İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bak kardesim delikanlılık degil sadece karısma dedim vede son kez söleyim jefi 18 e bile almasın ozaman . ayrıca sokaktan biri bile ahmet ten iyi kalecidir bu adamı o kalede görmekten se takım küme düssün razıyım .yakısmıyor bu adam bu kaleye.
ahmeti kalede gören fenerli yazarlar bile sevinmiş bu kadar basit..SAVAŞA HAYIR.....
Yorum
-
İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca sokaktan biri bile ahmet ten iyi kalecidir
O zaman sende Ahmet'ten iyisindir. Neden kaleci olmuyorsun ?
--
Ersun Yanal'ı eskiden bu kadar sevmezdim. Haz almazdım.
Ama bizim teknik direktörümüz olduktan sonra kendisini tanıdım. Bütün maç sonu röportajlarını dinledim. Gerçekten çok iyi bir teknik direktör.
Sonuna kadar arkasındayız.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
kardesim sizde anlama özürümü var .CHOVY SANA DİYORUM İYİ OKU.
eger takımdan ayrılmak isteyen bi adam yerine trabzonsporu yasacak birini oynatıyorum demek se bu yanalın bahanesi ,böle diyen bir adam 18 e de almaz anladın mı.türkürdügünü yalamaz.trabzon sevgisi istyiosa iste paf ın kalecisini koysun onda daha fazla trabzon sevgisi vardır.
manrık bu oynatmama sebebi bu ise direk kadro disi bırakır normalde olan birisi anladın umarım.
ayrıca ilk 18 i bana mı soracakmıs .yok sana sorsun istersen istersen seni de alsın yazdıkların kadar da gol atabilirsin belki...SAVAŞA HAYIR.....
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman sende Ahmet'ten iyisindir. Neden kaleci olmuyorsun ?
--
Ersun Yanal'ı eskiden bu kadar sevmezdim. Haz almazdım.
Ama bizim teknik direktörümüz olduktan sonra kendisini tanıdım. Bütün maç sonu röportajlarını dinledim. Gerçekten çok iyi bir teknik direktör.
Sonuna kadar arkasındayız.
neden mi ahmet gibi herifler den fırsat bulamadık bi yanal bi z doganı mız olmadı 23 yasında bırakıp meslek yapmaya mecbur edildik anladın dostumSAVAŞA HAYIR.....
Yorum
-
İlk olarak umraniye34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGÖkdenİz BoŞ Kaleye Atamadi Anda Ersun Yanal YÜz İfadesİnİ GÖsterdİler Çok ÜzÜldÜm Adam 40 Yillik Trabzonlu Gİbİydİ Kahroldu Resmen''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
bir önceki sayfada maç sonrası demecini yazmış bir arkadaşımız sağolsun.Demeci bir kaç sefer okudum şimdi ise demeci verirkenki yüz ifadesini merakla bekliyorum.
ben ersun hocanın samimiyetine inanıyor ona ve ona güveniyorum.sorun şu ki aynı inanç derecesine sahip olmayan insanların saha içerisinde bizim lehimize oynadığını zannetmesidir
örneğin,
1-hüseyinin dün akşamki durumu(kendisi bilmeyerek hatta ve hatta bilerek gol atsaydı bizim kalemize koymazdı ama resmen attırdı)
2-T.coranın forma konusundaki o acziyetini gözler önüne seren o video/görüntü.rezilliğin son perdesi......mutedil dalgalı..
fırtına ihtilal efsane
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum