Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neden gitmek istediğini git menajerine sor. Ben menajeri değilim.

Ahmet sakatlanmadı. Takımdan ayrılmak isteyen biride kaleye geçmedi.

Ersun Yanal , Trabzonspor için bir şanstır.

Oynattığı futbol ortada , bu kadar kısıtlı kadroya rağmen böyle seyrigüzel maç izlemek güzel bir duygu.
    belki ersun yanal ahmeti oynatarak belki hata yaptı ama oynattığı futbolu oynatan 1 tane maç söyleyin yok veya en azından ben seyretmedim sen takma kafanı böyle takıntılı kişilere
    sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• incememed tamam belkim maci kaybettik
      ama ersun hoca ne yapsin
      bende kiziyorum niye ayman niye huseyin niye umutta niye ahmeti oynatiyor diye
      ama adam ne yapsin elinde mazeme yok
      ama dun yinede guzel futbol oynadik

Yorum

• bak kardesim delikanlılık degil sadece karısma dedim vede son kez söleyim jefi 18 e bile almasın ozaman . ayrıca sokaktan biri bile ahmet ten iyi kalecidir bu adamı o kalede görmekten se takım küme düssün razıyım .yakısmıyor bu adam bu kaleye.

ahmeti kalede gören fenerli yazarlar bile sevinmiş bu kadar basit..
        SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Oldu.. sana soracak 18'e kimi alacağını yada kimi oynatacağını ..Hey büyük Allahım

Yorum

• ahmeti oynatmasin jeffersonu oynatmasin tolga sakat
            eh o zaman kalede kim oynicak sen mi????

Yorum

• İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ayrıca sokaktan biri bile ahmet ten iyi kalecidir

O zaman sende Ahmet'ten iyisindir. Neden kaleci olmuyorsun ?

--

Ersun Yanal'ı eskiden bu kadar sevmezdim. Haz almazdım.

Ama bizim teknik direktörümüz olduktan sonra kendisini tanıdım. Bütün maç sonu röportajlarını dinledim. Gerçekten çok iyi bir teknik direktör.

Sonuna kadar arkasındayız.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• kardesim sizde anlama özürümü var .CHOVY SANA DİYORUM İYİ OKU.

eger takımdan ayrılmak isteyen bi adam yerine trabzonsporu yasacak birini oynatıyorum demek se bu yanalın bahanesi ,böle diyen bir adam 18 e de almaz anladın mı.türkürdügünü yalamaz.trabzon sevgisi istyiosa iste paf ın kalecisini koysun onda daha fazla trabzon sevgisi vardır.

manrık bu oynatmama sebebi bu ise direk kadro disi bırakır normalde olan birisi anladın umarım.

ayrıca ilk 18 i bana mı soracakmıs .yok sana sorsun istersen istersen seni de alsın yazdıkların kadar da gol atabilirsin belki...
                SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O zaman sende Ahmet'ten iyisindir. Neden kaleci olmuyorsun ?

--

Ersun Yanal'ı eskiden bu kadar sevmezdim. Haz almazdım.

Ama bizim teknik direktörümüz olduktan sonra kendisini tanıdım. Bütün maç sonu röportajlarını dinledim. Gerçekten çok iyi bir teknik direktör.

Sonuna kadar arkasındayız.

neden mi ahmet gibi herifler den fırsat bulamadık bi yanal bi z doganı mız olmadı 23 yasında bırakıp meslek yapmaya mecbur edildik anladın dostum
                  En son ince_memed tarafından düzenlendi; 23.12.2007, 12:53. Sebep: harf eksik
                  SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Neyse dostum haklısın..

Yorum

• ersun hoca iyi trabzonun başındasın bize arzuladığımız futbolu oynatıyosun

Yorum

• Ersun Yanal bizi Şampiyon yapamazsa kimse yapamaz arkadaşlar ben bunu iddia ediyorum

Yorum

• GÖkdenİz BoŞ Kaleye Atamadi Anda Ersun Yanal YÜz İfadesİnİ GÖsterdİler Çok ÜzÜldÜm Adam 40 Yillik Trabzonlu Gİbİydİ Kahroldu Resmen

Yorum

• İlk olarak umraniye34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            GÖkdenİz BoŞ Kaleye Atamadi Anda Ersun Yanal YÜz İfadesİnİ GÖsterdİler Çok ÜzÜldÜm Adam 40 Yillik Trabzonlu Gİbİydİ Kahroldu Resmen
                            evet ya bende gördüm cok üzüldü o üzüldü diye ben de ayrı bir üzüldüm biz hocamızla çok iyi işler yapacagız buna adım gibi eminim..
                            ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• bir önceki sayfada maç sonrası demecini yazmış bir arkadaşımız sağolsun.Demeci bir kaç sefer okudum şimdi ise demeci verirkenki yüz ifadesini merakla bekliyorum.
                              ben ersun hocanın samimiyetine inanıyor ona ve ona güveniyorum.sorun şu ki aynı inanç derecesine sahip olmayan insanların saha içerisinde bizim lehimize oynadığını zannetmesidir
                              örneğin,
                              1-hüseyinin dün akşamki durumu(kendisi bilmeyerek hatta ve hatta bilerek gol atsaydı bizim kalemize koymazdı ama resmen attırdı)
                              2-T.coranın forma konusundaki o acziyetini gözler önüne seren o video/görüntü.rezilliğin son perdesi
                              ......mutedil dalgalı..
                              fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Bize futbolun güzelliklerini hatırlattığın için teşekkürler Ersun hoca.İnşallah daha güzellikler yaşatacaksın bizlere.
                                Sonuna kadar destekçinim.
                                Sen ağlat biz severiz seni...
                                Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                                ts_mania

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X