Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buda adama sahip çıkmak lazım yoksa ayağına çelme takmak isteyen çok olacaktır....
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Tek konuda kızmıştım oda kaleci kararı sonrasında ama maç sonunda yaptığı açıklamalar mantıklı geldi bana Tolga iyileşmiş olsaydı tam olarak eminim ki maça onunla başlardı...
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• hocam istediğin adamlar alınmaz ise istifa et git. sana da yazık olmasın. seviyoruz seni..
        taraf

Yorum

• ersun yanal'ın hatası olsa bile ziya'nın yanında devede kulak. bu kadar sert bir uslubu hak etmiyor. yazdıklarımıza dikkat edelim.
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Ersun hocanın oynatmak istediği oyun ortada. ona fırsat verilipte kendi kadrosunu oluşturabilirse çıkışa geçeriz.
            ziya hocaya istediğin en ii damları al oynatmak istediği futbolla hiç bir yere varılamazdı.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun hocanın oynatmak istediği oyun ortada. ona fırsat verilipte kendi kadrosunu oluşturabilirse çıkışa geçeriz.
              ziya hocaya istediğin en ii damları al oynatmak istediği futbolla hiç bir yere varılamazdı.
              bunu ligin ikinci yarısında görecez.kendi istediği adamları alınca yani.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• mükemmel oynatıyo mükemmel!
                febe maçında çok iyi oynattı.aynı bu futbola yönelik oyuncuları aldık mı tmm..
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun hocanın oynatmak istediği oyun ortada. ona fırsat verilipte kendi kadrosunu oluşturabilirse çıkışa geçeriz.

Yapmayin arkadaslar kanimca Ziya Dogan a cok ön yargili davranmayalim.Tamam Takimin ve Kadro nun durumu ortada ücüncü sinif adamlar ile dolu takim Gäkdeniz haric.Ama bu isleri tek basina yapmadi Ziya hoca yaninda bu isden iyi anladigini sanan Albayrak yönetimi vardi.Artik geriye dönmenin bize bir katkisi olmaz bu takim nasil saha kalkar onu tartisalim.Ersun Hoca sistemli ve hedefli bir trabzonspor icin bulumaz adam yanliz hedefi o degil yönetim koyacak ve ona göre Program olusturulacak.
                  Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• ersun hoca kaleci tercihlerini dikatli yapsın yeter .
                    SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• ersun hoca ile en az 5 yıllık mukavele yapılmalı

üstüne hoca yok . insan psikolojinden çok iyi anlıyor birkere

ziya gibi futbolcuyu koşan amele olarak görmüyor

bir iki transferle bu takım çok değişecektir buna inanıyorum ama

tek korkum hiç kaleci transferi bahsi geçmiyor

bu takım bu kalecilerle gitmez

bunu görmek için daha neyi bekliyorlar anlayamıyorum
                      Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
                      Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• İlk olarak mukemwell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ersun hoca ile en az 5 yıllık mukavele yapılmalı

evet hepsine katılıyorum...

Yorum

• Ersun hocaya bizden destek var da...

Ara transferde süper transfer yapacaklar umuduyla - benim umudum değildi- beklenilen yönetimden hala tık yok...

Eğer Ersun hoca bu ilkesiz yönetimle çalışmaya devam ederse...

Yazık olur...

En azından bir konuda Z.D'den farkı kalmaz..

Yorum

• İlk olarak mukemwell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ersun hoca ile en az 5 yıllık mukavele yapılmalı

bir iki transferle bu takım çok değişecektir buna inanıyorum ama

tek korkum hiç kaleci transferi bahsi geçmiyor

bu takım bu kalecilerle gitmez

bunu görmek için daha neyi bekliyorlar anlayamıyorum
                            iyi hoş 5 sene yapsınlarda bi durun bakalım.daha bence yanalın başarılı olduğundan söz edemeyiz.hatta geldiği günden beri grafiğinede bakarsak başarısızdır.arada yapacağı transferlerle ve takımı yönetimiyle yanalın asıl durumu 2. yarıda belli olacak.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iyi hoş 5 sene yapsınlarda bi durun bakalım.daha bence yanalın başarılı olduğundan söz edemeyiz.hatta geldiği günden beri grafiğinede bakarsak başarısızdır.arada yapacağı transferlerle ve takımı yönetimiyle yanalın asıl durumu 2. yarıda belli olacak.
                                Trabzonspor'a yakışan futbol oynuyoruz. Rakibimiz maç boyunca bizi ezmiyor. Ezilmiyoruz ve alnımızın akıyla mücadele ediyoruz.

Gerçi sende haklısın. Bu kadroyla ne kadar verim alabilirsinki hocadan.

Abcdef , o bayrak Z.D için asılmıştı =)

Ersun Hoca zaten hucüm futbolu oynatıyor
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim