Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sayın hocam, sevgili hocam Barış'a şans ver artık.....
    Barış'ı son zamanlarda kırmızı bültenle arar olduk.
    Gelen bilgiler kafasının karışık olduğu, Ersun Hoca'nın onca ilgisine rağmen ilerlemeyi bırakın gerilediği yönünde. Kısa bir süre önce Hoca'nın; "Aklını başına al, böyle devcam edersen seni Karadenizspor'a göndermek zorunda kalırım." diye kendisini uyardığına dair haberlere rastladık. Ne kadar doğrudur bilinmez.

Genel anlamda Ersun Hoca'nın gençleri oynatmadaki cesaretini bu zezon göremiyoruz. Bunun ne kadarı oyuncuların formsuzluğudur, ne kadarı zirve mücadelesinin getirdiği baskıdandır tam olarak bilinmez.

Her şeye rağmen Trabzonspor'un yarınları adına genç oyuncuları oynatarak risk alması gerektiği görüşündeyim.

Yorum

• ersun hocam bi maçta beni oynat
      taraf

Yorum

• Hoca kadroyu bozsa, iyi giden takım bozulur mu?
        Song'u kesse, Song sigortaydı ona niye dokundun?
        Barış'ı oynatsa, bu yürüyemiyor bile niye oynattın?
        Fatih'i,Buğra'yı oynatsa, Serkan ve Cale iyiydi?

demeyecek miyiz ?
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Ersun Hoca, İBB maçından sonra Colman'ın penaltı kullanma isteği ile ilgili olarak "Saha içinde herkesin görevi belli." demişti.

Acaba Umut'a penaltı atma görevi o maçtan sonra mı verildi???

Yorum

• Yazıklar olsun sana, çalıştırdığın takımlar boşuna formdan düşmüyor.
            Sen Colman gibi topa vurmasını bilen oyuncuya penaltı attırmıyorsun da, umut gibi bir kazmaya neden attırıyorsun.Adını duydum deli oldum.Karşındaki rakip en az gol yiyen takım. Kumar oynanır mı?Güya gol atınca morali düzelecek daha çok gol atacak!!! Düşünceye bak.
            Yatara takımın penaltıcısı değil miydi?
            Kaybedilen 2 puanın hesabını kim verecek????

Yorum

• Bu kritik haftada, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye puan kaybedebileceği bir haftada böyle kumar oynanmaz Ersun Hoca. Futbolcuların kendini geliştirmesinimi bekleyeceğiz yoksa seninmi? Sanki oynadığımız takım Hacettepe, sanki en yakın rakibimizin 10 puan önündeyiz. Bu kadarda oyunun gidişatını olumsuz etkilemenin alemi nedir? Yazık yahu bu taraftara. Git gide umudumuzu azaltıyorsun.
              Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• Hocam , Umut ' a penaltı attırmak neyin nesiydi Allah aşkına . Colman , Selçuk , Yattara biz atmayalım mı dediler . Onlar atmadı bari Gökhan Ünal atsın . Bu takımın penaltıcısı kim yahu ?

Her maç değişik birimi ilk sıraya yükseliyor ?

1-0 ' dayken oyuna müdahele etmen lazımdır birde bana göre .

Yorum

• oyuna müdahele etmekte her zamanki gibi geciktin hocam...ersun yanal düşüşünü bekleyenleri mahçup etmiyceksin galiba takım 1 tane önemli maçı kazanamadı...

Yorum

• Baştan sona hatalı bir yönetim..

Penaltı pozisyonundan başlayalım hocam.. Hani bu takımın penaltıcısı belliydi.?

Eğer bu takımın penaltıcısı Yattara ise Umut denen beceriksiz futbolcu neden penaltı kullanıyor..? Maçtan sonra kim kendini iyi hissediyor ise o kullanır diyosunuz. Kendiniz bile inanmıyosunuz buna değilmi.?

Hocam bırakın Allah aşkına ya. Karşınızda çocuk taraftar yok sizin.. Maçın yıldızı Colman'ı oyundan alıyosunuz.. 90 dk varlık göstermeyen Selçuk oyunda duruyor.

İ.B.B maçında penaltı için Colman'ı küstürdüğünüze değdimi peki.? Oyuncuları bana göre analiz edememişsiniz.. Maçtan sonra yaptığınız tüm açıklamalar çelişkili..

Hala yeni takımız diyosunuz.. Ligin ilk yarısı bitecek hala aynı söylem.. Bıktık inanın bıktık..
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• hocam bende eleştirmeye başlıyorum artık
                      1-umutun saha olmasını geçtim penaltı da neyin nesi ????
                      2- bu isaac neden oynamaz bu takımda
                      3-selçuk adam resmen bağırıyor sakatım ben eksik oynatırım takımı ; neden ceyhun oynamaz
                      4-takımın değil sahanın en iyisi colman neden çıktı

Yorum

• Haftalardır aynı değişiklikler ısaac gökhandan umuttan dahamı kötü her maç ya 78. dakikada yada 81 dakikada oyuna sokuyosun. tel tel dökülen bi gökhan var sahada haftalardır ısaac'i 78 dakika yanında saklıyorsun. Yahu adam demezmiki bu forvetler bu kadar formsuzken bırakın 11'i 46. dakikada bile oyuna giremiyorum. Birileri bana kızacak kesin ama ben böyle düşünüyorum. Yanlış yapıyorsun ersun hoca. Bi dediğin diğerini tutmuyor. Takımın penaltıcısı belli diyorsun sonra tükürdüğünü yalıyosun.

Aynen kopyalıyorum;
                        ""Penaltıyı Umut'un atması ile ilgili bir soruya da, kendisini iyi hisseden oyuncunun penaltı attığını belirtti. Herkesin kaçırabileceği bir durum olduğunu ve bu durumu normal karşıladığını sözlerine ekledi.""

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 31. dakikada kaçan penaltı maçın sonucuna tesir etmiştir. Başka konu başlıklarında da dile getirdim nacizane görüşümü burda da bildireyim belki ersun hoca bi girip bakıyodur yazılanlara?
                        Bu takım 2 forvet oynamaz. Hatta gökhan+umut'dan bi forvet bile çıkmaz bana göre ama neyse. Tek forvete acilen dönmeli takım orta saha 5'lenmeli, çok geç olmadan..
                        Uftin Karalardayım...

Yorum

• Penaltı konusunda başlı başına suçu var Colman penaltı atmak isteyince takımın penaltıcısı Yattara oluyo başka zaman penaltı olunca takımda iki penaltıcı varmışta ikisinden biri atarmış mış... Oyuna müdaheleler hem çok yalnış hemde geçti.Biz gölü bulduktan sonra takım hata yapmaya devam ediyodu fakat hocamız bunları sadece seyretmekle yetindi. Hocamız takımı iyi çalıştırıyo falan olabilir ama oyuna müdahele konusunda çok zayıf olduğunu düşünüyorum artık ezberledim her maç aynı şeyler... Bakalım nereye kadar gidicek böyle!!!!

Yorum

• bu umutu kazanmak için daha ne yapacan merak ediyorum
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• umut gökhan ve yattaraya neden çok tahammül ediyor anlamış değilim isaaci 11 de başlatmalı ve de oyuncu değişikliklerini çok geç yapıyor ilk değişiklik 80 de oldu

Yorum

• hocam umuta penaltıyı sen at demiş olamassın değilmi?
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim