Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam,

Cale allah korusun sakatlandığında veya kart cezalısı olduğunda onun yerine kimi oynatacaksın bilemiyorum.

Abduluaziz göndermek hata gibiydi.Bu uzun maratonda..

Fakat yinede sana güveniyorum..
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam,

Cale allah korusun sakatlandığında veya kart cezalısı olduğunda onun yerine kimi oynatacaksın bilemiyorum.

Ismail diyecektin sanirsam.
      Abdülaziz takimda suan.
      Ama mevkisi sol bek degil.
      Acik ve forvet oynuyor bildigim kadariyla.
      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Trabzon rekora koşuyor

Tam 134 hafta sonra liderlik koltuğuna oturan bordo-mavili takım, ligde mağlubiyeti adeta unuttu. Trabzonspor ligdeki son 9 maçında yenilgi yüzü görmedi. Ersun Yanal yönetimindeki Karadeniz ekibi, en son geçen sezonun 30'uncu haftasında G.Saray'a 1-0 mağlup olmuştu.

Çelik bilek

Süper Lig'deki son 9 maçında yenilgi yüzü görmeyen tecrübeli hoca, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor.

Turkcell Süper Lig'de bu sezon ilk 5 haftada 13 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal'ın da başarı grafiği sürekli yükseliyor. Bordo-mavili takımda geçen sezon sonunu yüzde 46'lık yüzde ile tamamlayan Ersun Yanal'ın bu sezon alınan galibiyetlerle bu yüzdesi 52'ye çıkmış oldu.

En son G.Saray'a
        Karadeniz temsilcisi, Yanal yönetiminde yaptığı son 9 lig maçında yenilgi yüzü görmedi. En son geçen sezonun 30. haftasında İstanbul'da Galatasaray'a 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, son 9 lig maçında 6 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Böylece Ersun Yanal, kariyerindeki en başarılı döneme ulaşmış oldu.
        Bordo Mavi...

Yorum

• 7. sampıyonlugun anahtarı 7. haftada bence ... Galatasaray'ı yendıgımız an olay bıtmıstır
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Şu takıma pres ve adam markajı yaptır hoca lütfen ya bunu Türkiyede en iyi yapan takım galatasaray gözümüzün önünde örnek işte bizde yapabiliriz bunu.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Umarım yine Serkan'la başlamayız..
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam,

Evet, Cale konusunda çok haklısınız. O varsa solbekte sorun yok... Geçenlerde bir haber okumuştum. Yanılmıyorsam şu mealdeydi: "Maldonado ve Cale, şu an ligde en fazla top çalan oyuncular".

Asla pozisyonunu kaybetmiyor. Özellikle sağbek oyuncularımız rakip oyuncuların arkasında kalıp tozlarını sık sık yutarken Cale kolay oyuncu geçirmiyor.
                İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• abdülaziz gitmedi takımda, ismail gitti ve solbekte oynayan da oydu. İyi de futbolcu ama maçsız kalmasın gençtir diye gönderildi bence. Muhtemelen de Calenin cezası durumunda solbeke Egemen çekilir, Giray stopere kaydırılır diye bir düşünce var Ersun hocada sanırım.

Ersun hoca için Trabzonspor son şans deniyor, çok alakasız bence. Hoca için böyle bir şey denemez, yaş problemi yok ki son şansı olsun. Kariyeri de gayet parlak. Cıvata takımları şampiyonluğa oynatabilmiş bir hoca, Milli Takımda görev almış ki onun dönemi futbol adına beğenilir, skorlar pek iyi olmasa da. Son şans denmesi anlamsız ama iyi bir fırsat olduğu kesinlikle doğru, diye düşünüyorum.
                  OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Bu Serkandan Vazgeçememe Acaba Alternatif Yok desem Tayfun ve ferhat var...

Ne bilim bu serkana bi türlü ısınamadım be hocam...

Bi İşe Yaramıo Anca koşuo 100de 1 isabetli orta yapıo...
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• ersun hocanın tek sevmediğim tarafı takımın değişikliklerini cok geç yapıyor yani son dakika alıcağına 20 dakka kala alsa o adam daha faydalı olur takıma.

Yorum

• Ersun hocam sana güvenimiz sonsuz

Yorum

• Gollerden sonra gösterdiği tepki gerçekten çok hoş. İnanmak başarmanın yarısıdır. Sen inandın hoca bizde inandık.

Yorum

• Ersun hoca Konya macinda 2ci golu buldugumuzda cok sevindi. Futbolculara dogru kostu ve bagirarak "3puan, 3puan... haydin" dedi
                            Beni bu inanc bu hirs mutlu etti

Yorum

• Bu ligin en kaliteli hocasısın ama şu kaleci tercihin öldürüyor beni hoca...
                              Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• diğer oyuncuları da oynat hocam bu takım 11+3 kişi den oluşmuyorrr...
                                bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X