Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cok formzuz buldum kendisini...

Insallah bu formzuzluk böyle devam etmez...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ersun Hoca'ya güvenim tam..keşke bir hazırlık maçında serkanın yerine yattarayı sağa çekse , Barış'ı solda denese ..yani bu kadroda barış ve yattara birlikte oyanasa
      Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Ersun Yanal,

İşin zor. Trabzonspor'u hakkettiği yere götürmen umudunu ve heyecanını görüyoruz.

Akl-ı selim ol, panik yapma. Uzun bir maratondayız. Desteğimiz 3-5 maçlık değil bilesin.

Yeter ki Trabzonspor'um sahaya çıktığında yakışanı yapsın.

Yürüyeceğiz, hızlanacağız, koşacağız. Biliyoruz.

Aman hocam sakin ol. Senin Türkiye'nin en iyisi olduğuna inanıyoruz.

Bir kez daha ispat et bunu herkese.

Yorum

• hazirlik maclarinda ersun yanal da bir durgunluk gözlüyorum.
          kulübeden hic kalkip ikaz yapmiyor.sesi solugu cikmiyor.
          acaba bir sikintisi mi var yoksa sessizce lige mi hazirlaniyor?
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hazirlik maclarinda ersun yanal da bir durgunluk gözlüyorum.
            kulübeden hic kalkip ikaz yapmiyor.sesi solugu cikmiyor.
            acaba bir sikintisi mi var yoksa sessizce lige mi hazirlaniyor?
            sessizce lige hazirlaniodur

Yorum

• sevgili ersun hocam sana inanıyor ve de çok güveniyorum.
              taraf

Yorum

• ersun yanal senin sayende şampiyon olacağız...
                SeNiN İçİn CaNıM ve MaLıMı VeRiRiM...

Yorum

• Bayılıyorum bu adama gerçekten
                  O kadar bilimsel konuşuyor ki ..
                  Ersun Hoca kadar iyi ve bilimsel konuşan bir futbol adamı görmedim henüz..
                  Olaylara yaklaşımı sürekli pozitif..
                  Genç ve dinamik olması cabası..
                  Hele ki hucum oynatması..
                  Tam bize göre

Yorum

• Ersun Hocam, açıklamalarını okudum ve yerinde buldum.. Ah bide şu futbolcularından vazgeçsen.. (Tayfun,Serkan,Ferhat.)

Bak hocam Ömer ile sana sözümüz var alıcaz makinayı..
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• takımı oturtmuş olması lazım.olimpiyatta oynayacağımız maç bayağı bir fikir sahibi yapacaktır bizi.

Yorum

• Ersun hocayi ben cok seviyorum ya... Gercekten super bir hoca... heleki Barisa sarilisi vardi ya orda acayip bi duygulandim.
                        Heleki ilk geldigi zaman... gol attigimizda cocuk gibi kulubeden firlayip sevinmesi yok mu...

Vallahi gercekten super bir hocamiz var diye dusunuyorum.. Insallah bu sene cok guzel basari yakalar ve o yabanci hastasi eziklere guzel bir cevap verir....

Ersun hocada o heyecani goruyorum.. onun aciklamalari herzaman buyuk takimin hocasinin yapacagi sekilde.. buyuk takim oldugumuzu herzaman soyluyor... insallah bu sezon cok guzel bir basari yakalariz hep beraber..

Yillarca bizim takimda olmasini diliyorum.. ve sonra Avrupa kapilari ona acilir insallah..

hocam sana ve takimina guveniyorum... seni cok seviyorum! Allah insallah herzaman yaninda olur.. senin ve bizlerin yuzleri daima guler insallah!

Yorum

• teknik direktörlerimiz görev yaptıkları sürelerde bazı oyunculara takıntı gösteriyolar,ziya doğanda bu konuda çok şikayetimiz olmuştu,(celaleddin ve ayman örneği) şimdi ise aynı durumu sanki ersun hocadada görüyor gibiyiz,(serkan balcı ve adnan güngör) ikisininde takıma olan katkıları ve verebilcekleri ortada olmasına rağmen ısrarla bu oyuncular sahaya sürülmekte üstelik yanlış mevkilerde oynatılıyorlar,şu an sorunumuz gibi görünen sağ bekte bu iki oyuncuyu denemek bence en mantıklısı,umarım ersun yanal bu yanlışından döner bir an evvel
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            teknik direktörlerimiz görev yaptıkları sürelerde bazı oyunculara takıntı gösteriyolar,ziya doğanda bu konuda çok şikayetimiz olmuştu,(celaleddin ve ayman örneği) şimdi ise aynı durumu sanki ersun hocadada görüyor gibiyiz,(serkan balcı ve adnan güngör) ikisininde takıma olan katkıları ve verebilcekleri ortada olmasına rağmen ısrarla bu oyuncular sahaya sürülmekte üstelik yanlış mevkilerde oynatılıyorlar,şu an sorunumuz gibi görünen sağ bekte bu iki oyuncuyu denemek bence en mantıklısı,umarım ersun yanal bu yanlışından döner bir an evvel
                            arkadaşım bilmiyorsan bunları oku doğrusunu öğren:
                            serkan balcı fenerbahçeden kendi yerinde oynatılmadığı için gitmiştir.asıl yeri orta sahanın ortasıdır.gattuso yada emre gibi kısa boylu oyuncuların tipik özelliği olan karınca gibi çalışırlar.pres özellikleri çok önemlidir.
                            gelelim adnana.adnan samsunspordan sağ açık olarak alınmıştır. geçen sene hatırlarsanız yattara çıkar adnan girerdi.ama adnanın asıl mevkii attacking midfielder dediğimiz ileriye yönelik orta saha oyuncusudur.tıpkı geçen sene fenerde oynayan alex gibi yada bu sene colmanın oynayacağı düşünülen mevkii gibi.birileri ve yaptıkjları konusunda yazarken tutarlı olalım insanları karalamayalım baazı arkadaşların canını sıkmayalım.
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Şu an Ersun Hoca için yapmamız gereken en önemli şey beklentilerimizi üzerinde baskı oluşturacak şekilde dillendirmemektir. Geçen sene beyanatları ve futbolcular hakkında söyledikleri için bu adamı eleştiren belki de tek kişiydim. Hala düşündüğümüz ya da hayal ettiğimiz kadar önemli bir teknik adam olmadığını düşünsem de Trabzonspor'un başında uzun süreli projeleri hayata geçirmesi için desteklemek gerekmekte. Baktığıımızda belki de üzerinde en fazla baskı oluşan kişi Ersun hocadır. Çünkü kaçacak bir yeri, üretecek bir bahanesi yok. Bunun için de risk almaktan kaçıyor gibime geliyor. Taraftarın söylediklerinden ya da beklentilerinden çok kendi doğrularını uygulayacak cesareti bulduğunda daha faydalı olacaktır. Elinde çok yetenekli bir kadro var belki çok iyi oyuncular ve bu çok iyi futbolcuların yanından oynadıkça kendini geliştirecek futbolcular da var. Fakat bu futbolcuları oynatacak cesaret bizler tarafından kendisine verilmezse bu sene yapılan bütün yatırımlar boşa gider. Şimdi bunun bir baskı olduğunu nerden çıkartık da diyebiliriz. Şöyle ki Gerede de yıldız adayı olarak söylenen Sami son 2 maçta süre almadı. Aynı şekilde İsmail'den de haber yok. Giray'a egemenin önüne geçemeyince sağ bekte 1.90 boyunda bir adam göreceğiz gibime geliyor. Hocam cesaret sen de biliyorsun bu senin elindeki en önemli fırsat kendini ispat zamanı. Bu şansı değerlendirmek ya da değerlendirmemek senin kendi bildiklerini uygulamanla doğru orantılı umarım başarılı olursun.
                              En son bakigokhan tarafından düzenlendi; 11.08.2008, 19:23.
                              "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• İlk olarak bakigokhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu an Ersun Hoca için yapmamız gereken en önemli şey beklentilerimizi üzerinde baskı oluşturacak şekilde dillendirmemektir. Geçen sene beyanatları ve futbolcular hakkında söyledikleri için bu adamı eleştiren belki de tek kişiydim. Hala düşündüğümüz ya da hayal ettiğimiz kadar önemli bir teknik adam olmadığını düşünsem de Trabzonspor'un başında uzun süreli projeleri hayata geçirmesi için desteklemek gerekmekte. Baktığıımızda belkide üzerinde en fazla baskı oluşan kişi ersun hocadır. Çünkü kaçacak bir yeri üretecek bir bahanesi yok. bunun için de risk almaktan kaçıyor gibime geliyor. Taraftarın söylediklerinden ya da beklentilerinden çok kendi doğrularını uygulayacak cesareti bulduğunda daha faydalı olacaktır. Elinde çok yetenekli bir kadro var belki çok iyi oyuncular yanından oynadıkça kendini geliştirecek furbolcular da var. Fakat bu futbolcuları oynatacak cesaret bizler tarafından kendisine verilmezse bu sene yapılan bütün yatırımlar boşa gider. Şimdi bunun bir baskı olduğunu nerden çıkartık da diyebiliriz. Şöyle ki Gerede de yıldız adayı olarak söylenen Sami son 2 maçta süre almadı. Aynı şekilde İsmail'den de haber yok. Giray'a egemenin önüne geçemeyince sağ bekte 1.90 boyunda bir adam göreceğiz gibime geliyor. Hocam cesaret sen de biliyorsun bu senin elindeki en önemli fırsat kendini ispat zamanı. Bu şansı değerlendirmek ya da değerlendirmemek senin kendi bildiklerini uygulamanla doğru orantılı umarım başarılı olursun.
                                Bu yorumu çok önemli buluyorum.

Doğruluğu ya da yanlışlığından ziyade çok önemli bir yorum.

Tebrik Ediyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X