istikrardan yanaydım ama dün akşamki rezaletin açıklaması yok..istifa edersin umarım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun Yanal kayıtsız şartsız destek dedik ama Rize Fener ve Başakşehir maçındaki yapmadığı müdahaleler sebebiyle ben de zaten bitmişti yoksa dün ki facianin Ersunla falan ilgisi yok.. Dün akşamın hiçbir şekilde izahı yok bunu zaten rakip hocadan kabul ediyor..
Fazla konuşacak bir şey de yok buna takatim de yok..
Hoca adayım Riza Calimbaydir ama takımdaki Olcay gibi papazlara değil hakedene formayı verecek bir yabancı hocaya da hayır demem.
Castillo kenarda oturuyor Olcay ve Volkan sahada.Boyle bir adalet yok..
Olcayi da al git Ersun artık yeter..
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal kayıtsız şartsız destek dedik ama Rize Fener ve Başakşehir maçındaki yapmadığı müdahaleler sebebiyle ben de zaten bitmişti yoksa dün ki facianin Ersunla falan ilgisi yok.. Dün akşamın hiçbir şekilde izahı yok bunu zaten rakip hocadan kabul ediyor..
Fazla konuşacak bir şey de yok buna takatim de yok..
Hoca adayım Riza Calimbaydir ama takımdaki Olcay gibi papazlara değil hakedene formayı verecek bir yabancı hocaya da hayır demem.
Castillo kenarda oturuyor Olcay ve Volkan sahada.Boyle bir adalet yok..
Olcayi da al git Ersun artık yeter..
neyse polemik oluşturmaya gerek yok.
-
ko-vul-ma-lıEn son Murathan tarafından düzenlendi; 23.09.2017, 15:46.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçekten olcay şahan mı sorun yani gerçekten volkan şen ile olcayı bir mi tutuyorsunuz ?
Olcayin mücadelesine profesyonelligine sonsuz saygım var ama yeteneğine yok..
Gol atmasına rağmen Gençler ve Başakşehir maçında oyundan cikmaliydi ama hoca çıkartamadı.. Gerçi Gençlerde çıktı ama geç çıktı.
18 yaşında Abdülkadirin topla bu kadar üretken iken Olcayin sadece koştuğu için 90 dk sahada kalmasını ben kabul etmiyorum.. Dün ve Başakşehir maçında ne yaptı da 90 dk sahada kaldi mesala.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tutmuyorum tabi ki..
Olcayin mücadelesine profesyonelligine sonsuz saygım var ama yeteneğine yok..
Gol atmasına rağmen Gençler ve Başakşehir maçında oyundan cikmaliydi ama hoca çıkartamadı.. Gerçi Gençlerde çıktı ama geç çıktı.
18 yaşında Abdülkadirin topla bu kadar üretken iken Olcayin sadece koştuğu için 90 dk sahada kalmasını ben kabul etmiyorum.. Dün ve Başakşehir maçında ne yaptı da 90 dk sahada kaldi mesala.
Hele hele hocayla beraber git demek gerçekten şaşırdım, bence takıntınız var Olcaya karşı
Yorum
-
Artık ciddi ciddi komplo olduğuna Ersunun bile isteye Trabzonsporla rezilce oynadığına inanıyorum. Çünkü TD hatası olarak görülemeyecek işler oluyor. İçimizden en az tatktik teknik bilgisi olan biri takımı yönetiyor olsaydı Vallahi minimum 16 puanımız vardı hatta 6da 6 yapmıştık.
Ersun eğer sabotaj değilse geriye kalan seçenek Kendini takımdan ve camiadan ve şehirden çok üstlerde görüp Trabzonsporda bulunuşunu bizim için bir lutuf olarak görüyor. İspatı da mümkün.
KonyaSpor Fb maçı Td Ersun yanal ilk yarı 2-0 fb önde maç sonucu 3-2 Konya galip. Maç sonu açıklaması " Taraftarlarımızı çok üzdük buna hakkımız yok
Trabzonspor - Alanaya maçı Td Ersun ilk yarı 3-1 maç sonu 3-4 Açıklama "Taraftarlar bu denklemde önemli değil önemli olan takım içi iletişim.
Buyurun bu Trabzonspor taraftarı da kim oluyormuş demek değil midir?Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcay 2.yarı bana göre de çıkmalıydı ibb maçında ve bu maçtada (gerçi bu maçta oyuncu tartışmam) ancak ilk yarıda yaptıklarını görmemek haksızlık bence.
Hele hele hocayla beraber git demek gerçekten şaşırdım, bence takıntınız var Olcaya karşı
Evet geçen sene ciddi katkı verdi bu sene dönem dönem iyi de oynadı ama genel anlamıyla benim için yetersiz bir oyuncu..
Hadi 11 oynattın ama adam dökülüyor neden çıkarmiyosun..Gençler Başakşehir Alanya hepsinde döküldü bu adamda bu kadar ısrar edilecek ne var..
Sadece Olcay değil Burakta son 3 maçta en geç 60 ta oyundan cikmaliydi ama Burak'ın gideri var Olcayin neyi var..
Castillo Rodellega gibi adamlardan sacmasapan ısrarlar sebebiyle yararlanamak zoruma gidiyor yoksa şahıslarla isim yok.
Yorum
-
ben mesela şunu merak ediyorum mesela galibiyet primi veriyorsun şu kadar maç oynarsan ekstra şu kadar para diye anlaşmaya ekliyorsun şampiyon olursa falan Avrupaya giderse filan diye anlaşmaya madde koyuyorsun
neden şu kadar haftada şu puanın altında kalınırsa tazminatsız göreve son verme diye diye madde eklemıyorsun yada şu kadar maç ilk 18 e girmezse tazminatsız yol verme maddesi koymuyorsn
oynamayan adama senelik milyon dolar veriyorsun takım umrumda olmayan hocaya tazminat vermemek için mecbur takım başında tutuyorsun
lafa gelince herkes profesyonel icraat yok hani vizyon nerde
ayıp mı günah mı kendine güvenmeyen hoca gelmesin para alırken iyi iş yapmaya gelince kaynanam öldü depresyondayım...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
kulüp bulamamış bir volkan şen'i takım aldırıp hazır olmadığı halde maça çıkartan castillo'yu ısrarla yedek tutan, hubocan dururken okay'ı stoper oynatan bir adamın trabzonspor'da hala daha teknik direktörlük yapıyor olması üzücü bir durum. Susiç'in "6-0 kaybedeceğimiz maçı 4-3 kazanmak çok enterasan" açıklaması da aslında herşeyi özetliyor. ersun bu takımda kaldığı sürece gelen giden her takım bu trabzonspor'u ezer geçer. daha büyük tarihi rezaletlere hazırlıklı olalım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum