Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hocam acizane burada fırsat buldukça kendi kendinizi felanca sebeplerden ateşe atıyorsunuz meailinde yazılar yazmaya çalıştım.doğal olarak okumıycaksınız yada okusanızda detayların içinde çok boğuldugunuz için önemsemiyceksiniz.Ama hocam bilin ki böle bir kadro,yönetim ve taraftar bulmuşken adeta zor olanı,bu tablo içerisinden koca bir hayal kırıklığını çıkarmayı başarmak üzereseniz .kendimce tespit edebildiğim karadıyla üşenmeden en kaba sebeplerden bazılarını gene de yazıyım siz okumasanızda tarihe not düşülsün en azından

1-hüseyin,tayfun ve ferhat gibi adamları ısrarla kadroda tutup birde bunlardan ikisini ısrarla 11'de oynatmanız
    2-Forveti 2 leme önliberoyu 3 leme adına kanatsız futbol oynamada ısrar
    3-sadece 2 önliberolu colman,selçuk sistemi denemekten bile korkmak
    4-oyuncular üzerinde değişik fanteziler denemek (yattaranın ortada,solda-alanzinyonun sağda,ortada-umutun sağ ve sol kanatta)oynatılmaları gibi

hocam daha uzar bu liste burda keseyim ben
    En son tslover tarafından düzenlendi; 22.03.2009, 12:58. Sebep: fazla kelime
    Umut Bulut

Yorum

• yeter artık hocam lütfen yeter
      1- tayfunu kurtarıcı olarak almak neyin nesi
      2-son 4-5 haftadır songun yorgunluğundan dolayı hep yediğim gollerde onun hatası var
      3-alanzinho - yattara oynamaz diye fifadan yasak varda bizmi bilmiyoruz
      4- illede hem gökhan hem umut ikiside sahada olmak zorunda mı ? biri yedek kalsa daha iyi olur sene başından beri belli oluyorki anlaşamıyorlarrrrr.
      hocam şampiyonluğun gelmeside gitmeside senin ellerinde hadi göster kendini lütfennnnnn

Yorum

• hep ayni adamlarin üzerinde durmasi beni cildirtiyor

Yorum

• Artık gençlere ilk 11'de veya maçın ilerleyen dakikalrında şans vermeli. Bir kerede Isaac girmesin Göksu girsin oyuna. Faty Papy en azından 1 devrede olsa şu takımda oynasın. İBB maçında bile ilk 11'de başlayabilir Papy. Bunda kaybedilecek bir şey yok. Barış'ı sen yıldız adayı yaptın ama yıldızını yine sen söndürüyorsun. Hiç bir şey için halâ geç değil. En azından "yerim nasıl olsa sağlam" diyen ruhsuz oyunculara bir mesaj verirsin. Barış'ın atacağı 1 gol bile takım ruhunu ateşleyebilir.
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• biz ne dersek diyelim bi ise yaramiycak
            hocanin kafasinda (nerden geldiyse bilmiyom) bi kadro var
            tutturdu illa o kadro oynuycak (mümkünati yok baska kadro olmiycak sahada)
            her macin kadrosunu biliyoz artik (bellide zaten)
            hadi bizi birak rakip bile biliyo, iyi analiz ediyo, buna göre hazirlaniyo ve de en acisi maci aliyo be arkadas
            ya bi adam ise yaramadigini gördügü halde hep ayni seyi yaparmi ya
            hele seni milyonlarca fanatik taraftar izliyosa
            mesela en basiti formsuzlugu en cok göze batan selcugun ne isi var orda?
            yada colman alanzinho yattara niye bi arada oynamiyo?
            yada sakatliktan yeni cikan ve yetersiz görünen kaleci niye kadroya aliniyo?
            yada her mac tonlarca 100de 100lük gol kaciran iki forvet niye hala ilk onbirde ayni pozisyonda ayni dizilim sekliyle cikiyo sahaya?
            bunlari ben kendi kendime sorup duruyom
            soran yokmu?
            var
            peki yönetim niye sormuyo?
            bunun cevabini en iyi kim verebilir?
            ersun hoca
            peki hocanin cevabini merak eden yokmu?
            yada etmeyen varmi?

dedigim gibi bu sorularin cevabi ersun hocada
            bunlari sorgulamakta yönetimin isi

su ana kadar yapilan her adim dogru ama en önemlisi atlaniyo
            En son ibrahim tarafından düzenlendi; 22.03.2009, 17:59. Sebep: hata
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başından beri Ersun Yanal hakkındaki düşüncelerim hiç değişmedi ve gün geçtikçe de ben doğruluğunun gitgide su yüzüne çıktığını düşünüyorum. Ersun Yanal asla ama asla iyi bir teknik direktör değil, o sadece iyi bir KONDİSYONER. Onu diğer teknik direktörlerden ayıran tek özelliği oyunculara uyguladığı antrenman programı ve yemek düzenleri. Daum lu dönemde çok iyi top oynayan ve sakatsız sezon geçiren Fenerbahçenin de başarısının asıl payı olarak Daum un kondisyoneri Koch gösterilirdi. Çünkü o adam işini yapıyordu. Onun işi futbolcuları fiziki açıdan hazırlamaktı sadece.

Ersun Yanal ın ne iyi bir kadro kurabilen bir teknik direktör olduğuna, ne oyunu iyi okuyan bir teknik direktör olduğuna, ne de oyuncu piskolojisinden anlayan bir teknik direktör olduğuna inanmıyorum.

Eğer bir adam, sol kanadı yok diye sol kanat oyuncusu istiyorsa ve o sol kanat alındığı için sol kanat oyuncusuyla sağ kanat oyuncusunu dönüşümlü oynatıyorsa ve zaten tek kanatlı olan takıma eski kanat oyuncusundan daha verimsizini ekleyerek tekrardan tek kanat devam etmesi için 4 milyon euro harcatıyorsa
              Eğer bir adam, takımının duran topları kullanıcısı hakkında söylediği sözleri her bir farklı duran toptaki tercihiyle inkar etmiş konumuna düşüyorsa
              Eğer bir adam, çalıştırdığı takıma sadece profesyonelce yaklaşıyorsa, amatör bir ruhla çalıştırdığı takımına bağlanmıyorsa
              Eğer bir adam, kör değneğini bellediği gibi kendine "Prens" ( selçuk ) yaratıp o adama takımda hak ettiğinden fazla sorumluluk ve yetki verip bir de o adama herkese gösterdiğinden fazla sabır gösteriyorsa
              Eğer bir adam, çalıştırdığı kulübün en büyük yıldızıyla ( yattara ) kişisel inatlaşmalara giriyor ve bunu tercihlerine de yansıtıyorsa
              Eğer bir adam, 2 aydır eli kırık olan bir kaleciyi ( tolga ) iyileşir iyileşmez 18 kişilik kadroya alıp, onun yerine ondan çok daha iyi olan bir kaleciyi ( onur ) kadro dışı bırakıyorsa
              Eğer bir adam, ne kadar kötü oynarsa oynasın ( umut, selçuk ) kimi oyuncularına hak etmediği bir dokunulmazlık sağlıyorsa
              Eğer bir adam, takım içinde yedeklerle as kadro arasında bir rekabet sağlayamıyorsa
              Eğer bir adam, genç yeteneklere ( Barış ) şans veremeyecek kadar korkaksa
              Eğer bir adam, hasta gerekçesiyle yedek bıraktığı bir futbolcusunu ( yattara ) yenik duruma düşünce "kurtarıcı" sıfatıyla daha 25. dk da ısınmaya yolluyorsa

ben bu adamla istikrar mistikrar istemiyorum kardeşim. İstikrar ile kötü olanda ısrarcı olmayı birbirinden ayırt etmemiz lazım.

Maçtaki şu sahne bile Trabzonspor un nasıl bir hızla o eski kasvetli günlerine döndüğünün en güzel göstergesiydi. Trabzonspor sahaya Yattarasız çıkıyor. Maçın hemen başlarında gol yiyor ve Yattara 25. dk da ısınmaya yollanıyor. Bu senaryo kimindi Trabzonspor da : ZİYA DOĞAN. Ben ki Ziya Doğan a en çok karşıt olan insanlardan biri olarak şunu soruyorum artık kendime "Bu ersun hocayla ziya hocanın ne farkı kaldı ???"
              benimde bu yoruma eklemek istediğim artık faty e sans tanısın hep aynı kadro yattara yı alanzinho ile değistirmek ne bu ya yattara ya goz dagı vererek onu kazanabıleceğini mi sanıyorsun

Yorum

• bu takımda bazı kesimler varki bunlar hastalıklı resmen ya, başka bişe değil...
                kimisi der oynayan takımı bozma, kimisi der hep aynı adamı oynatma
                kimisi der arkasındayı ama düşüş başladı güle güle, ne zaman arkasında olduk ki.Yerel medya ersun gitti yazar, toplantılara şenol güneş te çağrılır, gs maçından sonra imza var denilir ama imza atılmaz...
                bi kere dönüp bakın yıllardır şampiyon olamıyoruz kaç teknik adam değiştirmişiz.Gerçekten bu türkiyede teknik adam mı yok yoksa bizmi sabırsızız.
                Sene başında söylendi bu takımın amacı, ersun hoca da burları beklemiyordu ki oynatırım diye bir sürü genç aldı.Ama takım bu derece şampiyonluğa oynarken ve altına çukur açan bu medya varken nasıl olsunda kadro değiştirsin yada nasıl genç oynatsın da 1 maçta yıldızlarımızı kaybedelim...
                bana burdan 26 yıldır sabretmişiz nidaları etmeyin lütfen, bikaç yıl sabretsek istikrar için belki şimdi 3. yıldızımızı almak için yarışıyor olurduk...
                Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu takımda bazı kesimler varki bunlar hastalıklı resmen ya, başka bişe değil...
                  kimisi der oynayan takımı bozma, kimisi der hep aynı adamı oynatma
                  kimisi der arkasındayı ama düşüş başladı güle güle, ne zaman arkasında olduk ki.Yerel medya ersun gitti yazar, toplantılara şenol güneş te çağrılır, gs maçından sonra imza var denilir ama imza atılmaz...
                  bi kere dönüp bakın yıllardır şampiyon olamıyoruz kaç teknik adam değiştirmişiz.Gerçekten bu türkiyede teknik adam mı yok yoksa bizmi sabırsızız.
                  Sene başında söylendi bu takımın amacı, ersun hoca da burları beklemiyordu ki oynatırım diye bir sürü genç aldı.Ama takım bu derece şampiyonluğa oynarken ve altına çukur açan bu medya varken nasıl olsunda kadro değiştirsin yada nasıl genç oynatsın da 1 maçta yıldızlarımızı kaybedelim...
                  bana burdan 26 yıldır sabretmişiz nidaları etmeyin lütfen, bikaç yıl sabretsek istikrar için belki şimdi 3. yıldızımızı almak için yarışıyor olurduk...
                  ya arkadasım haklı oldugun tarafların var da su da bir gercek saplantı fıkırlerle basarıya ulasılmaz her mac selcuk u oynat bu kadar adam alındı cogu gıttı sımdıde selcuk gıtmıs denıyor madem oynatmayacaktın dıye aldın

Yorum

Başından beri Ersun Yanal hakkındaki düşüncelerim hiç değişmedi ve gün geçtikçe de ben doğruluğunun gitgide su yüzüne çıktığını düşünüyorum. Ersun Yanal asla ama asla iyi bir teknik direktör değil, o sadece iyi bir KONDİSYONER. Onu diğer teknik direktörlerden ayıran tek özelliği oyunculara uyguladığı antrenman programı ve yemek düzenleri. Daum lu dönemde çok iyi top oynayan ve sakatsız sezon geçiren Fenerbahçenin de başarısının asıl payı olarak Daum un kondisyoneri Koch gösterilirdi. Çünkü o adam işini yapıyordu. Onun işi futbolcuları fiziki açıdan hazırlamaktı sadece.

Ersun Yanal ın ne iyi bir kadro kurabilen bir teknik direktör olduğuna, ne oyunu iyi okuyan bir teknik direktör olduğuna, ne de oyuncu piskolojisinden anlayan bir teknik direktör olduğuna inanmıyorum.

Eğer bir adam, sol kanadı yok diye sol kanat oyuncusu istiyorsa ve o sol kanat alındığı için sol kanat oyuncusuyla sağ kanat oyuncusunu dönüşümlü oynatıyorsa ve zaten tek kanatlı olan takıma eski kanat oyuncusundan daha verimsizini ekleyerek tekrardan tek kanat devam etmesi için 4 milyon euro harcatıyorsa
                    Eğer bir adam, takımının duran topları kullanıcısı hakkında söylediği sözleri her bir farklı duran toptaki tercihiyle inkar etmiş konumuna düşüyorsa
                    Eğer bir adam, çalıştırdığı takıma sadece profesyonelce yaklaşıyorsa, amatör bir ruhla çalıştırdığı takımına bağlanmıyorsa
                    Eğer bir adam, kör değneğini bellediği gibi kendine "Prens" ( selçuk ) yaratıp o adama takımda hak ettiğinden fazla sorumluluk ve yetki verip bir de o adama herkese gösterdiğinden fazla sabır gösteriyorsa
                    Eğer bir adam, çalıştırdığı kulübün en büyük yıldızıyla ( yattara ) kişisel inatlaşmalara giriyor ve bunu tercihlerine de yansıtıyorsa
                    Eğer bir adam, 2 aydır eli kırık olan bir kaleciyi ( tolga ) iyileşir iyileşmez 18 kişilik kadroya alıp, onun yerine ondan çok daha iyi olan bir kaleciyi ( onur ) kadro dışı bırakıyorsa
                    Eğer bir adam, ne kadar kötü oynarsa oynasın ( umut, selçuk ) kimi oyuncularına hak etmediği bir dokunulmazlık sağlıyorsa
                    Eğer bir adam, takım içinde yedeklerle as kadro arasında bir rekabet sağlayamıyorsa
                    Eğer bir adam, genç yeteneklere ( Barış ) şans veremeyecek kadar korkaksa
                    Eğer bir adam, hasta gerekçesiyle yedek bıraktığı bir futbolcusunu ( yattara ) yenik duruma düşünce "kurtarıcı" sıfatıyla daha 25. dk da ısınmaya yolluyorsa

ben bu adamla istikrar mistikrar istemiyorum kardeşim. İstikrar ile kötü olanda ısrarcı olmayı birbirinden ayırt etmemiz lazım.

Maçtaki şu sahne bile Trabzonspor un nasıl bir hızla o eski kasvetli günlerine döndüğünün en güzel göstergesiydi. Trabzonspor sahaya Yattarasız çıkıyor. Maçın hemen başlarında gol yiyor ve Yattara 25. dk da ısınmaya yollanıyor. Bu senaryo kimindi Trabzonspor da : ZİYA DOĞAN. Ben ki Ziya Doğan a en çok karşıt olan insanlardan biri olarak şunu soruyorum artık kendime "Bu ersun hocayla ziya hocanın ne farkı kaldı ???"
                    bazı konulrda olmasa da genel olarak katılıyorum
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Antep maçında Alanzinho'yu dışarı alıp Yattara'yı oyuna sokmanın mantığı neydi Hocam ?
                      Bazen anlam veremiyorum!
                      İyi yönden bakmaya çalışıyorum ama ...
                      Hamiş

Yorum

• hocam lutfen ama lutfen huseyin izdirabindan bizi kurtarin

ben inaniyorumki huseyin olmadigi zaman selcukta colmanda daha iyi oynayacaktir

yattara alanzinho degisikligi falan onemli degil

en azindan bu bile bir gomlek yukari cikarir futbolumuzu

Yorum

• İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hocam lutfen ama lutfen huseyin izdirabindan bizi kurtarin

ben inaniyorumki huseyin olmadigi zaman selcukta colmanda daha iyi oynayacaktir

yattara alanzinho degisikligi falan onemli degil

en azindan bu bile bir gomlek yukari cikarir futbolumuzu
                          hüseyin e bu lafı söylemeyecektin arkadaşım, fena çullanırlar şimdi üstüne. üzüldüm sana

hüseyinin futbolunu boşver, o çok iyi niyetle mücadele ediyormuş ya sen ona bak

Yorum

• hocam kurban olayım neden tayfun-tolga???

bu adamlar idmanda şov yapıyo da maça gelincemi susuyolar?

ha öyleyse bilelimde hocamız bu tercihlerde haklı diyelim..
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hocam kurban olayım neden tayfun-tolga???

bu adamlar idmanda şov yapıyo da maça gelincemi susuyolar?

ha öyleyse bilelimde hocamız bu tercihlerde haklı diyelim..
                              çünkü onlar "yerlinin yerlisi" ... ondan tanınıyor onlara bu denli imtiyaz

Yorum

çünkü onlar "yerlinin yerlisi" ... ondan tanınıyor onlara bu denli imtiyaz
                                song da yerlinin yerlisi değil mi ya da gökhan ünal..
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X