Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence oyun sistemini acele bi şekilde değiştirmeli..4-3-1-2 ile gol atmamız çok zor..bence kantları daha çok işleyen bi sistem olmalı..yani kanatlara barış ve yattarayı yerleştirmeli..ortada colman selçuk ceyhun..eğer çift forvet oynucaksa ceyhunun yerine umut oynar...

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence oyun sistemini acele bi şekilde değiştirmeli..4-3-1-2 ile gol atmamız çok zor..bence kantları daha çok işleyen bi sistem olmalı..yani kanatlara barış ve yattarayı yerleştirmeli..ortada colman selçuk ceyhun..eğer çift forvet oynucaksa ceyhunun yerine umut oynar...
      Bana göre en iyi sistem 4-2-3-1. yattara ve iki forvet olmaz. Böyle oynarsak cok gol yeriz.
      HY67...

Yorum

• sonuna kadar destek veriyorum.
        en azindan 3 sene ersun hoca ile devam etmemiz gerekdigini düsünüyorum.
        basarili olsada olmasada, belki 1. ve 2. sene kötü oynariz (ki sanmiyorum), ama 3. sene elbet takim onun istedigini yapar ve ozaman iste lig yerinden oynar.
        En büyük TS

Yorum

• hoca değiştir artık şu sistemii..bak yine yenildik bilefild e...4-4-2 yap...slvya-buğra-egemen-song-cale-yattara-colman-selçuk-barış-umut-gökhan...kanatlar işler..he böle çok golyeriz diyosanız..umutu çıkarır ön liberoya ceyhunu alırım..4-5-1 e dönerim...ayrıca gs 2 sezon önce tek ön liberoyla şampiyon oldu iliçli kadrosuyla..huurraaaa hucum yapıyolardı..

Yorum

• Ersun Hocamizin kalitesini tartismam ama cok soguk bir Insan.Almanya Kampinda Trabzonsporumuzu hic yalniz birakmadim ama Taraftara gözterdigi soguk davranisi hic hos degil,bizler Karadeniz Insanlar olarak sicak kanli ve cana yakiniz ve o tarz Insanlari severiz.Bunu Ersun Hocanin bilmesi gerekiyor ve o manada kendisini düzeltmesini istiyorum.
            "Biz Moda diye sevmedik | Biz var olan Gerçeği hisseterek sevdik"
            - Ne Mutlu Trabzonsporluyum diyene -

Yorum

• Ersun hoca karizmasıyla harika bir hoca Bizler Ersun hocayı her zaman destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Lig basladığında umarım takımımız istediği sonucları hocamızla beraber alacacaktır...
              TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Ersun Hocanın her zaman yanındayız.

Yorum

• Ersun hocam şu göbeği eritsek..
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ben göbek görmüyorum

okadarda olsun

Yorum

• Taktiğini oturtabilirse o zaman önümüzde kimse duramaz.Hüseyin'i,Tayfun'u yedeğe koyan adam sevilmez mi ya
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Göbek & Ersun Yanal.
                        Més Que Un Club

Yorum

• ersun hoca sana ne desen guvenemiyorum sen trabzonu kaldırabilecek bir hoca olarak görmüyorum

Klaus Toppmöller keşke böyle bir hocamız olsaydı

Yorum

• ziyayı özledim ben bu sene ayman tarzı adam alamadık oda bi eksiklik...

Yorum

• hocanın internet sitesi veya mail adresi yok mu renkdaşlar
                              BANA HER YER TRABZON
                              ALPER DALKIRAN

Yorum

• İlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hocanın internet sitesi veya mail adresi yok mu renkdaşlar
                                Benim bidliğim kadarıyla yok abi..

Resmi siteden ulaşılabilir galiba..
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X