Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adamin dedikleri yapilacakti
    biz bir sezon daha sabir gosterecektik ve ertesi sene yeni stadimizda sampiyon olacaktik

Fakat herzamanki gibi kolay yol secildi!
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Çok üzüldüm.
      6 sezondur aldığım kombineye bu sene ara veriyorum.
      Bıktım artık.
      Hamiş

Yorum

• Anca boş laf. Hangi teknik direktör gelirse gelsin sürekli bir begenmeme, onu kucumsemeler falan. O gelmesin, bu olmasın, sunun heyecanı kalmadı, diğeri çok havada falan. Yeni moda da çok para alıyor modası. Benim bildiğim bu işi bedavaya yapan yok. Adam şampiyonluk yaşamış yerli teknik direktorlerden bir tanesiydi, getirmesi zordu, ancak para vererek getirebilirdin, öyle de oldu. Ama sanırım paraların Trabzonlu dışında birisine verilmesi zoruna gitmiş milletin. Neyse , zaman her şeyi gösterecek. Elbette Ersun Hocanın da hataları vardı ama 1 sezona ihtiyacimiz vardı. Yeni gelen arkadaş kenarda sürekli gülen, kendini yerden yere atan, heyecanlı birisi olsun . Ha bir de para almasın bir zahmet. Babasının hayrına çalışsın. Başarısız da olsa en azından babasına dua ederiz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok üzüldüm.
          6 sezondur aldığım kombineye bu sene ara veriyorum.
          Bıktım artık.
          Bu yönetim gidene kadar kimse ne kombine ne forma nede ligtv almali...asla desteklemem bu brutusleri
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Tazminat da almamış.. paragöze bak sen.!

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yolun acik olsun. Vizyonu fazla geldi bizimkilere
              vizyonu mu ahahaahahahahahah Belkalemi yollayıp Uğur ve Erkan'ı almak gerçekten büyük vizyon sahibiymiş

Yorum

• Cok üzüldüm bizi şampiyon yapacağına inanıyodum gerekli desteği bulsaydi şampiyon olabilirdik 2 sene içersinde
                HAMİ_41

Yorum

• Kel ölür sırma saçlı olur. Çok şükür.... Gelişine sevinmedim çalıştırdığı dönemde çok eksilikleri vareı gidişine sevindim. Taraftarlığımı tartışacak olanlar. Ben Trabzonsporluyum ersunspor, şenolsporlu değilim.... Bu adam gerekli motivasyonu gösterdi mi? Neye sabredecektik? 5-6 oyuncu alacak durumda değildi belki takım... her sene bu kadro oturmadı yeni kurulduyu mu dinleyecektik. Elimizde iyi bir kadro var ve değersizlşetiren adam gitti bu kadar...
                  "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Güle güle hocam capsiz-omurgasiz-yalaka-yalanci biri yuzunden seni de harcadık
                    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Gelmesini bir profesyonel gibi karşılamadığım gibi gidişini de bir profesyonel gibi karşılamıyorum.
                      Saha içindeki duruşu, oyun için hataları vs. bunlar çok önemli değil.
                      Her teknik direktörün yapabileceği hatalardır. Ersun hoca ne ilk, ne de son.
                      Benim en başımdan beri Ersun Hoca'nın karşısında olmamın sebepleri bellidir.
                      Daha önce bu sayfada defalarca yazdım. Tekrar tekrar yazmaya gerek yok.
                      Zaten anlamak istemeyenlere ansiklopedi yazsan fayda etmiyor.
                      Sonuç olarak gitmesine çok sevindim. İnşallah kariyeri başarıyla devam eder.
                      Yeter ki bizden uzak olsun.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Yürü anca gidersin...

Yorum

• Ersun bu gelişinde çok iyi değildi.

Fakat orta sahası Medjani, Salih, Soner, Fatih Atik olan takımda kimse motive etmedi falan demesin. Bu kadrolan ne bekliyordunuz, 75 puan falan mı?

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ersun bu gelişinde çok iyi değildi.

Fakat orta sahası Medjani, Salih, Soner, Fatih Atik olan takımda kimse motive etmedi falan demesin. Bu kadrolan ne bekliyordunuz, 75 puan falan mı?
                            Burceanulu adrianlı henriqueli kadroyla elde edileni elde etse yeterdi...
                            "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Son gidişinde sövmüştüm sana ama bu sefer kendi adıma özür diliyorum senden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X