Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kabul edelim ya da etmeyelim...

Ersun Yanal büyük hatalar yaptı...

Hangi unsurdan çekiniyor bilemiyorum ama...

Yanlış yapıyor yanlış...

Yorum

• bu akşam hatalıydıııı ferhat yerine jabi keçeli yerine moawad 2.yarıyada gökdenizin yerine barışı koyacaktııı bunların hepsii bence hataaa ama ben hala destek veriyorum...
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• tek pozisyon vermeden maçı kaybettik. bu kadro anca bu kadar futbol oynar. hocam lütfen bu hafta kaleciyi değiştir.
        taraf

Yorum

• Ferhatin, Mustafanin, Hüseyinin bu takimda ne isi var be hocam. Biz TV önünde kahroluyoruz sen nasil dayaniyorsun. Gökdeniz kirmizi gördügü anda Baris Memisi maca sokacaksin. Yine son 15 dakikada degil.

Yattara Ferhata taktik veriyor mac öncesi bana söyle at iste yukardan at yok ayagima at. Bunlar antremanda ne yapiyorlar hicmi birbirleriyle oynamadilar. Hüseyin hem agir hemde kaptanlik ona yakismiyor yakismasini birak uyguluyamiyor. Diger oyunclular hakeme itirat etdigi zaman veya bize karsi bir olay oldugu zaman en son o geliyor, yani sorumluluk almiyor.
          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Hocam artik kadro da radikal degisliklere gitmen lazim..en arkadan basla..
            Sonuna kadar arkandayiz..

Yorum

• Hocam seni eleştireceğim hiç aklıma gelmezdi ama bu Sayed Moawad konusunda sizi anlamak mümkün değil
              daha ne bekletirsin adamı yanı başında
              çıkar sahaya hem sen gör hem bizler görelim neymiş neyin nesiymiş
              sakatlık harici hiç bir mazeret ve mantık onun kulübede oturmasını kabul etmez
              sakat ta olmadığına göre sorun ney bari açıklada bilelim.
              çok tuhaf şeyler oluyor ama hayırlısı bakalım.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ersun yanal ı degerlendirmek için seneye kendi takımını kurup oynattıgında görücez.şimdi ziyanın borçlarını ödüyor...
                TRABZONSPOR

Yorum

• Genelde hocayı savunurum ve beğenirim ama son zamanlarda bence kadro seçiminde çok büyük yanlışlar yapıyor. Keçeli solda dökülürken kendi aldırdığı Mısırlıyı kulubeye hapsetmesi anlaşılır gibi değil. Elinde Barış Memiş gibi maçın kaderine etki edebilecek pırlantı gibi bir oyuncu varken onu da oynatmamasına çok şaşırıyorum. Daha çok genç, yavaş yavaş oynasın,tecrübe kazansın filan gibi bahanelere de şiddetle karşıyım. Elin Avrupalısı elinde 16-17 yaşında kaliteli genci oynatmakta hiç korkuyor mu? Örneğin Milan, aldı 18 yaşındaki Pato'yu direk koydu ilk on bire; takip ettiğim kadarıyla adam her hafta atıyor golünü.

Yorum

• Teknik Direktörümüzü elestirilecek hicbir konu yok.Moawad Afrika kupasini kazanmis olmasi Trabzonspor da banko oynamasina yeterli mi , Bu adami acaba ona sorarak mi aldilar ? Kesinlikle hayir.Ne istir anlamadim simdide Ersun Hoca yi begenmiyoruz.Bakin arkadaslar sakin Trabzon lu yerel medya nin duayenlerinin gazina gelipte yanlis seyler düsünmeyelim.Trabzon medyasi Ziya ya yapilanlari Ersun a da yapiyor.Nedeni cok basit,Giray Bulak,Hami Mandirali,Lemi Celik gibi insanlara mevki arayisinda bizim medyamiz.Eger Ersun da giderse artik bizim takimdan gercekten adam olmaz zira bu böyle devam ederse gelecek sezon aramizda olmayacak.Ozaman iste Giray Bulak gibi Hocalar ile bes vites birden kücültüp tekler ve bu takimi bu ligde bir daha zor görürüz.Arz ederim.
                    Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teknik Direktörümüzü elestirilecek hicbir konu yok.Moawad Afrika kupasini kazanmis olmasi Trabzonspor da banko oynamasina yeterli mi , Bu adami acaba ona sorarak mi aldilar ? Kesinlikle hayir.Ne istir anlamadim simdide Ersun Hoca yi begenmiyoruz.Bakin arkadaslar sakin Trabzon lu yerel medya nin duayenlerinin gazina gelipte yanlis seyler düsünmeyelim.Trabzon medyasi Ziya ya yapilanlari Ersun a da yapiyor.Nedeni cok basit,Giray Bulak,Hami Mandirali,Lemi Celik gibi insanlara mevki arayisinda bizim medyamiz.Eger Ersun da giderse artik bizim takimdan gercekten adam olmaz zira bu böyle devam ederse gelecek sezon aramizda olmayacak.Ozaman iste Giray Bulak gibi Hocalar ile bes vites birden kücültüp tekler ve bu takimi bu ligde bir daha zor görürüz.Arz ederim.
                      Sevgili kardeşim, önce avatarın için tebriklerimi ileteyim. sonra da meramımı anlatayım...Kendi adıma konuştuğumu da belirteyim...

Eleştiri tabii ki olacak, mesela kendi açımdan Ersun Hoca'nın hatalı olduğunu düşünüyorum. Böyle düşünmem Ersun Hocanın gitmesini istediğimden de değil. Mevcut Türk teknik direktörlerinin içinde kalibresi en yüksek, en programlı, en donanımlı ve en arzulu teknik direktör Ersun Yanal'dır. Tüm bunların yanında Türk teknik direktörleri içerisinde de en şanssız adam Ersun Yanal'dır.

Geçmiş yönetim - köklerine kibrit suyu- Ersun Hoca'nın hiç bir isteğini yerine getirememiştir, getirmemiştir. Ersun Hoca'nın eline de kör, topal ve de yolunmuş bir kadro bırakmışlardır. Daha önce de belirttim bu şansszılık ve kötü kadro içerisinde Ersun Yanal çok büyük işler başarmıştır. Başarmıştır ama bu hatasız olduğu anlamına da gelmemektedir.

Tabii ki saygı göstereceğiz tercihlerine. Lakin bazı hamleleri yapmakta ya kendini güçsüz hissediyor ya da o hamleleri gereksiz görüyor. Her iki halde de hatalı olduğunu düşünüyorum. Teknik anlamda kendimize göre ufak eleştirilerde bulunabiliriz. Ya de ne bileyim, belki gerçekten biz yanılıyoruzdur.

Ersun hoca mevcut durumu itibariyle kötü bir takımdan savaşan ve iyi oynamaya çalışan, kısım kısım iyi oynayan, pas yapma oranı artan bir takım yaratmıştır. Ama hataları da yok değildir elbet...

Bu açıdan baktığımda bir kez daha tekrarlıyorum. Ersun Hoca'ya sitemlerimiz ona olan büyük güvenimizden kaynaklanmaktadır. Zikrettiğin isimlere istihdam alanı açmak için işini iyi yapanlara yol verilecekse daha çok ağlarız buralarda onu da belirteyim.

Yorum

• bircok basin yayin organlarinda yer alan haber göre trabzonspor teknik direktörlügüne seneye giray bulak getirilecekmis.egerki bu dogruysa bende bu takimi birakiyorum arkadas.bunun milliyetcilik ile alakasi artik kalmadi.bu kafatasci zihniyet ile trabzonspor ancak ikinci ligde bir yerlerde tutnmaya calisir.
                        Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bence hem karizmatik hem de adam gibi adam zamana ihtiyacı var ve ben ümitkiyim başarılı olacak önümüzdeki sene başarılar hocam....
                            TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• bence türkiyenin en iyi hocalarından bir tanesi teknik bilgisi üst düzey bir kere okullu bu işi bilgisayarla istatislikle yapıyor geleceğim morinhosu ama tabi önce bunu yapacak bir takım lazım aymanla hüseyinle başarı yakalanmaz
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kokuşmuş "özevlat" ayaklarına yatıp Ersun hocayı gönderdiklerini öğrendiğim ilk gün imzamdaki
                                "sokaklar" kısmını "Trabzonspor yönetimi" olarak yeniden düzenleyeceğim.
                                selam ve hürmetle.
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim