Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşi gücü bıraktık birbirimizi mi ihbar edeceğiz. Muhbir miyiz? Burada herkes görüşünü bildirmekte özgür. Müslüman adam hoşgörülü olur.
    Ne hoşgörüsü? Adam alenen hakeret ediyor. Ben sana sövsem şimdi burada görüş mü olacak bu? Herkes aşağılık fikirlerini kendine saklasın. Kimsenin hakeret hakkı yok. Müslümanlıkla da ilgisi yok bunun.
    8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne hoşgörüsü? Adam alenen hakeret ediyor. Ben sana sövsem şimdi burada görüş mü olacak bu? Herkes aşağılık fikirlerini kendine saklasın. Kimsenin hakeret hakkı yok. Müslümanlıkla da ilgisi yok bunun.
      İyi siz de fikirlerinizi kendinize saklayın o zaman.

Yorum

İyi siz de fikirlerinizi kendinize saklayın o zaman.
        Benim fikrimde nefret söylemi yok, laf kalabalığı yapmayın lütfen. Kişinin kılık kıyafetini yargılamak hele hele hakaret etmek kimsenin haddine değil.
        8. Kuşatma

Yorum

• Allah bu fikirde ve düşüncede olanları ıslah etsin.

Şeriata laf eden adam şeriatın Allah'ın koyduğu hükümler olduğunu bilipte yorum yapsın.He inanmıyorsada inananlara saygı duysun ve sussun!!!

Bu iş sıkmaya başladı artık.

Hergün burada sakal vs sebepler üzerinden İslamiyete hakaret edemez kimse.Hele ki bunu düşünce özgürlüğü altında hiç yapamaz.

Bu ülkede Meirelesin sakalı hiç bir zaman sorun olmazken Aykutun sakalını gündeme getirmek artniyetliliktir.

Sayın yönetim bu mesajı başlığa uymuyor diye silebilirsiniz ama aynı hassasiyeti her gün İslamiyete ya da islami kurallara hakaret edenlere karşıda göstermenizi rica ederim.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Benim fikrimde nefret söylemi yok, laf kalabalığı yapmayın lütfen. Kişinin kılık kıyafetini yargılamak hele hele hakaret etmek kimsenin haddine değil.
            Evet laf kalabalığı yapmayalım

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allah bu fikirde ve düşüncede olanları ıslah etsin.

Şeriata laf eden adam şeriatın Allah'ın koyduğu hükümler olduğunu bilipte yorum yapsın.He inanmıyorsada inananlara saygı duysun ve sussun!!!

Bu iş sıkmaya başladı artık.

Hergün burada sakal vs sebepler üzerinden İslamiyete hakaret edemez kimse.Hele ki bunu düşünce özgürlüğü altında hiç yapamaz.

Bu ülkede Meirelesin sakalı hiç bir zaman sorun olmazken Aykutun sakalını gündeme getirmek artniyetliliktir.

Sayın yönetim bu mesajı başlığa uymuyor diye silebilirsiniz ama aynı hassasiyeti her gün İslamiyete ya da islami kurallara hakaret edenlere karşıda göstermenizi rica ederim.
              Arkadaş, müslüman olmasına, şeriatçı olmasına gerek yok. Kafası ortaçağdan kalmayan adam kılık kıyafet işine karışmaz. İnsan hakkı bu, sadece müslümanlar için değil.
              8. Kuşatma

Yorum

• Ya arkadaş iş nerelere gelmiş. Allah bilir haber de yalandır. Kimsenin dinimize hakaret ettiği falan yok. Herkes kendi görüşüne saygı bekleyip karşısındaki insanı kırıyor. Tüm görüşlere saygı duymak lazım. Hele savcıya suç duyurusu falan nedir? Yakışır mı koşa koşa savcıya gidip bir Trabzonsporluyu şikayet etmek bize. Zaten yeterince ayrıldık. Daha fazla ayrılık olmasın aramızda.

