Beşiktaş maçından farksız bir oyun vardı Rize maçında da.Kadro yanlışları ısrarla sürüyor.Tamam bir şeyler deneniyor olabilir de Yusuf'tan sol bek olmayacağının anlaşılamaması(ki bu yüzden Yusuf'a yavaş yavaş Zeki Yavru muamelesi yapılıyor,11'ine yazanlarla dalga geçiliyor neredeyse),Erkan'ın formsuzluğuna rağmen oynaması,Bosingwa'nın stoper oyatılma ısrarı,elde Aykut varken(ki Aykut'u beğenmem,onun kadar bile değil bence)Uğur'un tercih edilmesi,bazı oyuncuları tamamen silmesi(Waris,İshak gibi) şeyler gerçekten kafa kurcalayıcı.Kendi takımı olmayabilir anlıyorum;ama bu kadar yanlışı üst üste tekrarlaması ve oynan(a)mayan bu oyuna seyirci kalması düşündürüyor.Önümüzdeki sezona dair asıl endişelerim zaten bunlardan kaynaklanıyor.Bu dengesiz tercihler ve ısrarlar seneye de devam ederse yine 10.hafta başka hoca gelir,sonraki seneye de başka hoca kadrosunu kurar ve biz yine 4.lük kovalarız anca.
Ek olarak : Belkalem'i tercih etmemesini ve önümüzdeki sene istemiyor olmasını anlıyor hatta destekliyorum.Belkalem,iyi bir stoper;fakat bize daha hızlı ve toparlayıcı,lider bir stoper lazım.Belkalem böyle bir stoperin yanında tamamlayıcı stoper olur ki Medjani bu işi ondan daha iyi yapar bana göre.
Ek olarak : Belkalem'i tercih etmemesini ve önümüzdeki sene istemiyor olmasını anlıyor hatta destekliyorum.Belkalem,iyi bir stoper;fakat bize daha hızlı ve toparlayıcı,lider bir stoper lazım.Belkalem böyle bir stoperin yanında tamamlayıcı stoper olur ki Medjani bu işi ondan daha iyi yapar bana göre.

Yorum