Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ceyhun çok büyük bir hata yaptı ve sonucunda gol yedik. Ersun Hoca'da lakayıt davranışları affetmeyen birisi olduğunu gösterdi ve oyundan çıkardı.

Tebrikler hocam. Teşekkürler Hocam.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ya bu Ersun Hoca eski çalıştırdığı takımlarda atılan gollere böyle çılgınca sevinir miydi? Ben pek hatırlamıyorum ama yanılıyor da olabilirim...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu adamlarla basarinin mümkün olmadigini Ziya döneminde de gördük, Ersun Hoca neden bu kadroda ufakda olsa degisiklikler yapmiyor anlamis degilim...Maci yine yildiz bir futbolcunun gününde olmasi durumuyla kurtarabildik...Neden bu kadroda jun denenmiyor, umuttan cok daha kötü olmasi zaten imkansiz..en azindan bir denersin...Yusuf Kurtulus...Bu adam bu kadroda rahat oynar..Ziya bu adami ziyan etti, Ersun Hocada ayni yoldan devam ediyor...Ceyhunu oyundan alisini kutluyorum, cok dogru bi karar, ama takimi su an 2 futbolcu yüklemis götürüyor..Gökdeniz ve Yattara...Hocaaaa, hergün bunlar seni ve bizi kurtarmaz...
        Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
        Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• Ersun Hoca farkını ortaya koymaya başladı, şöyle ki Gökdeniz iki haftadır aynı golü atıyor. Demek ki çalışılmış bir pozisyon unutmayın benzeri bir golü de Milli takımdayken kazakistana atmıştı ve takımın başında Ersun Hoca vardı..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya bu Ersun Hoca eski çalıştırdığı takımlarda atılan gollere böyle çılgınca sevinir miydi? Ben pek hatırlamıyorum ama yanılıyor da olabilirim...
            Milli takımın gollerinde bile bu kadar sevinmiyordu
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu adamlarla basarinin mümkün olmadigini Ziya döneminde de gördük, Ersun Hoca neden bu kadroda ufakda olsa degisiklikler yapmiyor anlamis degilim...Maci yine yildiz bir futbolcunun gününde olmasi durumuyla kurtarabildik...Neden bu kadroda jun denenmiyor, umuttan cok daha kötü olmasi zaten imkansiz..en azindan bir denersin...Yusuf Kurtulus...Bu adam bu kadroda rahat oynar..Ziya bu adami ziyan etti, Ersun Hocada ayni yoldan devam ediyor...Ceyhunu oyundan alisini kutluyorum, cok dogru bi karar, ama takimi su an 2 futbolcu yüklemis götürüyor..Gökdeniz ve Yattara...Hocaaaa, hergün bunlar seni ve bizi kurtarmaz...

ersun hoca bu takimda cok kisiyi yerinden hoplatacak ama elinde eleman yok ama genede Yusuf.Jun gibi adamlar denenebilir dogru ama belkide devre arasina sikintili girmek istemiyor zira puan cetvelindeki yerimiz hic de hos degil.insallah bekledigimiz operasyon devre arasinda yapilir.
              Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Ersun Yanal'a sürpriz doğum günü partisi

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'a 46. yaş gününde sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.
                Bordo-Mavili ekibimizin akşam yemeği sonrası düzenlenen doğum günü partisinde Teknik Direktörümüz Yanal, pastasından ilk olarak kaptan Hüseyin'e ikram etti.

-1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam ne yap, et..

Şu takımı Ayman-Hüseyin ikilisinden bir şekilde kurtar..

Başarı kendiliğinden gelir zaten..
                  Katılmamak elde değil.Özellikle Hüseyin'den kurtulduğumuz gün takım kendi kendine toparlanacaktır.

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun Yanal'a sürpriz doğum günü partisi
                    Şu sürpriz geyiği de her zaman yapılır

Sanki adam bilmiyor o günün doğum günü olduğunu

Mutlu ve şampiyonluklarla dolu yıllar dilerim Ersun Hoca' ya..

Ama Trabzonspor ile birlikte
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Hocam en az 3 yıl daha beraberiz iyi günde, kötü günde... İstikrar istikrar... Sonunda mutlu son şampiyonluk inşallah
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• doğum günün kutlu olsun hocam daha çok doğum günü kutlucaz böyle...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Şu sürpriz geyiği de her zaman yapılır

Sanki adam bilmiyor o günün doğum günü olduğunu
                          evet bende oraya takılırım hep ne süprizi yaa bildiğin doğum günü
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet bende oraya takılırım hep ne süprizi yaa bildiğin doğum günü
                            Sürpriz olanı doğum günü değil zannederim hocanın etrafındaki kutlayanları.Dikkat ettim hocanın etrafında hasan üçüncü,ergin keleş,ömer rıza,ahmet şahin gibi kadroda olması düşünülmeyenler ile birkaç yardımcı antrenör yada kulüp çalışanı.Merak ettim esas oğlanlar nerdeydi acaba?
                            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• hepinizin kurban bayramını kutlarım

Yorum

• feneri iyi çözümleyip ileri uçtaki oyuncuları kitletirse ersun hoca.maçı almamak için bi neden yok..
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X