önümüzdeki 3 sene en azindan ona sans verlilmeli, sampiyon olcagimiza inancim gerci tam ama yinede...... ne olursa olsun ersun yanal ile devam..... ve tabiki yönetimde en az 3 sene bozulmamali
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İyi dinleyin çocuklar
Ersun Yanal, ekibiyle bir toplantı yaptı ve isteklerini aktardı.
8.7.2008
Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal, ekibiyle bir toplantı yaptı ve isteklerini aktardı. Tecrübeli hoca, "Formayı isteyenler bunu bana kanıtlasın" dedi
‘Yakından ilgilenin’
Çalışmaların ilk gününden itibaren işi çok sıkı tutan ve tüm futbolcularıyla yakından ilgilenen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gerede’de hem kurmayları hem de oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Önce ekibiyle bir araya gelen Yanal’ın, “Artık top bizde. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmeliyiz. Oyuncularla yakından ilgilenin, arkadaş olun. Almanya etabına, yani maçlara çıkacağımız zamana kadar yolun yarısını geçmiş olmalıyız” vurgusunu yaptı.
Hem övdü hem uyardı
Yanal daha sonra oyuncularıyla bir araya geldi. “Burada olduğunuza göre hepiniz beğenilmiş, seçilmiş ve kalitesi belli futbolcularsınız” diyerek söze giren Trabzonspor’un hocası, “Ancak bugüne kadar ne yaptığınız çok da önemli değil. Trabzonspor forması için kim ne kadar emek verirse o formayı alır. Ben kimseye ön yargılı değilim. Önümüzde uzun bir dönem var. Bana kendinizi ve istekliliğinizi kanıtlamanızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Yanal’ın ilk işi teftiş oldu
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın Gerede’deki ilk işi otelin sahalarını gezmek oldu. Takımının çalışacağı salonları da görüp inceleyen deneyimli antrenörün programlarıyla ilgili detayları ve isteklerini otel yetkilileriyle paylaştığı vurgulandı. Diğer taraftan otelin kene tehlikesi için tüm hazırlıklarını yaptığı ve bölgeyi de ilaçlattığı kaydedildi. Ancak Yanal’ın yine de ormanda kros yapılmasına sıcak bakmadığı ifade edildi.
Yorum
-
Yanal’dan taviz yok
Oldukça yüksek bir tempoda geçen yeni sezon hazırlıklarında teknik direktör Ersun Yanal, kesinlikle disiplinden taviz vermiyor. Zaman zaman ekibinin yorgun düştüğünü gözlemlese de sınırları zorlamaya çalışan deneyimli hoca, özellikle yeni yeni tanıdığı genç yeteneklerle daha yakından ilgilenmeye devam ediyor. Dünü çift antrenmanla tamamlayan Bordo-Mavililer’de rekabetin giderek tavan yaptığı dikkat çekiyor.
fanatik.com.trYaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Sana çok güveniyoruz hocam.. İnşallah bizim Arsene Wenger'imiz olursun.. Uzun yıllar bizimle kalırsın..
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
**********************************************************En son TURHAN tarafından düzenlendi; 16.07.2008, 15:48. Sebep: MESAJININ TAMAMININ KALIN FONTLARLA YAZMAK FORUM KURALLARINA AYKIRIDIRGurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Yorum
-
İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönümüzdeki 3 sene en azindan ona sans verlilmeli, sampiyon olcagimiza inancim gerci tam ama yinede...... ne olursa olsun ersun yanal ile devam..... ve tabiki yönetimde en az 3 sene bozulmamalidiğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Şampiyonluk
Ersun Yanal, Trabzon'a geliş sebebini ve hedeflerini tek cümleyle özetledi...
24.7.2008
"Önemli bir değişime imza attık. Yüksek hedefleri olan isimleri aramıza kattık, emeği geçenlere teşekkür ederim" "Şampiyonluk kolay değil, biliyoruz. Ama burada olmamın ve üst düzey bir takım kurmamızın tek amacı bu"
‘Uzun yıllar beraber’
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yaptığı açıklamalarla camianın heyecanını en üst seviyeye taşımaya devam ediyor. Dün düzenlediği basın toplantısında yine sürekli olarak ‘şampiyonluk’ vurgusu yapan Bordo-Mavililer’in deneyimli hocası, sezon öncesi yaptıkları çalışmalara değindi. “Yönetim ile birlikte çok çok önemli bir değişime imza attık” diyen Yanal, “Uzun yıllar beraber oynayacak bir ekip kurduğumuza inanıyorum. Kadroya dahil edilen futbolcuların tamamı yüksek hedefleri olan ve bunun için elinden geleni yapacak isimler. Yönetimin de bu konudaki emeklerini gözardı etmemek lazım. Hepsine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Taraftarlara mesaj
Kendilerini şu ana kadar hiç yalnız bırakmayan taraftarların ilgisinin her zaman sürmesi gerektiğine de değinen teknik direktör Ersun Yanal, “Camiada uzun yıllardır beklenen birliktelik yakalandı. Hepimizin yeniden ayağa kalkıp, 11 futbolcu sahadayken onbinler statları doldurmalı” mesajını yolladı. Fikstürü de değerlendiren Karadeniz ekibinin hocası, “Sonuç itibariyle her maçı aynı duygu ve hevesle oynamalıyız. Birinci maçımız neyse 34. maçımız da öyle olmalı” yorumunu yaptı. Trabzonspor’un teknik patronunun en kritik ve dikkat çekici sözleri ise daha önce olduğu gibi yine şampiyonluk söylemleri üzerineydi. İşte Yanal’ın değerlendirmeleri:
‘Kupalar istiyorum’
“Şampiyonluk yolunda büyük beklentiler yaratıp, ‘Bu iş bitti’ demek bir kırılma noktasıdır. Açıklamaların yumuşatılması gerekiyor. Bu takıma süre verilmeli. 1996 yılındaki travma hala devam ediyor. Eğer şampiyonluk gelecekse devamlılığı 2-3 yıla yaymak gerekiyor. Şampiyonluk kolay bir şey değil. Sinerjiyi yukarılara çekebilecek bir takım yaratacağız. Başından beri söylüyorum; buraya zaferler yaşamaya ve büyük işler yapmaya geldim. Avrupa’da boy göstermek, kupalar kazanmak istiyorum. Bunlar Trabzonspor’un yapabileceği işlerdir. Bunları daha önce yapmış olması da potansiyelimizin bir işaretidir.”Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Ersun Yanal’ın değerlendirmeleri
Teknik Direktörümüz Ersun Yanal takımımızın ilk hazırlık maçı sonrasında Medya Merkezimize değerlendirmelerde bulundu.
Yanal, VFL Osnabrück müsabakasının bir çok açıdan kendisini memnun ettiğini vurgulayarak, futbolcularının oynatmak istediği oyuna yönelik disiplinlerini ilk maçta oldukça umut verici bulduğunu kaydetti.
Sadece hücumda gerek son vuruşlarda gerekse de birlikte atak yapma koordinasyonlarında sıkıntı yaşandığını dile getiren Yanal, “Bu durum önde, rakibin savunma oyuncularıyla boğuşarak top tutmada eksik kalmamıza yol açtı. Diğer maçlarda böyle olmayacaktır. Özellikle forvetlerimiz daha agresif ve top tutarak oynadıklarında takımımızı oldukça rahatlatacaklardır. Takımımızdaki oyuncuların bu anlamdaki kapasiteleri yüksektir.” dedi.
VFL Osnabrück müsabakasına yoğun antrenman programı sonrasında çıktıklarının gözden kaçırılmaması gerektiğini, bu durumun FC Oberneuland maçında da devam edeceğini hatırlatan Yanal, “Futbolcuların zor koşullarda oynamasını, bunun yaptıracağı hataları görmek ve direnç güçlerini geliştirmek istiyorum. Bu süreç bir hazırlık sürecidir. Bu anlamda futbolcuların her koşuldaki verimlerin ölçmek önemlidir” yorumunu yaptı.
Sahada sadece oyun anlamında değil ilişki anlamında da bazı niteliklere önem verdiklerinin altını çizen Teknik Direktör Ersun Yanal, “Daha yeni ve ilk defa birlikte oynayan bir takımız. Bu ekibin bir duruşu olacak. Saha içerisinde birbirleriyle ve hakemle diyaloglarında hiçbir sorun görmedim. Zaman zaman sertleşen oyunda rakibin tahriklerine kapılmadan kendilerini frenleme kapasitelerini de yüksek buldum. Bu durum lige kadar maksimum seviyeye gelmelidir” diyerek sözlerini tamamladı.
30.07.2008 13:42:00onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum