Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yUSUF Kurtuluş konusunda Ersun Yanal ı desteklemiyorum.
    Yusuf gelecek vaad eden bir genç futbolcu.
    Takasda başka adam kullanılabilir.
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• bu kadar mı benzerlik olur arkadaşım yahu???
      KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• valla arkadaşlar hepinizi tebrik ederim hocaya destek sonsuz böylede devam edelim yoksa daha kötü oluruz yerli hoca yok başka olanlarda bize yaramaz ama adam napsın keceli celo cagdaş.ömer rıza gönder hocam kurbanın oluyum bşa para veriyolar yazık günah bu yönetim denen yönetemeyenler göndermez sen bari istemiyorum düşümüorum dede kurtar hocam sonuunua kadar seninleyiz

Yorum

• İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu kadar mı benzerlik olur arkadaşım yahu???
          diğer resimdeki kim yahu foto çıkmamış.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• mister no
            KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• hocam arkandayız tabi bırakıp kacmazsan
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

• sonuna kadar ersun yanal ..
                taraf

Yorum

• hocam dün bu saatlerde bize süper bi haber geldi (celo/ceyhun ve saat 3 kadar mutlulugumuzu renkdaşlarımızla paylaştık allah razı olsun senden belki bugunde mutlu edersin bizi tolga cagdaş ö.rıza siz devam edin bu taraftarın hepsi destek oluyo ve olacakta inş.takımı gencleştir koy paftan öyle kaybedelim inş.hem trabzonun hemde sayın ersun yanalın dirilişi olur önümüzdeki zaman

Yorum

• sivas macı 70 . dk dayız,ama hiç umudum yok cünkü macta umut ve bikac yaramaz daha var.bu yönetim varken barcelona kadrosu bizde olsa bi halt edemzler.hala 1_0 umarım yanılırım ama gitti mac tabastan.hüseyinde yok bakalım suc kime yüklenicek merak ediyorum.
                    SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• demeyi unuttum hocam senden iyice sogumustum simdide gitmeni istiyorum.albayrakla beraber sende git.ya senol hoc yada abdullah avcı baska caremiz yok.
                      SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• e be yanal hoca...sana ne denir bilmem ki...

sivas maçına kalmış 3 gün.sen kalkmışsın ceyhunu takımdan atıyosun.

sen neyine,sen kime güveniyosunda böyle bir saçmalık yapıyosun.aklın sıra;yıllardır açık oynamış adamı,taaa göbeğe getirip yerleştirip başarı sağlayacaktın.gökdenizin adını duymadım adını...

seninde futbol zihniyetinden şüphe etmeye başladım.kafana göre bişeler kaynatmaya başladın ya hadi hayırlısı...
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bu ruhsuzlara forma felan verme hocam.. Yol ver hepsine.. Arkanda durmaya devam ediyoruz.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ersun hoca da tartışılmaya başlandı hadi bakalım..
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• ilk 11de herşeye tamam da neden sağ bekte tayfun neden
                              ne top sürme var ne teknik var ne orta açma yeteneği var nası oynasın orda o adam

Yorum

• Arkadaslar Ersun hoca bu takimi iyi yere getireceginden süphem yok.Yeter ki eline o firsat verilsin. Ceyhun ve Celo'yu göndermesinin sebebi bir dahaki sezonun kadrosunu olusturmaya baslamak istemesi. Bu sezon zaten hedeflerimizi teker teker cürüttük. Kupada sansimiz yok, ligde sansimiz yok, avrupa kupalarina katilmamiz zor. Yeni sezonun planlamasini simdiden yapmasi normal. Insallah su transfer döneminde en azindan bir, iki tane takimin kalitesini yükseltecek futbolcu alabilsinler o yeter. Zaten Subata az kaldi, bu yönetimden kurtulcaz yakinda insallah.
                                "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X