Yorum

Arkadaş, müslüman olmasına, şeriatçı olmasına gerek yok. Kafası ortaçağdan kalmayan adam kılık kıyafet işine karışmaz. İnsan hakkı bu, sadece müslümanlar için değil.
                  Burada nedense her zaman İslami yaşayan futbolcular sorun olur.

Artık yaşam tarzına karışılmasına alıştım.Çünkü ikna edemiyorsun.

Kulübe zararı olmadıkça istediği gibi yaşayabilir ama bunu anlatamıyoruz.

Ama bir süredir burada oluşan ortam artık yaşam tarzına karışmayı geçti.Açık açık artık İslamiyete,sünnete dil uzatılmaya başlandı.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Burada nedense her zaman İslami yaşayan futbolcular sorun olur.

Artık yaşam tarzına karışılmasına alıştım.Çünkü ikna edemiyorsun.

Kulübe zararı olmadıkça istediği gibi yaşayabilir ama bunu anlatamıyoruz.

Ama bir süredir burada oluşan ortam artık yaşam tarzına karışmayı geçti.Açık açık artık İslamiyete,sünnete dil uzatılmaya başlandı.
                    Tüm mesajları okudum, dinimize, sünnete hakaret eden birini göremedim.

Yorum

Tüm mesajları okudum, dinimize, sünnete hakaret eden birini göremedim.
                      terör örgütlerini şeriat ile kıyaslamak ya da şeriatçı ilan etmek, sakala laf etmek hakaret değilde nedir.

Sakal uzatmak benim inancıma göre sünnettir.

Şeriatta Allahın koyduğu hükümlerdir ve terör örgütlerini islamiyet ya da Şeriat ile bağdaştırmak bana göre hakarettir.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

terör örgütlerini şeriat ile kıyaslamak ya da şeriatçı ilan etmek, sakala laf etmek hakaret değilde nedir.

Sakal uzatmak benim inancıma göre sünnettir.

Şeriatta Allahın koyduğu hükümlerdir ve terör örgütlerini islamiyet ya da Şeriat ile bağdaştırmak bana göre hakarettir.
                        Benim inancıma göre de sünnet. Terör örgütleriyle kıyaslamaya gelince o terör örgütlerini eleştirmek lazım, kıyaslayan insanları değil.

Yorum

• Ersun Yanal'ı biraz tanıyorsam,acilen psikiyatriste gözükmesi gereken Aykut Demir'i bu takımda tutmaz.Aykut Demir isimli şahısın Trabzonspor'un futbolcusu olmasından büyük hicap duyuyorum.Mermi sıkmasından doktor ve futbolcu arkadaşını dövmesine,saha içindeki psikopat hallerinden bana sevimsiz gözüken o çember sakalına kadar bu adama büyük antipati besliyorum.Umarım Ersun Yanal ona hak ettiğini verecektir.Hem de en kısa zamanda...

Yorum

• Gereksiz uzayan bir konu. Ersun Hocamız zamanında Sow oruç tutuyor diye ilk 11’den kesmişti. Orucu bitince de yüksek performansla geri dönmüştü. Tabi bazıları atlamasın hemen, Ersun Hocanin inançlara bir takıntısı olduğundan değil Oruç tuttugu icin vucuduna yeteri kadar besin giremeyen bi futbolcunun o maçı kaldıramayacagini bildigi icindi

Yorum

• Temizlik yapılacaksa gidenlerin en başında Aykut olmalı. Ligin en antipatik takımı olma yolunda ilerliyoruz ve bunun en büyük müsebbiplerinden biri de bu topçumsu.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kılık Kıyafet özgürlüğünden yanayım lakin Aykut gibi bir karaktersizin sakalına da inanmıyorum kimse kusura bakmasın... Ersun hoca eğer hala ondan umutluysa sakalını kestirebilir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim