Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burda basit istifa cagrilarini dillendirmekten vazgecin artik.baskan kovsaydi takim kotu giderken kovardi.kucuk dusunmeyin ve hocaya sonuna kadar destek verin

Yorum

• Hocam gereksiz oyunculara yol ver.

Yorum

• Kazanılan maçtan sonra yazalım da sonra ortaya çıkmıyor olmasın..

Oyun okuyamıyorsun maalesef bu sezon yaptığın değişikliklerin neredeyse tamamı yanlış.

Kazanan haklıdır, kazanan kadro bozulmaz gibi saçma şeylere inanan biri değilim. Bugün sınıfta kaldığını gördüm.

Rodallega'yı oyuna almama gerekçen muhtemelen gol yeriz de forveti çiftlerim ama N'Doye forvet filan değil artık 11 görmemesi gerek..

İkinci yarılarda ısrarla yanlış adamlar çıkıyor. Ayağında top tutan Castillo neden çıkıyor hep hiç anlamadım..

Ben ciddi bir Şampiyonluk yarışında başarılı olacağını sanmıyorum..

Yorum

• Rodallega varken forvette N'doye ısrarını anlamak mümkün değil. Hadi Rodallega formsuz desek 2 haftadır bir futbolcu forma girmez mi arkadaş? Bence maçlara Rodallega ile başlayıp oyunun gidişatına göre N'doye'yi sonra oyuna dahil etmeli. Bu vasfı ile Ersun hoca Mustafa Denizli'ye çok benziyor.

Yorum

• never change a winning team.

hocam felsefeyi anladikta, hugoya sans vermek gerek
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Devam hoca devam ..Tarih yazilacaksa senle yazilacak
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Israrla uzun süre kalmasından yanayım bu galibiyetlerle seneye de hocayla çalışacağına için ayrı mutluyum ama beni fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattı hoca..

Rize maçında oyuncu değiştirmemesi şaka gibiydi..

Dün Ndoye 60 a kadar eyvallah da 85 e kadar niçin oyunda kaldı.

En büyük tehdit unsurun Castillo neden erkenden oyun dışına alınıyor kontradan gol bulup maçları bitirmek varken her maç niçin Çanakkale gecilmezi oynuyoruz..

Hadi kazanma alışkanlığı olsun diye geri çekiliyoruz saygı duyuyorum diyelim de Rize maçı ve dün Ndoye nin 85dk oyunda kalmasının izahı yok..

Neyse sonuna kadar desteğe devam seneye çok daha tehlikeli bir takım oluşturacağına eminim..

Yorum

• Her koşulda hocaya sallayan futbol ukalaları sadece bizde mevcuttur herhalde bi bitmediniz...
                  Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Değişiklikler konusunda bende taraftar gibi düşünüyorum ama oyuncu bazında farklı düşünüyorum. Okayı çıkarmak yanlıştı, yusuf fizik olarak güçlü değil. Bence yusuf çıkmalıydı.

Loading %61..

Yorum

• Hocanın düşüncesi bana göre doğru,Rodellega ve Ndoye üç aşağı beş yukarı aynı kalitede oyuncular bundan dolayı hoca Ndoye'u pat diye kesmek yerine tam zamanını bekleyip kesmeyi düşünüyor büyük ihtimalle 3-4 maç sonrası.Şimdi Ndoye'u kesip Rodallegayı oynattı diyelim ya kötü oynayıp gol atamadı nolacak bu sefer ikisnide kaybedeceksin.

Yorum

• Yenilince yaziyorsun demesinler diye simdi yazalim

Castillo ciktigi an maci Osmanliya verdi hatasini anladi ve Yusuf Erdogan i aldi Yusuf Yaziciyi tekrar ortaya cekti..ama sikinti ne oldu bu sefer ? Yusuf Erdogan rakipten oynadi...Yusuf Yazici da ezildi biraz..

ilk 60 dakika olumlu oyun sergiledik.

Rodallega daha erken girmeliydi...Castillo ise cikmamaliydi..
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hocam Rodaya daha çok şans vermen lazım.
                          Bir de her maç 60-65 dakikalar Castilloyu çıkarıp Medjaniyi alıyorsun.Bu ezbere yapılan değişiklikten vazgeçmen lazım.Her maç farklı değişiklik gerektirebilir.
                          Misal dün Castillo 70den sonra çok daha etkili olabilirdi.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• ersun yanal her türlü kalmalidir. 2 sene sonra 3-5 takviye ile bu takimi kimse durduramaz. (tff haric)

Yorum

• Temel oturmaya başladığına göre artık daha sağlıklı düşünebilirsiniz.
                              Devre arasında izlenen politikanın verimi kadro mühendisliğinde işinize karışmak isteyenlerin karşısında büyük bir koz , böyle devam hocam.

Yorum

• Şu gs ve fb'i gördükten sonra Ersun Yanal'a şükrediyorum, iyi ki Usta bu adamı getirip arkasında durdu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X