hocam acizane burada fırsat buldukça kendi kendinizi felanca sebeplerden ateşe atıyorsunuz meailinde yazılar yazmaya çalıştım.doğal olarak okumıycaksınız yada okusanızda detayların içinde çok boğuldugunuz için önemsemiyceksiniz.Ama hocam bilin ki böle bir kadro,yönetim ve taraftar bulmuşken adeta zor olanı,bu tablo içerisinden koca bir hayal kırıklığını çıkarmayı başarmak üzereseniz .kendimce tespit edebildiğim karadıyla üşenmeden en kaba sebeplerden bazılarını gene de yazıyım siz okumasanızda tarihe not düşülsün en azından
1-hüseyin,tayfun ve ferhat gibi adamları ısrarla kadroda tutup birde bunlardan ikisini ısrarla 11'de oynatmanız
2-Forveti 2 leme önliberoyu 3 leme adına kanatsız futbol oynamada ısrar
3-sadece 2 önliberolu colman,selçuk sistemi denemekten bile korkmak
4-oyuncular üzerinde değişik fanteziler denemek (yattaranın ortada,solda-alanzinyonun sağda,ortada-umutun sağ ve sol kanatta)oynatılmaları gibi
hocam daha uzar bu liste burda keseyim ben
1-hüseyin,tayfun ve ferhat gibi adamları ısrarla kadroda tutup birde bunlardan ikisini ısrarla 11'de oynatmanız
2-Forveti 2 leme önliberoyu 3 leme adına kanatsız futbol oynamada ısrar
3-sadece 2 önliberolu colman,selçuk sistemi denemekten bile korkmak
4-oyuncular üzerinde değişik fanteziler denemek (yattaranın ortada,solda-alanzinyonun sağda,ortada-umutun sağ ve sol kanatta)oynatılmaları gibi
hocam daha uzar bu liste burda keseyim ben
Yorum