Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takım gol atınca benden cok sevinen bir hocanın destekten başka bir şey görmesi haksızlıktır.

Yorum

• Bu takımın şampiyon olabilmesi için bütün şartlar oluşmuş durumda...herşey dört dörtlük...geriye bir tek şey kalıyor.ŞAMPİYONLUK

Yorum

• Sana güvenmeyenler bu sene vereceğin cevap karşısında nasıl bir ruh haline bürünecekler merakla bekliyorum

İlk merakım 7.haftadan sonra giderilecektir . Malum ilk 7 haftadan sonra Yanal 'ın takımları düşermiş . Bakalım ne olacak . Güveniyoruz hocam sana , sonuna kadar arkandayız ...

Yorum

• Şun an her şey rayına oturmuş değil.Ersun Yanal ile şampiyonluğu yaşayacağız.İnancımız tam fakat eksiklerimiz oldukça önemli şampiyonluk yolunda..

Ersun hoca işinin ehli,izleyeceğiz.
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• evet,pek çok çevreden ersun hoca ile ilgili olarak gelen en büyük tereddüt belli bir süreden sonra birden gelen düşüş.
            bizde de öyle mi olacak olmayacak mı merak ediyorum.

Yorum

• Önceki çalıştırdığı takımların düşüş nedenleri belli olsa önlem alınır diye düşünüyorum Alper.
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet,pek çok çevreden ersun hoca ile ilgili olarak gelen en büyük tereddüt belli bir süreden sonra birden gelen düşüş.
                bizde de öyle mi olacak olmayacak mı merak ediyorum.
                Manisa ve Ankara'da düşüş yaşadı evet doğru ama o takımların düşüşe geçmesi bekleniyordu çünkü kadro derinlikleri hiç yoktu..Sivas mesela alternatifli bir kadrosu var..Manisa iyi giderken Zelenka sakatlandı buda yetmezmiş gibi Meduna futbola veda etti..Yanılmıyorsam 3-4 futbolcusu büyük sakatlıklar geçirmişlerdi..Ankara'da ise durum çok daha ilginç iyi giderken takımın iyi futblcularının kadro dışı kalmaları maçlarda yedek olmaları büyük etken oldu sonuçta 2-3 kere maç kaybettikten sonra havalarıda gidiyor..Bizde öyle olacağını sanmıyorum bir düşüş yaşanabilir ama daha önceki takımlardaki kadar büyük bir düşüş olmaz sanırım..
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ersun yanal !!!
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ersun yanal diger takimlarda düsüs oyuncu kalitesi nedeni ile yasadi....

ayrica bizdeki kadar oyuncu yokdu, bir sakat oluyordu, yeri doldurulamiyordu.... ersun yanalin bizde hic bir düsüsü olmicakdir! bundan eminim.... ayrica cok büyük taraftar ve yönetim baskisi var, takim MECBUR basarili olmali....

herkezi kutluyorum, bu takim cok iyi yolda, sadece avni akere gidip kendi oyuncularimizi yuhlamiyalim! olucak is degil, ne kadar cahil insanlar var bu dünyada anlamiyorum.
                    tayfun kendini isliklayan taraftara döndü ve onlari alkisladi, tek delikanli omu kaldi koskoca trabzonda!!! adam isterse kendi kalesine 3 ol atsin, yuhlamak icin neden olamaz bunlar! hepsi bizim oyuncumuz
                    En büyük TS

Yorum

• halanda düsüs yasadi diyenler var tam palvra istanbul medyasi bakmayin arkadaslar....
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Fatih Efe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ersun yanalın yaşadığı gol sevinci kelimelerin ne kadar kifayetsiz kaldığının apaçık göstergesi...
                        ''biz inandık siz de inanın'' sloganını tribünden değil kulubeden duyar gibi oluyorum
                        İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        takım gol atınca benden cok sevinen bir hocanın destekten başka bir şey görmesi haksızlıktır.
                        Gecen Ntvspor'da Sergen ve Hakan Ünsal bu konuyu tartisti.
                        Ersun Hoca'nin cok icten sevinmesi onlarin da dikkatini cekmis.
                        Sergen de "Aragones'in böyle sevinmesi mümkün degil, isterse mac 8-7 bitsin" dedi.
                        Hakan Ünsal da yapistirdi: "Kalp krizi gecirir öyle sevinirse. "
                        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• taraftarı dikkatli inceleyecek olursak yıldız futbolcularımızdan ziyade herkes önce Ersun Hoca ya güveniyor.
                          misal;
                          yattara gitti,olsun ersun hoca bulur bir çaresini,
                          X sakatlandı,olsun ersun hoca bilir işini,
                          takım kötü oynuyor,boşver hoca düzeltir.

yani demek istediğim şu ki,herkesin aklında Trabzonspor un son kozu olarak Ersun Yanal var.
                          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            taraftarı dikkatli inceleyecek olursak yıldız futbolcularımızdan ziyade herkes önce Ersun Hoca ya güveniyor.
                            misal;

yani demek istediğim şu ki,herkesin aklında Trabzonspor un son kozu olarak Ersun Yanal var.
                            Ersun Yanal'in da son kozu Trabzonspor'dur bence.
                            Eger bizde basarili olamazsa ya Türkiye'de kücük takimlari calistirmaya devam eder, ya da Senol Günes, Mustafa Denizli gibi futbolun az ilgi gördügü ülkelere gider.
                            Bence o büyük hirsinin altinda yatan nedenlerden biri bu.
                            Digeri de kimsenin 24 senedir basaramadigi seyi tekrar basarmak.
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Yanal'in da son kozu Trabzonspor'dur bence.
                              Eger bizde basarili olamazsa ya Türkiye'de kücük takimlari calistirmaya devam eder, ya da Senol Günes, Mustafa Denizli gibi futbolun az ilgi gördügü ülkelere gider.
                              Bence o büyük hirsinin altinda yatan nedenlerden biri bu.
                              Digeri de kimsenin 24 senedir basaramadigi seyi tekrar basarmak.
                              Allah yardımcısı olsun.. Allah yardımcımız olsun..

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                taraftarı dikkatli inceleyecek olursak yıldız futbolcularımızdan ziyade herkes önce Ersun Hoca ya güveniyor.
                                misal;

arkadaslar ben ersun hocanın gelmesınden yana degıldım vede hala aynı dusuncedeyım.bunu ılerleyen zamanlarda goreceksınız
                                sana ne şarkılar ne şiirler yeter.TRABZONSPOR ismin cihana bedel.sana tek bır söz UGRUNDA OLURUM BUNU BIL YETER.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X