Buda adama sahip çıkmak lazım yoksa ayağına çelme takmak isteyen çok olacaktır....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun hocanın oynatmak istediği oyun ortada. ona fırsat verilipte kendi kadrosunu oluşturabilirse çıkışa geçeriz.
ziya hocaya istediğin en ii damları al oynatmak istediği futbolla hiç bir yere varılamazdı.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
bunu ligin ikinci yarısında görecez.kendi istediği adamları alınca yani.İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hocanın oynatmak istediği oyun ortada. ona fırsat verilipte kendi kadrosunu oluşturabilirse çıkışa geçeriz.
ziya hocaya istediğin en ii damları al oynatmak istediği futbolla hiç bir yere varılamazdı.
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hocanın oynatmak istediği oyun ortada. ona fırsat verilipte kendi kadrosunu oluşturabilirse çıkışa geçeriz.
ziya hocaya istediğin en ii damları al oynatmak istediği futbolla hiç bir yere varılamazdı.
Yapmayin arkadaslar kanimca Ziya Dogan a cok ön yargili davranmayalim.Tamam Takimin ve Kadro nun durumu ortada ücüncü sinif adamlar ile dolu takim Gäkdeniz haric.Ama bu isleri tek basina yapmadi Ziya hoca yaninda bu isden iyi anladigini sanan Albayrak yönetimi vardi.Artik geriye dönmenin bize bir katkisi olmaz bu takim nasil saha kalkar onu tartisalim.Ersun Hoca sistemli ve hedefli bir trabzonspor icin bulumaz adam yanliz hedefi o degil yönetim koyacak ve ona göre Program olusturulacak.Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var
Yorum
-
ersun hoca ile en az 5 yıllık mukavele yapılmalı
üstüne hoca yok . insan psikolojinden çok iyi anlıyor birkere
ziya gibi futbolcuyu koşan amele olarak görmüyor
bir iki transferle bu takım çok değişecektir buna inanıyorum ama
tek korkum hiç kaleci transferi bahsi geçmiyor
bu takım bu kalecilerle gitmez
bunu görmek için daha neyi bekliyorlar anlayamıyorumSevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..
Yorum
-
İlk olarak mukemwell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun hoca ile en az 5 yıllık mukavele yapılmalı
evet hepsine katılıyorum...
Yorum
-
iyi hoş 5 sene yapsınlarda bi durun bakalım.daha bence yanalın başarılı olduğundan söz edemeyiz.hatta geldiği günden beri grafiğinede bakarsak başarısızdır.arada yapacağı transferlerle ve takımı yönetimiyle yanalın asıl durumu 2. yarıda belli olacak.İlk olarak mukemwell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun hoca ile en az 5 yıllık mukavele yapılmalı
bir iki transferle bu takım çok değişecektir buna inanıyorum ama
tek korkum hiç kaleci transferi bahsi geçmiyor
bu takım bu kalecilerle gitmez
bunu görmek için daha neyi bekliyorlar anlayamıyorum
Yorum
-
Trabzonspor'a yakışan futbol oynuyoruz. Rakibimiz maç boyunca bizi ezmiyor. Ezilmiyoruz ve alnımızın akıyla mücadele ediyoruz.İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi hoş 5 sene yapsınlarda bi durun bakalım.daha bence yanalın başarılı olduğundan söz edemeyiz.hatta geldiği günden beri grafiğinede bakarsak başarısızdır.arada yapacağı transferlerle ve takımı yönetimiyle yanalın asıl durumu 2. yarıda belli olacak.
Gerçi sende haklısın. Bu kadroyla ne kadar verim alabilirsinki hocadan.
Abcdef , o bayrak Z.D için asılmıştı =)
Ersun Hoca zaten hucüm futbolu oynatıyor
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum