futbol gerçekten güzeldi.ama sonucu haketmedik harbidende.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
ersun hocamıza ve bilgisine güveniyorum.ondan tam verim alabilmek için revize süresini beklemek gerektiği düşüncesindeyim.şöyle ki bugun oynanan futbolda kalite vardı ama bireysel hataların sonuca bu denli etki etmesinde teknik anlayıştan söz edilemez.takım olarak daha iyi olabileceğimiz o süreyi de atlattıktan sonra daha iyi olacağız......mutedil dalgalı..
fırtına ihtilal efsane
Yorum
-
hocam dün akşam sana olan güvenimizi boşa çıkarmadığın için teşekkürler...rakibi bozan son dakikaya kadar gol arayan bir takım meydana getirmeye başladığını gördüm dün akşam..işte gerçek ersun yanal bu dedim...eldeki mevcut kadroyla bu kadar yapabildiğine göre takviyelerle dahada iyisini başarabileceğine eminim...
Yorum
-
Bir teknik direktör bir takımı hele bu oyuncularla bu kadar da geliştirebilmiydi inanamıyorum.Her yerde basıyorduk.Hücüm oynuyorduk.2.yarı resmen tek kale oynadık.Ama tabikide bu oyuncularla bukadar.1-2 takviye so nra takım eski günlerine döner ve TRABZONSPOR'U izlemeye başlarız diyorum ben.Més Que Un Club
Yorum
-
Ersun Yanal'a ,
Bize futbol izlettirdiğin için ,
Bize Yattara ve futbolun güzelliklerini izlettirdiğin için,
Bize hücum mantelitesini uyguladığın için ,
Sonsuz teşekkür ederim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanal bravo sanaen kısa zaman da defolup gitmen dilegiyle.senden hoca moca olmaz...
Ahmet şahini kaleye koyan birinden hoca falan olmaz..
Al sana cevap.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
ya ölemi,biliyorum .madem jefersonn u bu sebeple almadı kadroya ya ahmet sakatlansaydı nolacaktı.maca trabzonspordan ayrılmak isteyen bi kalceciyle nasıl oynayacaktı.sacmalamayın sizde bu yalana ianıyorsunuz.mukavelesi bittigine güne kadar her futbolcu oynar oynayabilir..böyle sacmalaık olmaz.
ayrıca bu adam neden gitmek istiyor bunun cvbını da verirsen sevinirrim.bravoymus trabzon attıgı iki gole sevinecek kadar küçülmedi.ama sayenizde küçülecek gibi...SAVAŞA HAYIR.....
Yorum
-
Neden gitmek istediğini git menajerine sor. Ben menajeri değilim.
Ahmet sakatlanmadı. Takımdan ayrılmak isteyen biride kaleye geçmedi.
Ersun Yanal , Trabzonspor için bir şanstır.
Oynattığı futbol ortada , bu kadar kısıtlı kadroya rağmen böyle seyrigüzel maç izlemek güzel bir duygu.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
takımdan ayrılamk ,steyen bi adam neden kulübed de o zaman bana bunu cvple kadro dısı bırak.bu yalana cocuklar bile inan maz
neden ayrıllıyor biliyomusun adamı kimse oynatmadı laz diye karadenizli diye o tolga ve ahmet denen bozmaları oynattılar da o sebepten gitmek istiyor.
musampa szymek marcelinho risp fatih eller stepanov hepsi nasıl ve neden gitmek istediler se bu adam da o sebepten gitmek istedi.bu aptatllar sürüsü kurumdan kacıyolar vede haklılar.
ben kalede ahmeti görünce ve bu takım yenilince üzülmüyorum cünkü sonuc belli.SAVAŞA HAYIR.....
Yorum
-
Sakalıktan yeni çıkmış bir Tolga Zengin vardı. 18 Kişilik kadroda onun yerine Jefferson'u almış. Ne var bunda ? Mecburiyetten yani. Yoksa Ersun Hoca hiç bir futbolcunun kara kaşına kara gözüne meraklı değil.
Ama burada öyle bir şey söylüyor ki şimdiye kadar nadir duyarız teknik direktörlerden ;
" Bütün kalbiyle beyniyle her şeyiyle Trabzonspor'u yaşayan oyuncuya ihtiyacımız var. "
Neye ihtiyacımız olduğunu biliyor.
Hocamızın arkasındayız!
( Marce,Szymek,Kiki , Step .. Bunların gitme nedeni ilk başta Z.D dir. )Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden gitmek istediğini git menajerine sor. Ben menajeri değilim.
Ahmet sakatlanmadı. Takımdan ayrılmak isteyen biride kaleye geçmedi.
Ersun Yanal , Trabzonspor için bir şanstır.
Oynattığı futbol ortada , bu kadar kısıtlı kadroya rağmen böyle seyrigüzel maç izlemek güzel bir duygu.
Yorum
-
İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam kalbiyle trabzonsporu yasmayan bi adamı ozaman ilk 18 de almasın madem derdi o anladın.
chovy misin nesin sen de kimsin.susta seni herkes adam bilsin...
Yorum
-
İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam kalbiyle trabzonsporu yasmayan bi adamı ozaman ilk 18 de almasın madem derdi o anladın.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum