Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Amacı belli artniyet ego ikili ilişkiler hepsi ne ararsan..

Kimse maval okumasın.. Bjk gencler kayseri maçlarını kendi eliyle verdi.. Aytaç takıntısı takıma 2.6 milyon tlye mal oldu.. Hugoyu alması da zaten ahmaklığın daniskası..

Böyle aptalca hatalar yaptıkca eleştiriyi de hakedecek.. Zaten 1. Yarı yeteri kadar kredi tüketti.. Kafayı buraya vermesi lazım.. Lig da kqzanılacak 12 puan 5.2 milyon tl para var

Yorum

• Hala sana olan sinirimi atamadım üstümden! En kötü zamanda dahi destek olduk fakat Hugo'yu oyundan almanı içime sindiremiyorum! Resmen takımın fişini çektin!
      Zorla milleti düşman ediyorsun kendine be adam! Başlarım Aytaç'tan da...
      Hamiş

Yorum

• Tamam N'Doye nispeten düzeldi ama sırf onu 11'de oynatma aşkına hem Castillo'ya kesik atıp hem de Yusuf Yazıcı yerinden edilmez ki.

Aytaç konusuna değinmiyorum bile.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• ​Arkandayız Hocam
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Kayseri'nin ligte kalması ile Aykut, Sefa, Akbaş, Zeki, Muhammet, İbanez, Aytaç gibi gereksiz futbolcuların bu takıma kiralanabileceği, bundan dolayı hocanın bu maçta saçmalıdığını düşünüyorum. Başka türlü açıklanma şansı yok kayseri maçının.
            insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

• Yaziklar olsun terbiyesizce hocaya sallayanlara

Yorum

• Hocanın arkasındayız her zaman ama oyuna müdahale konusuna biraz daha dikkat etmeli büyük hocalar böyle anlarda farkını gösteriyor.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Abes olacak ama evlendikten sonra biraz formu düştü

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abes olacak ama evlendikten sonra biraz formu düştü
                    evet, cünkü adam sadece nisanli
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gol atan ve penaltı kazandıran forveti 65.dk da oyundan almanın asla bir izahı yok
                      Ersun Yanal yeni sezon için bana güven vermiyor

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet, cünkü adam sadece nisanli
                        Nişanmış.. Farketmiyor nişandan sonra kafa geriye gitmeye başladı..

Yorum

• Kesinlikle güvenemiyorum kendisine,inşallah yanılırım
                          Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• yusufu kanatta, ndoye yi 10 numara, castilloyu yedekte bekletmeye devam ederse art niyet ararim ben de hocam kusura bakma. hele rodallega degisikligi felaketti gercekten.

Yorum

• şu ibaneze artık şans ver.
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• sert sistem eleştirileri geldi. bu eleştiriler bu sertlikte yapılıyorsa kazanılan antalya maçından sonra yapılmalıydı, sonuç alamayınca değil. son maçta belirgin bir aytaç etkisi var. okay olsa yine bu kadar problem olmazdı.

bu sistemle antalya maçını kazandı. gençlerbirliği maçında okay oyundan çıktı ve son vuruş eksikliği çok üst düzeyde yaşandı. sistem üzerinden kayseri maçına kadar tam anlamıyla bir kötü sinyal alamadı yani.

konya maçında okay'ın yokluğunda da aynı kötü oyun vardı. orta sahada medjani oynamıştı. ikinci yarı medjani yerine aytaç'ın girmesiyle biraz daha derli toplu görünmüştük. bu veriler ersun hocanın aklında. ama bu eleştirileri yapanların aklında veya umrunda değil. o gün medjani ortasahada oynamaz diyenler, bu gün medjani varken aytaç niye oynuyor diye eleştiri yaptılar. köşe yazarlarından bahsediyorum.

castillo eleştirileri de ağır. hiç dinlenmeden üçüncü sezon yarısını oynuyor, sırf bu yüzden bile dinlendiriliyor olabilir. dakikası, dakikasına uymayan bir adam zaten.

olcay ve yusuf'un birbirinden uzaklaşması ve ndoye'un forvet arkasında takımı yavaşlatması doğru eleştiriler. sistemin değişmesiyle alakalı eleştiriler de doğru ama köşe yazarlarının takımla ilgili az bilgileri ve hocaya karşı soğuk tavırları canımı sıkıyor. bu eleştirilerin hepsi sonuç üzerinden yapılıyor ve tutarlı olmak gibi bir kaygı yok gördüğüm kadarıyla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X