklİyorum arkadaŞlar.ancak tamamen hayal teknİk olarak pek dÜŞÜnmeden oluŞturdum.
    ilginç gerçekten
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

RÜya kadromu gÖnderİyorum.sİzİlerİn yorumlarinizi beklİyorum arkadaŞlar.ancak tamamen hayal teknİk olarak pek dÜŞÜnmeden oluŞturdum.
      biri bizimle dalgamı geçiyor ya
      "53"

Yorum

• Hocam sana akil verecek kadar aklim yok öyle kadro falan yapip buraya yazamam yani demek isterimki benden artik yardim bekleme :-)).ama tek bildigim ve inandigim bir sey varki Gökhan ile oynayacaksan hic cikma ozaman maca verelim üc puani cincona.
        Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• İlk olarak ugr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilginç gerçekten
          aslında neden öğle bir kadro istedim ortasahada çok fazla teknik adam olması ve forvette ayağını kıvrak kullanan yattara forvet oynamalı diye düşündüm ayaklara hakim golcü olarak düşünürü yattarayı isaac de öğle ama formsuz bence tabii biraz fazla hayali ama olmayacak değil.Bir de fazla riskli kadro risk olmadan başarı gelmez istikrar olmadanda takım olunamaz
          İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          biri bizimle dalgamı geçiyor ya
          Estağfrullah arkadaşım sadece biraz hayali rüya takım yaptım birde teknik oyuncular ileri uçta şart dedim.
          https://www.saltanatmt2.com.tr/
          https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
          https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• şimdi de 3 5 2 trabzon nasıl olur onu hayal edelim.
            https://www.saltanatmt2.com.tr/
            https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
            https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

şimdi de 3 5 2 trabzon nasıl olur onu hayal edelim.
              kardeşim bu muhteşem kadrolara egemeni niye almadın merak ettim

Yorum

• La MümkünSe RüyaLarını BizimLe PayLasMa SinirLerim GeriLiyo
                Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• ya hocam allah askına sunları yapma

1- sacma sapan aklıga mantıga sıgmayan degisiklikler yapma
                  2- bir derbi oncesi televizyona yada gasteler biz 4 macta 8 puan hesapladık simdiye kadar 7 aldık bir puan yeterli deme takımı doksan dakka defans oynatma
                  3- bura trabzonspor denizli vestel gencler yada anakaragucu degil onu bil ona gore adam iste kim yusuf simsek onu istedin direttin okadar almak icin
                  4-niye ikide bir van macını hatırlatma geregi duyuyorsun anlamıyorum baskı yaratıyorsun herkesin ustunde
                  5-takımını tanı ona gore transfer yap sola adam dedin aldılar sagda oynatıyorsun
                  6- bu takımın forvete ihtiyacı var sen cıkıp yok forvete ihityac takımın ahengi bozulur acaba iyi bir forvet olsa takımn ahengimi bozulur yoksa trabzonun puanı 15 puan fazlamı olurdu
                  7-takımın ahengi ne oluyor anlamadım topcu kuser diye boyle bir transfere girmedin bura vestel degil kusen kuser onemli degil bura trabzonspor buyuk camıa kim iyise o oynar
                  8- niye her hafta bazı admalar kotu dokuluyor ama sahada
                  selcuk tamam ben de cok begeniyorum ama adam dokuluyor biraz yedek beklesin hem dinlenir fizikmende yorulmus olabilir biraz dinlendirsen kotumu olurdu
                  9- niye genclere sans vermiyorsun anlamıyorum nerede barıs nerede papy nerede goksu gozunu seveyim bunlar daha 1990 dogumlu gelcek bunlarda bunları arasıra sok korkma tayfundan iyi oynar bu usaklar
                  10 oyunu okuman cok kotu bide kulubenden bir ayrıl topcuyu hırsanlandır bir iki bağır memur gibi durma kulubede gozunu seveyim
                  En son genç61 tarafından düzenlendi; 14.03.2009, 12:01.
                  bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

şimdi de 3 5 2 trabzon nasıl olur onu hayal edelim.
                    nasıl desem benim enson yapacağım kadro böyle olur
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Gökhan ın kariyeri belli. hala da en çok gol atan futbolcularımızdan.
                      adamda moral bırakmadılar.
                      umut dan da vazgeçilmez.
                      yattaradan da,
                      alanzinho yu gözüm tuttu. 90 dakika oynamalı.
                      Selçuk dinlendirilmeli. belki bir rahatsızlığı vardır veyahut çok çalıştığı için yorgun olabilir.
                      serkan sakat değilse elbette oynayacak.
                      bu topiklerde ne dersek diyelim.
                      sahadaki bozguncuların tehlikelerini önleyemeyiz.
                      bunlar bir avuç geri zekalı, çoğu edepsiz takımı.
                      çoğu da stadyuma bedava girerler. nasıl mı? onlar yolunu bulur girerler. ve ondan sonrada milletin başına haso Trabzonsporlu kesilirler.
                      Bunlar gözlem altına alınmalı. kameralarla tesbit edilmeli ve stadyuma sokulmamalıdırlar.

Yorum

• İlk olarak olgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökhan ın kariyeri belli. hala da en çok gol atan futbolcularımızdan.
                        adamda moral bırakmadılar.
                        umut dan da vazgeçilmez.
                        yattaradan da,
                        alanzinho yu gözüm tuttu. 90 dakika oynamalı.
                        Selçuk dinlendirilmeli. belki bir rahatsızlığı vardır veyahut çok çalıştığı için yorgun olabilir.
                        serkan sakat değilse elbette oynayacak.
                        bu topiklerde ne dersek diyelim.
                        sahadaki bozguncuların tehlikelerini önleyemeyiz.
                        bunlar bir avuç geri zekalı, çoğu edepsiz takımı.
                        çoğu da stadyuma bedava girerler. nasıl mı? onlar yolunu bulur girerler. ve ondan sonrada milletin başına haso Trabzonsporlu kesilirler.
                        Bunlar gözlem altına alınmalı. kameralarla tesbit edilmeli ve stadyuma sokulmamalıdırlar.
                        bizim stadta hala bedava alım mı var?
                        yuh....
                        koskoca trabzonspor...
                        üzüldüm hakkaten...
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• hocam serkanı al oyuna artık...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• hocam bızım ekranda gordugumuzu sen ordan gormuormusun bu tayfuna bu kadar katlanmanın nedenı nedır?
                            HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• Ersun Yanal´la sampiyon olmamiz imkansiz gibi birsey... Goller hep tayfunun tarafindan geldi. Serkan varken tayfunda israr etmezsini anlamak mümkün degil. Trazon´u beklentilerini karsilayamiyor. Insan iki senede bir derbiyi kazara da olsa kazanamaz ya...Insallah seneye takimin basinda olmaz.

Yorum

• hocam tayfun ve selçuk oynatılmamalı çok merak ediyorum neyini beğeniyor bu oyuncuların bu nedenlerle hocanın işine karışmış oluyoruz
                                ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim